The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
parasta ennen oli tänään,:sneaky:joten sillä kauppias möi noin halvalla :DMun etu,kun piti käydä ostamas pennuille sapuskaa, oli nimittäin prismasta loppunut juniorruoka. :eek:
No, mikäs siellä on sitten mennessä kun on munaa suussa :):p

"Muna se naisen tiellä pitää" (überöveroveryliveteläinen sananparsi)

Oi, mites ne teijen nökköslutuset tassuttajat? Viihtyvät ja kasvavat kovasti?
 
Voi että :)! Siinä on tuplasti sitä kasvunvoimaa ja riemua, johan siinä menee helposti päivä silkkiturkkeja ihastellessa ja paijatessa :)
On kyllä tuplasti kaikkea,hyvässä ja pahassa :DJoo kyllä siinä mukavasti menee hetki ja useempikin. :)Hertta on vaan sen verran arka viellä,ettei anna viellä silittää ja rapsuttaa. Muuten ollaan kyllä vinhaa vauhtia edistytty Hertan kanssa :love:
 
Ei oo, välillä mä oon halunu enemmän ku mies,eikä tuota miestä voi pakottaa seksiin,silloin ku ei haluta. :unsure::cautious:
Aina ei saa niin paljoo kuin haluaisi.
...mutta sitten kun saa, niin kunnolla ja perusteellisesti eikä silloin ole mielenpäässäkään haluamattomuudet :)

Joo, niin kuin Ameliekin sanoi tossa ylempänä, että se vireystasokin vaikuttaa asiaan...jos on koko kroppa ihan yliväsyneenä niin se voi näkyä myös haluttomuutena..

Tosin jos vaikka ei ite jostain syystä oliskaan aluksi niin halukas, niin se että voi tuottaa toiselle niin suurta mielihyvää tuo jo itsessään itellekin sitä lämpöä eikä silloin se lempikään kaukana ole :).....tjtn:barefoot::oops:...
 
  • Tykkää
Reactions: Kais
Miten nii melkein?

Nainen tahtoo milloin tahtoo eikä mies aina pysty naisen tahtoa täyttämään. Sen vuoksi miestä kutsutaan nimellä mies eikä sonni.

Avioliittovalassa luvataan rakastaa. Mut ei siinäkään sanota mitään et aina pitäis tahtoa tai haluta.
Ei se rakastaminen pelkkää seksiä ole. Puolin ja toisin tulee haluttomia päiviä
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä