kyllä köyhät syö ikävä kyllä juuri sitä lihapaskaa enimmäkseen.Tämän takia diabetes ja lihavuus ovat juuri räjähtäneet käsiin: rikkaat syö pihviä ja muuta luontaista ihmisen ruokaa, köyhät syö mäkkärillä. Näkyy erityisen hyvin jenkeissä afroamerikkalaisten keskuudessa.
Yleensä ne on suurimmaksi osaksi cashew-pähkinää
Meinaatko, että kun huijarikreikkalaisten elinikä on pitkä siksi, että kuolleetkin nostavat eläkettä, niin heidän ruokavalionsa on paras (eli eivät oikeasti elä pidempään, vaan kyse on tilastohuijauksesta)? Valhe - Emävalhe -Tilasto -Tutkimus.kyllä köyhät syö ikävä kyllä juuri sitä lihapaskaa enimmäkseen.
välimerellinen ruokavalio on paras, leipää, olkiiveja, oliiviöljyö, tomaattia, pastaa, kalaa.. slurps.
Tyhmät on yleensä niitä jotka mussuttaa pelkkää lihapaskaa.
Ei mulla mitään reseptiä ole, pitää itse kokeilla.Reseptiä kaipailisin
Voihan sitä kai terveellistäkin leipoa?Ois tää ihmisten maailma aika tylsä paikka ilman leipomotuotteita.
On sulle siunaantunut harvinaisen paskat geenit jos leipä silpoo luurangonkin tohjoksi.Viljan kuidut estävät ravintoaineita, esimerkiksi raudan ja kalsiumin imeytymistä elimistöön. Sitä paitsi siinä ei ole elimistölle tärkeitä vitamiineja, kuten c-vitamiineja ja d-vitamiineja. Siinä sitten leivänsyöjät ihmettelevät aneemisina, luut hauraina kuin paperimassa ja keripukista kärsivinä että missä on vika, kun he syövät ah niin terveellistä ja hyvää leipää, mutta terveys reistailee kun viljojen takia on tullut raudanpuuteanemia, c-vitamiini puutteesta johtuva keripukki ja luut ovat hauraat d-vitamiinin ja kalsiumin saannin vähyyden tähden.
Missä tälläsiä terveellisä leipomusreseptejä on?Voihan sitä kai terveellistäkin leipoa?
Ihmiset luulee että terveellinen ei ole hyvää. Mä mietin, kun teen herkkuja, miksi en samalla tekisi niistä terveellisiä.
Pinterestissä vaikkaMissä tälläsiä terveellisä leipomusreseptejä on?
Entäs jos vaikka maissijauhoista ja tattarista ja miksei hirssikin käy, rahkan, jogurtin tai piimän kera soodalla kohotettua?Voi miten mielelläni söisin aina itse leivottua leipää, vatsa ei vain kestä.
Itseleivotut leivät ja ruisleivät ehdottomassa pannassa, kaupan leivät menevät silloin tällöin.
En tiedä kestäisikö vatsa sitten jotain hiivatonta tattari tai hirssileipää?
Onko sellaista?
Hyvä idea.Entäs jos vaikka maissijauhoista ja tattarista ja miksei hirssikin käy, rahkan, jogurtin tai piimän kera soodalla kohotettua?
Maissijauhoillahan lihotetaan possuja:-DEntäs jos vaikka maissijauhoista ja tattarista ja miksei hirssikin käy, rahkan, jogurtin tai piimän kera soodalla kohotettua?
Tai sit teet siemennäkkäriä. Sitä ei kohoteta millään. Tosin se on sit kovaa eikä pehmeää leipää.Hyvä idea.
Epäilen että sooda ei käy, kuten ei hiivakaan, tuntuu että turpoavat/turvottavat vatsassa niin paljon..
Mutta aion kokeilla.
Possuille syötetään yhtä sun toista. Kannattaa sun jättää siis omenatkin väliin jos se siitä kiinni on.Maissijauhoillahan lihotetaan possuja:-D
Mut on muitakin syitä, miksi maissi kannattaa kiertää kaukaa. Tuli tekkarista kerran ja kopsasin talteen, kun ei boxiin mahtunut enää;-)
http://koti.netplaza.fi/~paula/xyz/maissiallergia.htm
No 1 omena päivässä riittääkin, mut ostan sen luomuna ja ihan kypsänä. Kotimaiset omenat on luomua vain jos puutarhurin tuntee. Mut kaupastahan niitä saa. on siihenkin omaa kokemusta vihannespuolelta:Possuille syötetään yhtä sun toista. Kannattaa sun jättää siis omenatkin väliin jos se siitä kiinni on.
No ei maissiakaan kukaan päivässä desitolkulla syö,No 1 omena päivässä riittääkin, mut ostan sen luomuna ja ihan kypsänä. Kotimaiset omenat on luomua vain jos puutarhurin tuntee. Mut kaupastahan niitä saa. on siihenkin omaa kokemusta vihannespuolelta:
http://koti.utanet.fi/~paula/kotikokkeli/myrkkykaali.htm
Osasit, kiitos siitä;-)En ole saanut parempaa disgnoosia kuin ärtynyt suoli. Ei vilja tapa ainakaan heti mutta ei enää maha tsi suolet kestä viljaa. Keskimäärin puoltoista tuntia pasklla joka arkiasmu ennen töitä keskimäärin 15 kertaa aamussa plus töissä paskat housussa jos lounaalla yhtään viljaa, tämä on minun syy miksi olen vähentänyt viljaa.
---Kiitos mielnkiinnosta kuitenkin. Ei ole löydetty tietääkseni täysin kattavasti miksi gluteeni on pahasta ärtyvälle suolelle mutta niin se vain on meidän oireilevien kokemusten mutta myös lääkäreiden mukaan.
Ja ripulin lisäksi krooniset ilmavaivat ja pahat mahakipukohtaukset viljasta. Toivottavasti omalts osaltani vastasin kattavasti.
Ja vielä alkoholikin. Kun siis elämästä kaikki nautinnot viety niin kiva kun sinunlainen vielä vääntää puukkoa haavassa, miksi en nauttisi kaikesta ihanasta ruuasta kuten ennen jos vain voisin?! Paitsi onhan noita lahkoja, jotka ilman syytä esim kieltää musiikin niin ehkä olet tuon tyyppisiin elämäntapakieltäytyjämasokisteihin törmännyt.
Ota käyttöön pelkästään Maldon -suola, ei tule oireita.Ja niin onkin muutkin kasvikset pahoja suolistolle, mutta kysyit että mikä niissä viljoissa tappaa. Kirjoitin äsken tuossa viljan aiheuttamasta ripulista yms. Pahempi tai yhtä paha ovat rakastamani sipulit, paprikat, voimakkaat mausteet. Kaalta jos syön niin tulee tuskahuutomahakipu. Silti kerran kesään kukkakaaligratiini KUN MAISTUU NIIN HYVÄLTÄ EIKÄ SIIHEN KUOLE. Monet hedelmätkin aiheuttaa ripulia esim banaani.