The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Mie maistoin kaurajääteöö,vanijaa. Ihan hyvää oli,mutta ei voita aino jäätelöitä.
Pitää testata tofulinen tuutti.
 
  • Tykkää
Reactions: Boobabe
Nonii.
Sain itseni niskasta riuhtaistua aputeekkiin.
Ny on iso purkki "minisunia" ja pullo "sanasolia".

Saadakseen asiat toimimaan ne pitää hoitaa oikeassa järjestyksessä.

Niinku, että menomatka aputeekkiin kestää viis minuuttia ja menee joka suunnalta vähintään kahden baarin ja niiden terassien ohi. Pitää vaan sulkea silmät ja korvat, niin pääseekin sinne aputeekkiin.

Paluumatkassa saattaa sit mennä useampi tunti, tai viikko.

Mut päinvastaisessa järjestyksessä ei koskaan ehdi sinne aputeekkiin.
 
Kuukkeli kysyi saisko jo huomisen vapaaksi kun ensi viikolla alkaa loma. Koska siitä ei ole firmalle mitään hyötyä, lupasin. Tänään sitten sattuikin semmonen migreeni että piti saikuttaa.
 
Kuka on sanonut, ettei kahvia sais juoda? Huonoa kahvia ei kannata kenekään juoda... Meillä menee paljon Mundoa, sitä luomua ja juo sitä moni muukin, sanoi kauppias, vaikka onhan se vähän kalliimpaa kuin ne muut. Ainoa vika tietenkin, ettei ne muut maistu hyvälle sen jälkeen. Mut täysluomumaitoa sekaan aina, jos ei ole, luomukermaa (sitä laktoositonta saa nyt Valioltakin, ei tarvi enää saksalaista tilata erikseen) eikä mitään makeutuksia, kun se vaan riittää:)
Kahvia täytyy säännöstellä niin, että aamukahvin juo aamulla, mut päiväkahvin klo 13 ja iltakahvin ennen 18. Jos ei siitä pidä kiinni, menee päivärytmi ihan pieleen, herää yöllä kahville yms. Onhan siinä kuitenkin se kofeiini, mitä pääkoppakin tarvii, kun sen sille on opettanut.
Piparminttuteet kasvatan itse ja sitä menee iso pannullinen päivässä, puoleksi.
pyydä jotain tuttuasi tekemään ekoteko.
pilkkoisi sinut kilon paloiksi kompostiin.
:cautious:
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä