vierailija
Monikansallisen riistofirma Pauligin omistuksessa nykyään. Ostamalla nyhtökauraa lihotat Pauligin suvun porhojen jo ennestään lihavaa lompakkoa.
ketään kiinnosta?btw - miten ymmärrät tämän:
https://kasvinsuojeluaineet.tukes.fi/KareDocs\2922MPCarbonKickBooster.pdf
Mitä tuosta nyt pitäsi ymmärtää?ketään kiinnosta?
kukaan ymmärrä?
Mietis noit viron-ukkoja kun haluavat puuronsa lihalla.liha lihana ja kaura puurona.
Riisipuuron joukkoon voisin ehkä kuvitella, sit se ois kuin risotto. Mut vaikkapa kaurapuuro läskillä. Eijei!olen joskus maistanu tuota kunnon puuroa, siis puuroa jossa oli hyvinpaistettuja kylkisiivun palasia seassa. kyllä sitä kerran syö.
Kaikki ei halua lihaa syödä ja toi nyt ihan hyvä vaihtoehto saada proteiiniä. Mie tosin ite tykkään viellä jonkin verran syödä lihaa sillöin tällöin.liha lihana ja kaura puurona.
Ei mitään risottoa muuta talakkunapuuro ja tirripaisti!Riisipuuron joukkoon voisin ehkä kuvitella, sit se ois kuin risotto. Mut vaikkapa kaurapuuro läskillä. Eijei!
http://www.saunalahti.fi/arnoldus/ergotism.htmlMietis noit viron-ukkoja kun haluavat puuronsa lihalla.
"Mitä sä teet" "Ai puuroa" "Onkse kunnon puuroa" Ja kunnon puuroa siiitä ois tullut vasta kun olisin kipannut kärvennettyä sianlihaa sekaan.
Pari oppi syömään puuron puurona mut muut olivat jääräpäisiä ja saivat tyytyä kahviin.
Saako nykyään?En maista, kun ei löydy luomuna.
Halva on hyvää. Siinä on paljon proteiinia ja aa myös luomuna.