The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Niin ja iltaa. Jääasema Zebraa odotellessa aikaa ketjuilla.

Isäukon liiterinjatkeessa on nyt sitten ovi.

Sunnuntaina isäukko oli kovasti sitä mieltä, että ei tota ovea saa tuohon mitenkään paremmin. Nyt oli suunnitellut, että kyllä saa kun höylää, jyrsii ja loveaa.
Poikkeuksellisesti suostui kuuntelemaan meikäläisen ehdotuksen. ( johtunee osin siitä, että maalaamaltani katoltaan ei o maalit kuoriutuneet kevään tullen, niin kait poikaa voi joskus kuunnella, vaikka ehdotuksensa tuppaavat aiheuttamaan mielestään ihan turhaa vaivaa)

Joka tapauksessa, ehdotukseni oli se, että vaihdetaan oven kätisyys. Vaatii vain sen, että seinälaudan taakse ruuvataan yks kakkosnelonen mihin saranat saa ruuvattua tukevasti kiinni. Sit vähän mielikuvitusta ja vääräoppinen saranointi, mis sarana on seinässä ulkopuolella, mut ovessa sisäpuolella. Ovesta ei tarttenukkaan höylätä, jyrsiä tai loveta mitään, vaan sitä piti leventää salpareunasta yhdellä pystypeitelaudalla.

Ny ovi on osa lomalaudoitettua seinää just plaanissa muun seinäpinnan kanssa, eikä ilman pintasalpaa sen olemassaoloa edes huomais.

Kätisyyden vaihdosta noin muuten isäukko tuumi, että nythän tää itse asiassa on perhanan paljon kätevämpi näippäin.

Rouvansa kävi tarkastamassa jäljen ja tuumi, että ny se on niinko pitää.

Sit mentiin isäukon kanssa saunaan, rillattiin maggaraa, sihautettiin saunagaljat ja oltiin hirveen tyytyväisiä itteemme. Molemmat.
 
Ihan majurin ja ruutiksen kiusaks

*vahvista tilaus*

Kiitti kun jeesitte :kiss:

Vaik ois kuin nätti vanhas koltus, olis ihan kiva pysyä lämpimänäkin :D
En omista minkään sortin välikausitakkia, ei toi toppis päällä jaksa kesään asti painaa.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä