Varokaa huijareita Tori.fi:llä!!!!!

  • Viestiketjun aloittaja "anneli"
  • Ensimmäinen viesti
Vierashuutaa
En koskaan myy postiennakolla. Siitä ei tule kuin kuluja myyjälle, jos ostaja jättää lunastamatta paketin.
No mikset pyydä ostajalta etukäteen tilille 2x postikulut = postiennakon määrä, et jää häviölle jos jää lunastamatta. Tätä tapaa käytän itse huuto.netissä jos joku pstiennakkoa pyytää. Jos ostaja ei suostu niin tuskin aikoo lunastaakaan...
 
vierailija
Hei!Taas on varotettava huijareista torilla..Omakohtasia tuoreita kokemuksia on.Älkää koskaan,milloinkaan,ikinä,myykö tavaroitanne ilman todistajia/kirjallista todistetta.Älkää uskoko että ostaja maksaa ostoksensa teille tilille vaikka vaikuttais kuinka rehellisestä!Mulla on rahat vieläkin saamatta tuoreista kaupoista,ostaja on niin paatunut valehtelija,että ilman todistajia hän olis menny valheineen täydestä mullekkin,mutta ostaja pysyy edelleen valheissaan eikä niitä myönnä..
laittakaa AINA huijausepäilyistä ilmoitus torin ylläpidolle - joutuvat sitten tarkkailuun!! ja jos yhtään oikeita yhteystietoja niin samantien rikosilmoitus! Kyllä niitä sitten alkaa kerääntymään kummasti samalta tyypiltä..
Itse olen myös huomannut että joo maksetaan tilille etukäteen + postitus niin ei sitä summaa koskaan tilille tulekaan - et jos ei näy tilillä summa+postit niin ei tuote lähde postiin
 
vierailija
Rikosilmoitus tehty ja toivon että kaikki muutkin huijauksen uhrit tekisivät sen, tosi helppo tehdä netissä. Näyttää nimittäin olevan niin monta huijattua jo, niin voisi olla paremmat mahdollisuudet saada tämä vastuuseen jos kaikki tekevät ilmoituksen ! Itseä ainakin ärsyttää eniten se, että jos tämä saa jatkaa tätä eikä jioudu minkäänlaiseen vastuuseen.
Tein rikosilmoituksen tänään ja poliisi oli yhteydessä minuun tänään jo. Sanoivat että kuulustelevat häntä jne, mutta rahoja on turha odottaa takaisin ennen kun hän menee töihin. (eli tuskin koskaan menee töihin tollanen helvetin kusettaja)
 
vierailija
Tytölle olin ostamassa leluja, littlest pet shoppeja, että näin :)
Ai niin, varokaa myös näitä, joku Bobby Smith "ostamassa" minulta huonekalua...

Thanks,am satisfied with the price and I have arranged for a pickup agent( Shipper ) who will be coming to pick it up as soon as the payment is made and i'll like to pay u through paypal, and do u have a paypal acct so i can make the payment of the fund?"

Tämä teksti löytyikin kun Googletti Paypal kokemusia tori. No just, mitä vielä :(

http://www.digitoday.fi/tietoturva/2015/02/03/paypal-maksuhuijaukset-leviavat-suomessa--varo-naita-verkko-ostajia/20151404/66
 
vierailija
Ärsyttää nähdä muutamia täällä jotka tarjoavat 8 euron ostosummaa tuosta kolikosta. He tietävät kolikon arvon ja koittavat tehdä säälittävää bisnestä tietämättömien kustannuksella.

Käytetyn kierrosta löydetyn kolikon arvo on jotain 15-20 euron luokkaa, jopa 20-30€ jos on hyvässä kunnossa. Älä siis myy trokareille tuollaiseen naurettavaan 8 euron summaan mitä täällä pyytävät. Ne myy niitä eteenpäin vähintään 20 eurolla.

Jos omistaa suoraan rahapajalta ostetun joka on kapselissa, siitä voi pyytää ostajasta riippuen 30-40€. Kolikkoa on painettu miljoona kappaletta, joten mikään varsinainen keräilyharvinaisuus ei ole kyseessä.

http://www.eurokolikot.com/2-euro-kolikot/2004/suomi-2004-2-euro-eu-laajentuminen-unc
 
vierailija
Itseä taas myyjänä arveluttaa, jos pyörän ostaja haluaa välttämättä tietää runkonumeron. Joo, varmaan haluaa vaan tarkistaa ettei se oo varastettu, mutta voihan tota itsekin kysyä ja laittaa vaikka poliisin vastausviestien sille eteenpäin sähköpostilla. Mutta jos siltikin vaan jatkaa numeron kyselyä eikä toi riitä? Kyse on kuitenkin vaan muutaman kympin pyörästä.
Mietin mitä vahinkoo joku "ostaja" vois saada aikaan sillä tiedolla. Sehän vois käskee jonkun tuttavansa ilmottaa kyseisellä koodilla pyörä varastetuks jotta sais poliisit hakeen sen myyjältä pois ilmaseks ja sitten ostais sen tältä värväämältään tutulta pilkkahintaan! Lisäksi vielä myyjälle tulee ikävyyksiä leimautuessaan varkaaks. Vai onko kellekään käyny näin ja onko tää periaatteessa mahdollista, joutumatta syytteeseen perättömästä ilmiannosta?
 
vierailija
Tori.fi liikkuu naispuolinen huijari Porista. Yritti minuakin huijata mutta ei onnistunut. Huijannut muitakin. Käyttää yhteydenpitoon whatsappia . Lastenvaatteiden kanssa touhuaa.
 
vierailija
Ostaa kaikki vain periaatteella haku myyjän kotoa. Itse myös myyn vain noutona. On toiminut eikä kukaan huijaa. Ostaja tarkistaa itse tavaran paikan päällä, ei synny suukopua myöhemmin. Miksi ostaa kännykkää netistä??
 
vierailija
Kannattaa varoa, jos puhelin numero alkaa 046...... Yleensä pyytävät maksua etukäteen, vedoten siihen, että on joutunut maksamaan lähetyskulut, kun ostaja ei ole hakenut tuotetta postista. Mulle kävi just noin kun ostin Jopon. Jopoa ei tullut eikä rahojakaan palautettu. Tein ilmoituksen poliisille.
 
vierailija
Tori kyllä vielä enemmän perseestä kuin Huuto.net. Idea ja toteutus on ok., mutta ne ilmoittajat ei. Kun on esim. ostamassa jotain ja laittaa tiedustelun, myyjistä vain noin 10% vastaa. Saattavat olla esim. myyneet tavaran viikkoja sitten, eivätkä ole viitsineet poistaa ilmoitusta.
Muistathan katsoa oman sähköpostisi roskapostin?
Itse myyjänä vastaan AINA ja joskus tulee pitkänkin ajan kuluttua ostajalta vastaus, että "onko vielä myynnissä, en huomannut kun vastauksesi oli mennyt suoraan roskiin."
 
Ehkä tämä on ollutkin täällä mutta kannattaa aina ennen rahojen siirtämisiä kuuklettaa tietysti nimi, puhelinnumero jos sellaisen on saanut, tilinumero ja s.postiosoite.
Joskus noillakin voi löytyä jotain henkilöstä tai löytyä jotain keskusteluja jostain.

Teki kauppoja sitten ihan missä vaan.
 
Hyvinkään käräjäoikeudessa käsiteltiin torstaina pitkää petossarjaa. Nainen oli esiintynyt netin osto- ja myyntipalstoilla ja Facebook-kirpputoreilla useilla eri nimillä, kaupaten muun muassa erimerkkisiä kännyköitä, sekä tablettitietokonetta, kameraa ja konserttilippuja. Hän oli myös tilannut muun muassa vaatteita ja meikkejä toisen henkilön nimissä.

Naisella ei kertaakaan ollut myyntituotetta eikä myöskään aikomusta sellaista toimittaa. Esitutkinnassa nainen tunnusti kaikki petokset.


http://yle.fi/uutiset/nettihuijarille_petossarjasta_vankeustuomio_nainen_kauppasi_olemattomia_puhelimia_yli_sadalle_uhrille/8366202?origin=rss


Netissä on Hämeen poliisille tulleiden huijausilmoitusten valossa huijattu lähestulkoon kaikessa, mitä ihminen vain keksii myydä tai ostaa. Hämeen poliisin rikosylikomisario Kari Suominen sanoo, että ilmoitukset nettihuijauksista tehdään yleensä sähköisesti.

Näyttää siltä, että netissä käydään petosmielessä kauppaa lähes kaikesta, mitä ihminen suinkin vain keksii.
– Nettihuijaukset ovat usein eräänlaisia sarjarikoksia. Samat ihmiset näitä ovat tehneet. Kertaostokset ja kertatavaran hinta saattaa olla hyvinkin pieni, mutta kun niitä on satoja, niin loppusumma on suuri. Sarjoja poliisi sitten selvittelee.

http://yle.fi/uutiset/rikolliset_mellastavat_netin_osto-_ja_myyntipalstoilla/7373385
 
  • Tykkää
Reactions: Qwartsi
vierailija
Just ton takia tykkään huuto.netistä, enkä torista. Siis siksi, että tori.fissä ei ole minkäänlaista palautteenanto-systeemiä. Ei mitään mahdollisuuksia tsekata millainen maine myyjällä on. Huuto.netissä tekee paljon turvallisimmin mielin kauppaa puolin ja toisin, kun palautteet kertovat niin paljon.

En muutenkaan ymmärrä miten kaikki käyttää nykyään tori.fi:tä. Musta toi palautteiden puuttuminen on sellanen juttu, joka heti on ehdoton nou nou. Ja toiseksi, siellä on hirveetä säätöä kun pitää kirjotella ja odotella vastauksia ja sopia asioista yms. (tämä samoin FB-kirppiksissä), kun taas huuto.netissä kaikki on valmiina yhdellä klikkauksella.
En myöskään tajua, miksi joku käyttää toria eikä huutonettiä. Huutonetissä sentään näkee, miten aikaisemmat kaupat ovat sujuneet.
 
vierailija
Samaa täälläkin mietitään. Meitä huijattuja on varmaan vielä useita lisää. Tuskin kannattaa paljoa vääntää tämän huijarin kanssa; suoraan poliisille vain.

Onko jollain kokemusta, tuleeko siitä turhia seuraamuksia itselle, jos lähtee muutaman kympin takia rikosilmoituksen tekoon?
 
vierailija12
Hei. Olettako tullut huijatuksi Vallila verhojen kanssa?
Vallilan honka verhoja möi henkilö jonka ilmoitti sukunimekseen Malinen.
Myös etunimi ilmeni sähköposti osoitteessa. Alkuun väitti verhot lähettääneen mutta aina ollut seurantanumero hukassa. Lahden seudulta.
Nyt ei enää vastaa postiin.
 
vierailija
Ylläpitoko täällä poistelee viestejä välistä? Tästä on hävinnyt useampi viesti liittyen Keski-Suomessa vaikuttavaan Sanna MäXXnen - nimiseen nettihuijariin liittyen sekä yhden ihmisen puhelinnumero, joka keräsi Sannan huijaamia ihmisiä yhteen.

Annan kaikille huijatuille neuvon, että eivät jää odottelemaan mitään yhteisporukkaa, vaan tekevät vain suoraan poliisille rikosilmoituksen. Poliisin kautta menevät sitten syyttäjälle ja petosten voluumi puhuu puolestaan.

Olkoon mitä mielenterveysongelmia hyvänsä (vai säälipisteitäkö tuollaisilla perusteluilla kerätään?), rikollinen jatkaa rikosten tekemistä ihan vain tyhmyyttään, välinpitämättömyyttään tai kovapäisyyttään. Elämä pilalla jo.

Terkut Sannalle ja avomiehelleen: RIKOLLINEN SAA AINA RANGAISTUKSENSA.
 
vierailija
Enemmän huijaamista olen nähnyt ostajien toimesta. Tai no eihän tässä mitään rahallista hyötyä saada, mutta aiheutetaan turhaa vaivaa myyjälle. Yritetään varata tuotetta ja sitten ei kuitenkaan tulla sitä noutamaan. Soitellaan pitkin öitä jonkun muutaman euron tavaran perässä. Esiinnytään kahtena eri ostajana. Järjestetään tapaaminen ja sitten ei suostuta ostamaan tuotetta sovitulla hinnalla, vaikka tuotteessa ei ole mitään vikaa. Kysellään kuljetuksen perään, vaikka on ilmoitettu selvästi, että myyjä ei kuljeta tuotetta. Tullaan hakemaan isokokoista tuotetta yksin ja ei voida siten kantaa sitä pois. Koitetaan palauttaa tuotetta jälkikäteen, vaikka tuotteen kunnon näkee jo noutaessa.
 

Yhteistyössä