The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Tylsäätä. Täällähän näyttäisi olevan vaivaisten ja kipeiden kokoontumisajot, joten hyvin sovin joukkoon mukaan. 6 viikkoa napsahti saikkua tuosta noin vain, kun tuli pienoisia komplikaatioita leikkauksen aikana ja jälkeen. Päivän kohokohtia ovat kipulääkkeiden napsiminen se henkinen ilotulitus taivaallisen hallelujah-kuoron säestyksellä, kun saa vatsan toimimaan.

Olen nyt kohtua, munasarjoja ja endometrioosia köyhempi case. Onneksi on lapsiluku ollut jo vuosia täynnä.

Jaksuja kaikille tasapuolisesti. :)
Huh, maltillista toipumista sulle..onhan sulla ollut melkoista karsimista mutta toivottavasti ne suurimmat jaivat nyt sinne leikkauspoydalle kaikin puolin. Voimia ja jaksamista sinne seka aurinkoisia kevatpaivia :)!
 
Kipaisinpa kaupalla. Makkaraa ja maitoa.
Piipahdin kans viereisellä kirppiksellä vilkaisemassa tarjontaa. Ei ollut kummallinen, mutta mukaan lähti kokeeksi kaksi pakettia ihmesientä yht 2,50,-
Ja sit siin oli lappu, et myydään lundiaa kork 208 ja hyllylevyt 30x100 5e/kpl. Mut eipä kassaneidolla ollut tietoa paljonko sitä on myynnissä ja onko tikkaita enää. Hyllylevyjä oli paikalla 2 kpl. Kassaneito lupasi tiedustella myyjältä paljonko tavaraa on vielä myynnissä.
Jos sattuis olemaan, niin tostahan mä saisin vihdoin ittelleni kirjahyllyä, tai ainakin alkua ilman kummempia kuljetuksia kun kantomatkaa ei olis kuin parisataa metriä.
 
  • Tykkää
Reactions: famipala
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä