The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
vierailija
Paula on pakkomielteen vallassa päätynyt etsimään kaikkea missä on sana päätön, lainaa joka viestin ja kommentoi niihin kurkumaa.
Onko ihme jos joku päätyy sanomaan rumasti?
No onkos tänne kertynyt joku migreenivaivaisten porukka? Silloin ne ovat usein suolettomiakin:-(
Käytän tuota ylöspäin osoittavaa nuolta aika usein - selviää paremmin asiat, kun en tiedä mistä mikin juontuu. Kurkuma sai samanlaisen vastaanoton aikoinaan, kun joku kehui Fortodolia eikä se ärsyttänyt mahaa, kuten särkylääkkeet. Onhan siitä kauan aikaa, mutta muistan hyvin, kun vastustin sitä fenyylialaniinia samassa kapselissa. Sehän tekee tietyistä ihmisistä ihan sairaita - aika monestakin, joiden elimistö ei sitä siedä. No, onhan sentään muutamia, joita olen voinut auttaa; Se uskomaton juttu:)
Pakkomielle on ihan eri asia, kun on kysymys elinehdosta. Luomusokeristakin tulee migreeni, kun siinä on glysiiniä ja glutamiinihappoa. Linkin takana olevan tekstin aikoihin en vielä tiennyt siitä, mutta selvis vähitellen, kun pöljä menin kokeilemaan kerran. Sit se lakka, mitä hammaslääkärit laittaa fluorauksessa, sisältää kans glysiiniä, ja migreeni tuli kerran. Jos koko ajan käyttää jotain tuntoa poistavaa ainetta, ei ikinä saa tietää, mistä mikäkin johtui. Makkara- ja ruokahöyryt, joissa on glutamaatteja, aiheuttaa kans etovan olon, yskän ja lopulta on päästävä pois tilasta, ettei tule poskiontelotulehdusta:-(
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä