The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Mun piti piettää peräluukkua tietyssä asennossa, mutta ei se äijä sitten hoksannu varottaa et se luukku sulkeutuu itsestään sitteko se on tarpeeksi alhaalla. Olin siin sitte sormet jumissa ja huhuilin vienosti, josko se tulis auttamaan vähän. Mut ei tullu ko puolisenttinen repale siihen haavan viereen. Mut sormi se vaan on, ohan niitä vielä yhdeksän ehjää (y)
eikä se sormi kokonaan mennyt. mullakin yhestä hiukka puuttuu mut ei se menoa estä. leukaa pystyyn ja kohti uusia tapaturmia.
 
Sweet Sunday morning everybody :)....

..ja voi, miten hyvää musaa onkaan yöporukka laittanut tulemaan, aamu alkaa hienosti jälkijättöisesti fiilistellessä :), musiikkia ei koskaan ole liikaa ja aina on sille se oikea hetki :)

Nyt rauhallista päivän aloitusta ja tähän päivään heräämistä :)..
 
  • Tykkää
Reactions: IhQ
Sydän.

Tuo pieni, sykkivä elin.

Särkyväinen ja haavoittuvainen.

Jos sen toiselle antaa sanoen- "tämä on sinun"...

...Niin särkymisen pelossakin se riski on vaivan arvoinen.

Olipahan taas syvällistä.
...mutta niin totta :)!

Jokainen sydämeen käyvä kohtaaminen on kallisarvoista, eikä sitä voi millään mitata. Ja vaikka se kohtaaminen ei sydämessä kauaa kestäisiskään, niin silti se on ollut kaikkien niiden tunteiden väärti - jopa sen mahdollisen särkymisenkin :)
 
Entä jos ei?

Kun ei kestäkään vaan sanoo riksräkspoks.

Eikä auta teeskennellä olevansa kova jätkä.
Eihän se kokonaan rikki mene, vaikka siltä särkyessään tuntuukin, vaan...säröytyy, pirstaloituu ja ajan kanssa sitä hellästi kursitaan kokoon jotenkuten, jotta on valmis sitten iloisesti yllättymään siitä, kuinka kestävä ja rohkea se onkaan uskaltaessaan vastaanottaa taas rakkautta ja iloa - siitäkin huolimatta, että ne hatarat ompelukset voisivat jälleen ratketa :)....tosin sitähän ei tiedä eikä sitä tarvitsekaan tietää eikä miettiä etukäteen, koska kaikista tärkeintä siinä tilanteessa on sen uuden rakkauden tunteminen ja vastaanottaminen ja oman itsensä heittäytyminen avoimena kohti uutta yhteistä seikkailua kahden sydämen voimin :)

Eikä sydämen edessä voi teeskennellä yhtään mitään :), sydän näkee sinut juuri sellaisena kuin olet, avoimena ja haavoittuvana, suuresti tuntevana ja elämän janoisena :). Feikkaamalla haavoitat sydäntäsi kaikista eniten, koska silloin kadotat isosti palasta itsestäsi. Aidosti ja avoimena, omana itsenäsi kaikkia tunteita kohti - kyynel ei ole suinkaan kirous, vaan se on onni ja pienessä kyyneleessä on sisällänsä paljon voimaa ja puhdistavuutta, enemmän kuin tiedämmekään :)
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä