The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
IhQ
Huomenta!

Meillekin on sarjiksia kertynyt, kiitos miehen. En ikinä olis niin ilkeä (vaikkei ikinä sais sanoa ei ikinä, toivon etten ikinä ole..) et niitä alkasin pois heittää vaikka ne yhden suht ison kirjahyllyn viekin olkkarissa.
Ainut mitä en asunnon seinien sisäpuolelle halua/ole hyväksyny on sen "teininä" tilaamat Myrkky-lehdet yms. Ne on kellarissa.
Muuten sit jos pongailen esim.kirpparilta jotain albumeita niin miulla on lista puuttuvista sarjiksista, siitä vaan tsekkaa :D

Ite oon hommannut vaan joitain Muumi-sarjiksia jos on sattunut edullisesti, esim.kirjaston poistoissa olemaan. Ei niitä oo vielä ku jotain 5kpl, semmosia a4 pehmytkantisia. Äitini oli kirppikseltä löytänyt halvalla kovakantisen Muumi-sarjiskirjan, ostin sen hältä pois.
Kirjoista sit, joitain Pekka Töpöhäntiä on, muutama Pikku Vampyyri (ihan nostalgiasyistä, ite luin niitä pentuna) Hobitti- ja Liikkuva linna-sarjikset myös. Ja muutamia neulekirjoja.
 
IhQ
Kuuntelen tässä nyt aamukahvin kans tuota Negativea mikä oli linkattu tuonne aiemmin..
En voi uskoa miten Jonne on miehistyny noista ajoista, siinä missä se tuossakin Moment of our love-vidissä näyttää vähän semmoselta teinitytöltä ja vertaa siihen mitä se on nyt niin wow. Nyt on sekä ääni että habitus kohdillaan.
 
  • Tykkää
Reactions: famipala
Huomenta räkänokkien valtakunnasta. Pienin räkänokka on jo intoa täynnä, sairaus vain käväisi pienessä. Keskimmäinen puolikuntoinen. Suurin räkänokka kaatui just petiin. Hyvä viikko tulossa, jees.
Ak: kyllä, mieheltä on yhden kerran hävitetty kaikki sarjakuvat. No worries, tuho on korjattu ja albumit on hyllyssä. Viime yönä tilasin uusimman Yoko Ysuno -albumin. Mites nyt tällai lipsahti, etten heti ilmestymispäivänä osannut tilata.
 
  • Tykkää
Reactions: Asiankannattaja
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä