The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
vierailija
Paula hei, ei taitaisi olla luomua eikä ekologista jos lämmitettäisiin ostoskeskusta jotta kaakao kasvaisi siellä. Makukin taitaisi jäädä laimeaksi.
Varmaan niin, mutta siihen verrattuna, että kokonaan loppuu... Hinta toki nousee ennen sitä niin korkeaksi, että meille syötetään ne torakansekaiset jätökset, että joku muu saa ne puhtaat pavut:)
Ostoskeskuksissa on korkeutta ja valoa. Ei niitä voi kylmilleenkään jättää, kun kaupat lopettaa. Nyt olis korkea aika valita pieniä kaakaokasveja, joissa on hyvän makuinen hedelmä. En tosiaan ajattele asioita ekologisuuden kannalta oikeastaan ollenkaan:)

Tulipa vastaan hunajasuklaa, mutta eivät ole osanneet jättää siitäkään sokeria pois:-(
 
vierailija
Paula hei, ei taitaisi olla luomua eikä ekologista jos lämmitettäisiin ostoskeskusta jotta kaakao kasvaisi siellä. Makukin taitaisi jäädä laimeaksi.
Edelliset linkit sairaiden sivulle tarkoitti sitä, että kohta kaikissa patukoissa on esimerkiksi rypsiöljyä yms, millä tosiaan pilataan kaikki. Maissi ja soija ovat maailmalla halvimpia aineksia ja pakkosyötetään ihmisille keinolla millä hyvänsä! Se maissi tuottaa kuitenkin itse sen myrkyn, ota syödessään koisatoukan suolisto mätänee a siinä se yhteys. Sama tapahtuu ihmisellekin, mutta kun ei lypsävää lehmää ole viisasta tappaa kokonaan, annostukset ovat sitä luokkaa, että oikkuisen joka paikkaan,.. Kuten myös myrkkymaissista tehtyjä lisäaineita, mm askorbiinihappo ja apuaineena monenmoiset lisukkeet lääkkeissä, erityisesti maltodekstriinistä tehdyt tuotteet. No, kaakaon kasvatuksessa käytetyille myrkyille on tullut aikoja sitten seinä vastaan siinä, että ne ötökät ovat tulleet vastustuskysyisiksi niitä kaikkia myrkkyjä vastaan ja nyt ne tavallisesti viljellyt ovat myös ihmisille liian myrkyllisiä, et pystyis viljelemään - samahan on nähty maissiviljelyksillä, vaikka voivat olla ihan eri valmisteita. En muista kaikkia dokumentteja, mutta tämä artikkeli olis kiva nähdä suomeksi, miten se on väännetty:)
J.K.Päätön toki saa pitää "päänsä", molemmat, jos pystyy;-)
 
vierailija
nuo sun analyysit ja arvailut on yhtä paljon perseestä kun sinäkin, kirjutuisit edes niin vois laittaa sinut mustalle listalle.
No joku vastuu täytyy olla kuulijallakin, esimerkiksi miten tämän kaiken ymmärtää:
http://cdn.newslook.com/a6/a6625d4cd3b7b1da111d99edda4e18df/mp4_high/a6625d4cd3b7b1da111d99edda4e18df-mp4_high.mp4
J.K. Mantelijauheella on hyvä laimentaa kaakaojauhetta, kunhan ei ole sille allerginen. Minkälainen mantelipuu kasvaa etelässä, en tiedä. Kaunis olis sekin, vaikka viherhuoneessa:)
 
vierailija
Voi paska. Nuha helpotti mutta kunto huononee.
Keuhkoihin koskee ja raskas hengittää.
Mä en pysty kävelee edes kauppaan.
Sulla voi olla keuhkokuume ja lääkärin on kuunneltava keuhkot. Se alkaa niin äkkiä eikä tarvi olla edes kuumetta. Mene heti lääkäriin nyt. Pai viikkoa sitten makaamista, joten tilaat ruoat ovelle jne. Kokemuksesta kerron, ei tarvi olla yskää, kuin vaan tolkuton väsymys. Mut siitä on aikaa niin kauan, mut ilman lääkekuuria ei parane, vaan siihen tosiaan kuolee kukavaan helposti:-(
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä