The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
voit muuten alkaa henkisesti valmentautumaan siihen että luentoja perutaan tuon tuosta milloin milläkin varjolla

aina kannattaa varata reppuun jotain keskeneräistä mitä voi väsätä eteenpäin kun perutaan
No meil on kaikki sähköistä, niin ehkä en enää ikinä poistu kotoa ilman läppäriä. Tekemistä kyllä piisaa ihan varmana. Tällä viikolla on kaks etäpäivää, jotka ajattelin istuskella koulun atk-luokassa väkertämässä noita rästejä.
 
  • Tykkää
Reactions: ruuttis
No meil on kaikki sähköistä, niin ehkä en enää ikinä poistu kotoa ilman läppäriä. Tekemistä kyllä piisaa ihan varmana. Tällä viikolla on kaks etäpäivää, jotka ajattelin istuskella koulun atk-luokassa väkertämässä noita rästejä.
oikia meininki, sitä lähiopetusta joka oikeesti toteutuu on kuulemma yllättävänkin vähän

opet lintsaa erittäin hanakasti
 
vierailija
Jottei tärkein unohtuisi:

Asetin taannoin teini-ikäiselle pojalleni tiettyjä reunaehtoja sen suhteen, millaiset vaatimukset hänen tulevan tyttöystävänsä pitää täyttää, jotta tyttö olisi hyväksyttävissä.

1. Tytön pitää omata vankka usko persoonalliseen Jumalaan, sellaiseen, jota kristinusko opettaa.
2. Tyttö ei saa olla irstauteen taipuvainen, eikä saa esitellä SosMedissa rintojaan eikä saa kiroilla eikä käyttää alkoholia.
3. Tytön pitää omata säännöllinen hurskauselämä, ja hänellä pitää olla korkea moraali

Näillä reunaehdoilla poikani löysi itselleen tyttöystävän, joka kuuluu kirkon viidennen herätysliikkeen piiriin. Olen tyytyväinen.
 
vierailija
oko epekin (ja muidenkin) omenat ovat kypsiä?
Osaatko tehdä siideriä? Olethan nähnyt sitä ohjelman:
http://areena.yle.fi/1-2649271?autoplay=true

Kurkumasta muille: neljännesteelusikallinen sekoitetaan johonkin rasvaiseen, esim munakas sopii tai kermaviili. Se vaikutus on kai parempi rasvaan liuenneena, mutta en muista, mistä se vaikutelma on tullut. Yleensä monet aineet liuknevat rasvaan paremmin. Muiden kokemuksista olen alunperin tuosta lukenut vuosia sitten--- ei ärsyttänyt herkkien suolistoa -apteekkarien ja pillerinpyörittäjien kynsiä taisi pätkiä kovastikin jo silloin:LOL:
 
  • Tykkää
Reactions: epek
" TIEDÄT OLEVASI MAALTA "

kun mielestäsi on ruuhkaa jos neljä autoa odottaa vuoroaan traktorin ohittamisessa. Mittaat välimatkoja tunneissa. Näet ihmisten pitävän metsästysvaatteita sosiaalisissa tilaisuuksissa. Asennat turvahälyttimen taloosi ja kaupantekijäisenä myös autoon, mutta jätät molemmat lukitsematta. Ajat 100km/tunnissa puolen metrin lumikinoksessa silmää räpäyttämättä. Ainakin yksi naapureistasi polttaa viinaa kotona ja kaikki tietävät sen, jopa poliisi koska se luultavasti on sen veli. Sinulla on käynnistyskaapelit autossa ja vaimosi/tyttäresi tietää miten niitä käytetään. Sinun mielestäsi 'sexy lingerie' on silkkipyjama Lidlistä. Lehmät ovat vain osa maisemasta. Mielestäsi traktori on hyvä ajoneuvo pojallesi/tyttärellesi mopedi- ja ajokortti iän välissä. Pukeutua 'hienosti' tarkoittaa flanellipaidan helman tunkemista housujen sisään ja jalkoihin laitetaan puhtaat goretexkengät. Kun tapaat uuden ihmisen on ensimmäinen kysymyksesi "kenenkä tyttö/poika se sää oot tai minkä nimisiä sisaruksia sulla on?"
Voit luetella kaikki nimeltä jotka valmistuivat yhtä aikaa kanssasi. Olet ihan oikeesti ajanut 200 km edestakaisin osallistuaksesi juhliin. Koulut eivät ole kiinni jos sataa lunta tai on liian kylmä. Et voinut ostaa tupakkaa nuorempana, koska myyjät tiesivät tarkalleen kuka olet ja minkä ikäinen. On status että olet yhdessä jonkun kanssa eri kunnasta kuin sinä itse. Mielestäsi miehet jotka käyttävät vaaleanpunaista puseroa ovat homoja. Mielestäsi ihmiset isossa kaupungissa pukeutuvat kummallisesti, jotta voit kaksi vuotta myöhemmin todeta että on trendikästä pitää samanlaisia vaatteita. Kun menet kävelylle harrastaaksesi liikuntaa, ainakin kaksi henkilöä pysähtyy ja kysyy että, ”tarviikko kyytiä”. Viikonloppujännitys tarkoittaa käyntiä Tampereen Ikeassa. Opettajasi sekoitti sinut aina äitiisi/isääsi tai siskoosi/veljeesi. "Keltaiset sivut" koostuvat neljästä sivusta. Et käytä vilkkua kääntyessä autolla koska kaikkihan tietävät minne olet menossa. Jos soitat väärään numeroon niin saat oikean sieltä. Puoli kuntaa pitää henkeään kun joku yritys aikoo muuttaa pois paikkakunnalta. Naurat täyttä häkää kun luet tätä, koska tiedät että kaikki on totta, jonka jälkeen jaat tämän kaikille kavereillesi jotka ovat melkein koko paikkakunta.
 
Isompuolen ketjusta tuli mieleeni...

Ohjus lähtee lavetista noin 200m/s.
Tankilta menee noin sekunti kääntää putki ja ammus lähtee semmoiset kaks kilsaa sekunnissa.

Joten joskus aikanaan laskettiin, että panssarintorjujan keskimääräinen elinikä on noin viisi sekuntia.

Siitä huolimatta meitä hulluja riitti.
Ei ole kovinkaan kelvollinen elinajanodote, eihän?

Mut meitä oli silloin ja meitä on nyt.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä