The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Tehdään ruoka itse raaka-aineista eli yritämme välttää lisäaineet niin pitkälti kuin mahdollista.
Mut jos mä ongin kalan itse, niin mistäs mä voin tietää mitä se on syönyt?
Jos mä sit keitän sen, niin käytän kunnan vesijohtovettä vaikka vesitornissa uiskentelis oravia (näin on käynyt)
Jos mä paistan sen, niin siihen tulee karsinogeeneja.
Jos mä laitan sen uuniin se saa grillivastuksista infrapunasäteilyä.
Jos mä syön sen raakana niin mä saan matoja.

Taidan tyytyä makkaraan ja olueen, kunhan ensin käyn röökillä.
 
  • Tykkää
Reactions: Bitch
Mut jos mä ongin kalan itse, niin mistäs mä voin tietää mitä se on syönyt?
Jos mä sit keitän sen, niin käytän kunnan vesijohtovettä vaikka vesitornissa uiskentelis oravia (näin on käynyt)
Jos mä paistan sen, niin siihen tulee karsinogeeneja.
Jos mä laitan sen uuniin se saa grillivastuksista infrapunasäteilyä.
Jos mä syön sen raakana niin mä saan matoja.

Taidan tyytyä makkaraan ja olueen, kunhan ensin käyn röökillä.
Teepä niin, voit varmasti paremmin niillä eväillä.
 
Mut jos mä ongin kalan itse, niin mistäs mä voin tietää mitä se on syönyt?
Jos mä sit keitän sen, niin käytän kunnan vesijohtovettä vaikka vesitornissa uiskentelis oravia (näin on käynyt)
Jos mä paistan sen, niin siihen tulee karsinogeeneja.
Jos mä laitan sen uuniin se saa grillivastuksista infrapunasäteilyä.
Jos mä syön sen raakana niin mä saan matoja.

Taidan tyytyä makkaraan ja olueen, kunhan ensin käyn röökillä.
Paistaessa kannattaa käyttää marinaadissa tai ihan vaan kalan pintaan rosmariinia, se ehkäisee yli 90% karsinogeeneistä.
Vaikka siis kärvennetään niinkuin ennenkin.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä