The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Iltapala, päivällispuuron loppu mansikkahillolla ja maapähkinävoilla tai no jollain samantyypisellä :D:p
 
  • Tykkää
Reactions: epek
Tuituisaisai :)

Paivaa just Sulle :). Vetta sataa ripsuttelee, valilla runsaastikin ja kylla - latakoissa loytyy <3! Jos et ole kokeillut miten ihanaa on oikeesti pomppiminen, se tasajalkaa roiskiminen, latakoissa kumppareissa, niin - suosittelen. Tosi nopeesti muuten tarttuu semmoinen lapsekas keveys ja ilo, hiipii valloittaen koko kropan varpaista paakkoseen... Ja hei, se on vaan vetta ja vaikka makee tyyppi ootkin, niin sokerista et kuitenkaan (y)

Nythan on niin etta.

Yritan olla tassa vatuloimatta liikaa, pahoittelen kovin jos siihen lipsahtaa, vaikka laakityskin on kohdallaan tai ainakin yritan siihen panostaa eli


..ainakin tuossa annostuksessa yritan menna jatkossa :) ja sitten viela
katso liitettä 793
..oisko tossa nyt ens alkuun sinne piNppiin hiertamaan (y):D...ja viela - kun kasvunpaikassa ja kehittymisessa oon menossa mukana vaikka lopputuloksesta ei ole mitaan takuita -

tommosta settia jos tonne pumppuosastoon saisin, niin ehkapa musta viela ihminen tulee :D

Lyhyesti ja ytimeekkaasti siis (rutkasti parantamisen varaa tassa) - kiitos ja kumarrus kaikille ja just Sulle. Mua revitaan nyt niin moneen suuntaan ja kun sita kloonauskonetta ei ole - hallelujaa kuitenkin sille ettei ole(y)! - niin taa on sitten tata. Ei pysty kykenamaan, vaikka kuinka tahtois.

Ei ole olemassa hyvasteja, nama ovat "pannaan auringonlaskun piikkiin" tai seuraavaan kertaan tjtn...milloin se sitten lieneekaan. Voi hyvin, pure hammasta ja nayta narhen kikkelit, pida tyylis :). Torpan poydan aarelle hyvin kaikki mahtuisitte, sydameeni ootte kuitenkin oman pesanne rakentaneet <3

Ei muuta kuin huiskuttelemisiin :)

Tuituisaisai :)
Jätät ainaskin ton viimeisen lääkkeen ottamati..
Terveisiä sine IRL maailmaan :)
 
vierailija
Nordea sulkee Turun Humalistonkadun konttorinsa 1. kesäkuuta. Konttorin henkilöstö siirtyy Turun alueen muihin konttoreihin.
Lounais-Suomen aluejohtaja Miikka Salminen kertoo, että valtaosa työntekijöistä siirtyy Kauppatorin konttoriin, jota remontoidaan parhaillaan. Nordealle on lisäksi tulossa uutta tilaa Datacityyn.

Nordea ryhtyy tarjoamaan Lounais-Suomessa uutta varainhoitopalvelua asiakkaille, joilla on varallisuutta vähintään 80 000 euroa.

Tätä varten muutamaan konttoriin perustetaan niin sanottu premium banking -konttori. Pääpaikat ovat Turku, Salo ja Rauma, minkä lisäksi palveluita tarjotaan myös Loimaalla ja Tammisaaressa.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä