The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
IhQ
No et nyt mene minnekään mummolaan, vaan otat sitä omaa aikaa ihan huolella :). Nautit olostasi, hilpase vaikka tuopilla jossain tai sitten hommaat itelles jotain ihanaa herkkua ja otat leffailua, tai mistä ikinä tykkäätkään :)

Joskus on vaan niin ihanaa olla itekseen ja antaa hiljaisuuden hyväillä ja vaikka äksäillä keskellä olohuoneen lattiaa ja keskittyä vain hengittämiseen ja olemiseen :). Kyllä säkin tarviit sitä omaa aikaasi, jolloin et ole kenellekään muulle tekemässä yhtään niin mitään vaan huolehdit ja paapot vain itseäsi :) <3
Voi, tuo kyllä kuulostais niin hyvälle.
Kattoo nyt vaan, peruuntuuko tuo lastenkin meno kun mummo vähän sanoi että hälle olikin tullu meno, missä nyt joku aika menee.
 
Eipä kestä, aina on ilo jakaa uoka-asioita :D Kokeileppa joskus paistettua, makealla chilikastikkeella ja mustapippurilla maustettua halloumia salaatin sekaan. Voin kertoo, että se jos mikä on taivaallista. Ja jähdytetty curryriisi salaatin sekaan.

Hitsi, tässähän tulee ihan nälkä :D
Heiii, ihan törkeen hyvää pizzaa olikin :)...ja tiiätkö mitä, meijän tirpana innostu tosta ihan hurjasti! Söi hyvällä ruokahalulla - pepperonikohdasta halus ottaa makupalasta - ja sanoi, että tätä pitää tehdä toistekin. Pojat oli tyypilliseen tapaansa ennakkoluuloisia mutta maistoivat ja söivät (jauhelihakohta heille), esikoinen hiukan kritisoi kun olin laittanut sitä chilikastiketta sinne pohjalle antamaan kivaa potkua, että toiste jos teen niin hänen nurkkaus ilman mitään "ihme tulisuuksia" :).

Joo, todella kokeilen tuota vinkkiäs, kirjotankin heti tuon itelleni muistiin :). Aivan ihana uusi tuttavuus tuo halloumi :), toimii(y)
 
  • Tykkää
Reactions: kahvikirahvi
...ja terkkusii saunasta :)

Nyt vain tovi rötväillään tässä, sitten häädän ipanaiset nukkumaan että jaksavat huomenissa nousta "ihmisten aikoihin" jotta päästään lähtemään möksälle... Halkohommia tiedossa ja yleistä älämölöä, katotaan nyt mitä tää työnjohtaja keksii ipanoitten pään menoksi :)... Ei vais, saavat toki jeesata oman aikansa mutta sitten tehkööt mitä tahtovat. Metsästäköön sitten vaikka villisikoja...niitä on sielläpäin liikenteessä...mutta jotenkin uskoisin että tuskin kärsäänsä näyttävät ihan likellä, sen verta pahasti kuitenkin on äänisaastetta tiedossa :D

Mutta se kouhotus on vasta huomenna :)
 
Terkkusii saunasta.Oli kovat löylyt,sauna ehti lämmetä vähän liikaaa mutta kestin sen kuin nainen :geek: Samalla liotin jalakani jalkakylvyssä ja raspasin ja saunan päälle sitten hyvä rasvaus niin nyt on iho kuin vauvan pylly...tai ainakin melkein:D ja meni siellä yksi tsihikin:whistle:
 
Ipanat unille :)...tosin tuon yhden karvakorvan kanssa sainkin sitten jo hiukan murista, kun meinas jäädä mokoma kylille kollittelemaan..ehtii kyllä sitäkin tehdä, että morjens vaan :)

Nyt nauttimaan kauniista ilta- auringosta, hiukan laittelen huomista valmiiksi ja fiilistelen musalla :)

Tässä herkkää ja puhdasta kauneutta :)...pieniä siipiä, suunnatonta rohkeutta ja suurta sykettä :)

 
No missä kaikki nyt luuraa,mulla on tylsää kun kaikki on jossain ja irli kaveritkin ja hyvät seura ja kaikki on jossain!:cautious::unsure::alien::devil:
..mäkin oon häröilemässä täälläkin vielä...laittelen tavaroita kasaan ja paketoin lahjapakettia, korttikin pitäs vielä väsätä ja tässä just hoksasin että huominen päivä tulee olemaan kyllä niin täynnänsä säntäilyä :)...nooo, katellaan mitä saan sotkettua :D

...ja toisella silmällä ja korvalla kattelen ja kuuntelen tota Toscana- leffaa, tosin kuuntelen kyllä samalla musiikkiakin :D


Tämmöstä kaunista ja unelmista kiinni pitämistä :)
 
Kuulostaapas hyvältä ja toimivalta :) - pääasia että maha on tyytyväisenä ja ainakin vähän aikaa hiljaa :D
Juu kyllä tää mun masulle kelpaa ihan hyvin ja siitä riittää huomiselle illalle vielä hyvin vaikka suht pieni olikin mutta en mä jaksa koko pitsaa vetää. Ja kun tein sitä makaroonilaatikkoo myös niin huomisen ruoat on valmiina niin ei tarvi sitä miettiä että mitä söis.
Tosin pakkasessa olis piirakoitakin...niille vaan munavoin kun tekee niin...aijai misää välissä mää kaiken syön:p:ninja:
 
  • Tykkää
Reactions: IhQ
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä