Krokotiili maistuu linnun ja kalan sekoitukselta. En pitänyt.Krokotiilikin oli hyvää
Krokotiili maistuu linnun ja kalan sekoitukselta. En pitänyt.Krokotiilikin oli hyvää
Minusta vähän mautonta, kenguru o parempaaKrokotiilikin oli hyvää
Eläpäs leiki asialla! Toiset ajaa itsensä piippuun pitkäkestoisella stressillä. Hetkellisesti voit ajaa kyrpä otsassasi, mutta mahdollisimman pian yritä saada kierre poikki.Tein stressipistetestin, ja tulokseksi tuli 651 pistettä, kun 300 on psyykkisen sietokyvyn raja ja alle 150 on normaalia stressiä. Tää tulos lähinnä naurattaa mua
Eiku siis en oo maistanu vielä, mutta ennakkotiedot kuulostaa lupaavalle. ValkosipuliHyvin olet itsellesi asiaa kertonut
en epäile, kyykäärmekkin oli hyvää rillattuna.Krokotiilikin oli hyvää
Toi on ihan asiapuhetta.Eläpäs leiki asialla! Toiset ajaa itsensä piippuun pitkäkestoisella stressillä. Hetkellisesti voit ajaa kyrpä otsassasi, mutta mahdollisimman pian yritä saada kierre poikki.
Liian myöhäistä. Tää kyrpäotsailu alkoi 4-5 vuotta sitten, enkä silloin tehnyt asialle mitään. Nyt oon mennyt jonkin mystisen stressirajan yli, eikä enää jaksa kiinnostaa. Tän takia yritänkin paikkailla asiaa, jos vaikka saavuttaisi normaalit tunteet ja arjen sietämisen taas joskus.Eläpäs leiki asialla! Toiset ajaa itsensä piippuun pitkäkestoisella stressillä. Hetkellisesti voit ajaa kyrpä otsassasi, mutta mahdollisimman pian yritä saada kierre poikki.
Mie just tykkäsin tuon takiaKrokotiili maistuu linnun ja kalan sekoitukselta. En pitänyt.
Siulle on tarjoiltu mauttomalla soossilla krokoMinusta vähän mautonta, kenguru o parempaa
helpommin sanottu kun tehty.normaalit tunteet ja arjen sietämisen taas joskus.
Ja nahoista voi tehhä komian vyönen epäile, kyykäärmekkin oli hyvää rillattuna.
Riekko miun mielestä paljon parempaa kuin kummatkaan noista. Tai just pyyvetyt tammukat muurinpohjapannulla paistelluina.Minusta vähän mautonta, kenguru o parempaa
Soli makkaraa, liekö siinä huonontunuSiulle on tarjoiltu mauttomalla soossilla kroko
näitkö muuten töllöttimestä kun jossain päin maata tehtiin lohen nahkoista kaikenlaista samaa kun muistakin nahkoista ?Ja nahoista voi tehhä komian vyön
Ei kyllä kuulostaa houkuttelevalta krokon tarjoilu muodoltaSoli makkaraa, liekö siinä huonontunu
En oo nähny, missäs maassa tämmöstä? Hämärästi muistan asiaan joskus kirjallisuudessa törmänneeni...näitkö muuten töllöttimestä kun jossain päin maata tehtiin lohen nahkoista kaikenlaista samaa kun muistakin nahkoista ?
Noinkohan oon kumpaakaan ees syönyRiekko miun mielestä paljon parempaa kuin kummatkaan noista. Tai just pyyvetyt tammukat muurinpohjapannulla paistelluina.
Makkara jossa on lihaa???Soli makkaraa, liekö siinä huonontunu
jossain pohjois suomessa niitä tehtiin.En oo nähny, missäs maassa tämmöstä? Hämärästi muistan asiaan joskus kirjallisuudessa törmänneeni...
Pitänee siis ottaa rojektiksi, että seuraavan kerran kun käyn pohjoisvaltioissa niin pyyvystän krokon&grillaan sen vartaassa, päälle paksulti valkosipulisoossia. Josko siitä maku paraneeEi kyllä kuulostaa houkuttelevalta krokon tarjoilu muodolta
telkkarissa ne uppopaistaa häntäfileitä ja kehuvat makua. maistasin jos tulis tilaisuus.Pitänee siis ottaa rojektiksi, että seuraavan kerran kun käyn pohjoisvaltioissa niin pyyvystän krokon&grillaan sen vartaassa, päälle paksulti valkosipulisoossia. Josko siitä maku paranee