The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Milloin nainen ei löydä munaskuita on syynä se, että ettii väärästä paikasta. Tai miehensä on töissä.
...totta toinen puoli :)

Iteasiassa tässä huushollissa on muutoinkin valtaisa ådokikkelpuutostila havaittavissa mikä täytyy viikon aikana korjata kohdilleen. Tyhjästä on paha nysvästä mitään baakkelssia jälkijunassakaan. Kuulema pitäs tehdä oikein kunnon iso täytekakku kermavaahdolla ja mansikoilla...nuorin pojista ilmoitti ittensä jo apukokiksi eli laadun tarkkailijaksi :D

Mä voisin hyvinkin herkutella sitten pelkillä mansikoilla ja vaahdolla skumpan kera :)...
 
  • Tykkää
Reactions: Kais
jossain bondissa oli muuten naispuolinen q jos en ihan väärin muista.
Ei saakeli. Quun pitää olla mies ja miss Moneypennyn nainen. Oikee Bond ei muuhun suostu.

Kait sä tiedät, et oikeella Bondilla on peiterooli jolla hän pystyy selittämään kasinorahat ja kalliit autot verottajalle. Oikee Bondi näyttelee hyväpalkkaista näyttelijää nimeltä Sean Connery. Mut älä kerro kellekään. Se on salaisuus.
 
Lisää pakolaisia:mad:
Outo lisko löytyi ruokakaupasta Helsingin Kampissa
Mystistä on, miten lisko oli päätynyt ruokakauppaan. Pelastuslaitoksen mukaan lisko oli saattanut päätyä Helsingin keskustaan esimerkiksi hedelmäkuorman mukana.

- Selkeästi se oli sellainen ulkomaan elävä, eli oli tullut kuorman mukana. Mahdollista on myös, että lisko oli jonkun karannut lemmikki.
Voi hyvänen aika, tiiä minkälaista ökkömönkiäistä heviosastolla vielä tarttuu käteen kiinni, kun hyväuskoisena nappaa banaanitertun laarista.:confused:
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä