Aito avioliitto

  • Viestiketjun aloittaja Vaimoihminen
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
miten jotkut jaksaa edes miettiä toisten ihmissuhteita ja rustailla tällästä hölynpölyä nettiin, luulis että omissa ihmissuhteissa jokasella ihan tarpeeksi päänvaivaa.
Ei ole kysymys vain ihmissuhteesta, vaan lasten oikeuksista. Isän tai äidin puutetta kipuilevia ihmisiä on jo paljon maailmassa, ei ole hyvä lisätä tätä hätää. On selvää, että esim. moni isätön poika kaipaisi sitä omaa isää, johon samaistua, jonka avulla rakentaa omaa identiteettiä jne. Kuulin eräästä pojasta, joka oli itkenyt perhetyöntekijälle sitä, ettei hänellä ole isää. Olis siis lesbopariskunnan lapsi.
 
vierailija äiti viidelle
Jos sun lapsesi olisi pedofiili, niin haluaisit ettei pedofiilejä tuomittaisi rikoksesta?
Taidat olla minä-minä-minä-ihminen?
Jos joku lapsistani paljastuisi pedofiiliksi, olisin järkyttynyt ja valmis siihen, että saisi rangaistuksensa. Aivan kuin jos syyllistyisi mihin tahansa muuhun rikokseen. Mutta jos rakastaa omaa sukupuoltaan, miten se on rikos? Ei siinä ketään vahingoiteta. Ei edes niitä suhteessa olevia mahdollisia lapsia. Katsos maailma muuttuu Eskoseni. Kukaan eläväinen ei ole oikeutettu määrittelemään, minkälaisessa suhteessa kukakin saa olla ja elää. Raamattukin on aikalaistensa kirjoittama. Moni muukin asia kuin homoseksuaalisuus on niihin aikoihin ollut kiellettyä. Miksei niistä asioista nousta barrikaadeille ja vaadita esim. että naispappeus on kiellettävä! Ja naisen asema palautettava takaisin miestä alemmalle tasolle? Näin nopeasti pari esimerkkiä heittääkseni.
 
vierailija
"Aidot avioliitot" on sitten niitä, joissa miehet hakkaa ja tappaa vaimojaan. Raiskaavat salaa lapsia ja teinejä.
Homoliitoissa homot pakkohomostaa kasvatettavan lapsensa, riitelee eroaa vaihtaa kumppania pettää tappelee ja on varmaan parhaita opettajia tytölle tämän murrosiässä. Lainaamani kirjoittaja voisi vähän ajatella ennekuin yleistää kaikki normaalit vanhemmat joiksikin idioottimurhaajiksi. Tosin tämä on tätä suvaitsevaisuutta heteroja ja muita normaaleja ihmisiä kohtaan joten saadaan taas kaikki muut paitsi homot syytettyjen penkille! Kukahan se pitää vihaa?
 
vierailija
"Aidot avioliitot" on sitten niitä, joissa miehet hakkaa ja tappaa vaimojaan. Raiskaavat salaa lapsia ja teinejä.
Yleistät aika rankasti. Niinpä minäkin

Homoliitot ovat niitä joissa pieni lapsi näkee kaksi karjua köyrimässä toisiaan ja heille selitetään että se on rakkautta. Riidellän ja revitään ja raavitaan mustasukkaisuudesta jne. Homoissa on paljon pedofiilejä että siitä vaan lapsi mukaan leikkeihin. Sama lesbo vanhempien kohdalla.

En kuitenkaan lähde yleistämään niinkuin sinä, että tämä on sääntö. Homo ja lesbovanhemmat voivat kasvattaa lapsen ilman insestiä ja pedofiliaa mutta on täyttä propagandaa että homot ja lesbot ovat jotain ihmeen ihania ja täydellisiä vanhempia lapsille. En myöskään väitä etteikö lapsesta voi tulla ihan täysipäinen homojenkin kasvattamana vaikken sitä hyvänä asiana pidäkään lapsen edun takia. Ihmeen vihamielinen asenne tuntuu olevan kaikilla näillä hlbt ääriporukan tyypeillä, ei muuta kuin pelkkää raivoamista ja vihaa ja valhetta. On ihan fksuja homoja jotka häpeävät näitä ääripään hlbt riehujia eivätkä pidä siitä että heidän maineensa menee tämän koohotuksen takia. Luonnollinen ja paras on tietenkin normaali isä ja äiti eikä mitään väkivalta Villeä joka hakkaa perhettään. Tämän myöntää moni homokin mutta eihän näitä homoja ole Setan ja muiden ääriryhmien mukaan olemassakaan. Todella moni homo viis veisaa jostain avioliitosta ja idea tähän avioliitto propagandaan on vain siinä että saadaan heterokulttuuri kaadettua ja normaalin perinteisen avioliiton merkitys yhteiskunnan tukena kaadettua. Moni homo on samaa mieltä että isä ja äiti lapselle on paras yhdistelmä. Nämä ovat juuri niitä homoja joita ei ole olemassakaan jos Setalta kysytään.
 
vierailija
Kannatan aitoa avioliittoa, mutta uskonnolla ja sukupuolella ei ole sen kanssa mitään tekemistä. Vaan sillä että kumpaakaan ei ole pakotettu taikka manipuloitu avioliittoon ja kumpikin on tiedostanut mihin ryhtyy. Lisäksi molemmat sitoutuvat etteivät ota eroa tuli mitä tuli. Jos avioero on mahdollinen, niin kyseessä ei ole aito avioliitto. Aitoa avioliittoa ei lopeta edes toisen kuolema.

Minä olen sellaisessa avioliitossa.
 
vierailija
Siinä ajassa järjellinen kansalaisaloite saisi satojatuhansia ääniä.
Kyllä tuo on hyvin surkea lukema, luulisi että Suomesta löytyisi paljon enemmän homovihaajia.
Tässä on tyypillinen valehteleva homo tai muuten homomielinen ihminen. Omasta mielestään oikeassa ja sitten saakin valehdella ja iskeä vihakorttia pöytään! Täysin turha selittää näille vouhkaajille että jonkun asian, kuten homostelun pitäminen epänormaalina ja lapsenkin ihmisoikeuksien huomioon ottaminen on sama kuin vihaisi homoja. Lisäksi tämän kirjoittajan hengenheimolaiset haukkuvat kaikilla tuntemillaan halventavilla nimityksillä tavallisia suomalaisia jotka eivät homoutta hyväksy normaaliksi asiaksi. Kuulemma vihaan vasenkätisiä, kiinalaisia, ja kaikkia muitakin siksi, etten pidä tätä homoutta normaalina. Ei ole mitään väliä jos koettaa selittää ettei vihaa homoja vaan vihakortti isketään pöytään jotta saadaan tuomittua ja esitettyä marttyyria kun ei kuulemma ole ihmisoikeuksia ja ilkeät lapsen edun puolustajat on kauheita Hitler ihmisiä ja niin edelleen. Joku näistä kilteistä pienistä suvaitsevaisista surullisista ja sorretuista myötätunnon kerjääjistä kirjoitti Ylex nettisivulla haluavansa nähdä aito avioliiton kannattajien päät siistissä rivissä tuomiokirkon portailla! Eihän tämä tietenkään ole vihapuhetta kun joku suvaitsevainen on asialla eikä kukaan hirvittävä Hitler-Persu-rasisti-inhokonsu-suvaitsematon-ahdasmielinen idiootti. Suvaitse sinä kirjoittaja vain samaan malliin, tulet huomaamaan ettei kansan enemmistö ole samaa mieltä kanssasi ylen ja muiden homomedioiden valheista huolimatta! Nyt vasta alkaakin todella kova vääntö näitä maamme pakkohomostajia vastaan sillä on tullut mitta täyteen jatkuvasta homotuksesta.
 
vierailija
Sairas logiikka putää olla, että tätä kaistapäistä hanketta pitää joten tasa-arvo lisäävänä. Kuulemma nimilistoihin on kerätty alaikäistenkin nimiä, kun epätoivo on niin suuri eikä nimiä kerry tarpeeksi. Varmasti menee tarkastuksessa suuri määrä nimiä hylkyyn. Todennäköisesti on mukana puhtaita väärennöksiä sekä trollailumielessä keksittynä nimiä.
Valitettavasti ei ole luonnossa tullut vastaan noita kerääjiä - olisi ollut hauska vittuilla ja katsoa kuinka nopeasti olisi idiooteilta saanut pasmat sekaisin. Mitään järkeviä perusteitahan ei noilla ääliöillä ole tarjolla.
Varmasti sinua harmittaa kun et tullut vittuilemaan, eri asia kuka saa pasmat sekaisin ja keneltä. Apinasta kehittyneet homostelijat vetoaa apinoiden homosteluun ja pitävät tätä tapaa luonnollisena. Ei kannattaisi leuhkia vittuilemisella jollei siihen kykene. Ottaako päähän kun pitää noin vastustaa luonnollisia ja hyviä asioita. Homostelu saa pään sekaisin, ryhdy selibaattiin niin ajatukset kulkee kirkkaammin ja ehkä kiukkusikin laantuu. Jos ei tajua normaalin perheen kokoonpanon ainutlaatuisuutta, luonnollisuutta ja lapsen ihmisoikeuksia niin turha on ilmeisesti selittää kun et pysty kuitenkaan ymmärtämään.
 
vierailija
Tuo kansalaisaloite kannattaa kirjoittaa englanniksi, koska silloin kaikki muslimipakolaiset voivat allekirjoittaa sen. Pian kristityt, muslimit ja äärioikeisto kävelevät käsikädessä kadulla, kun ovat löytäneet yhteisine vihollisen HOMOT!
 
vierailija
Kaksi urosta pystyy turvaamaan lapsen elämän paremmin, kuin uros ja naaras. Kaksi isoa hyvätuloista urosta ovat varmasti turvallisempi vaihtoehto, kuin heterovanhemmat. Heteromiehillä on tapana levittää siementään ympäriinsä ja tämä käytös johtaa usein avioeroon, mutta homot pysyvät liitossa paremmin, kun voivat mennä miesten saunailtoihin tyydyttämään tarpeensa ja vapauttamaan paineensa.
 

Yhteistyössä