Uppoaakohan nämä tarjoilut?

  • Viestiketjun aloittaja vvvvieras
  • Ensimmäinen viesti
vvvvieras
Tytön 6v kaverisynttärit, 6 kaveria kutsuttu...

-vadelmamuffinit kermakuorrutuksella, päälle sydännonparelleja (vuoat sydänkuvioisia pahvivuokia)
-cake popseja valkosuklaalla kuorrutettuja, pinkkejä nonparelleja
-hedelmätikut (melonia ja omenaa pienillä piparimuoteilla leikattuna, viinirypäleitä)
-karkkia ja suolatikkuja
-popcornia (Tigerin popcorn-purkeista, jokaiselle oma)

Juomaksi pinkki booli marjamehusta ja spritestä, joukkoon jääpaloja joiden sisällä vadelma (vadelmat kotimaisia)

Ideoita saa myös heittää ohjelmaksi, pääasiassa varmaan leikkivät ja ovat kaikki kovia tanssimaan joten Robinia varmaan jammaillaan ainakin, mutta olisi kiva jos olis joku varanumero jos menee meno liian villiksi. Onginta on loppuhuipennus, kaikki saavat pienen lahjapussin, jossa ainakin Muumi-kuivahedelmärasia ja varmaan saippuakuplia ostan.
 
"..."
Miksi lapsille pitää tarjota noin paljon epäterveellistä syötävää?
Koska on synttärit?! :O
Kaikki lapset ei tykkää kaikesta tai vedä loputtomasti niitä herkkuja kuitenkaan. Tai ehkä sellaiset lapset vetääkin, joiden kotona "herkku" on kirosana...

Yleensä (ainakin mun kokemusten mukaan) kaverisynttärit pidetään lounasajan jälkeen, eikä niin, että lapset vetävät tyhjään mahaan niitä synttäritarjoiluja.
 
"Minerva"
Omasta lapsuudestani muustan, että synttäreillä teki hurjan hyvin kauppansa cocktailtikut, jossa oli lihapullan tai nakin pala, juustopala ja kurkun palanen. Jotain suolaista/ruokaisampaa voisi siis olla tarjoiluissa.
 
Outlet harmaana
Samaa mieltä kuin edelliset. Lisäksi vaikka prinssinakkeja, lihapullia, pikkupasteijoita, cocktailkarjalanpiirakoita tai pieniä pizzapaloja. Siis jotain suolaista myös. Vihannesdippi?
 
vierass
Vadelman siemenet tökkii monella

Varaa myöskin jotain hiilihapotonta juotavaa - vaikka ihan sitä boolin mehua ilman spritea, aina yleensä on joku joka ei juo hiilihappoista.

Omena tummuu helposti tosi ruman näköiseksi hetkessä, oletko testannut noita paloja aikaisemmin?

Jos on ollut ruoka-aika ennen tuota, niin ihan hyvin riittää nuo. Eihän tuossa ole kuin kaksi varsinaista makeaa leivonnaista, sekä karkkia. Poppareista ja suolatikuista saa sitä suolaista. Cockatailtikuista tuon ikäiset syövät yleensä vain suosikkinsa ja loput jää lautasen reunalle eli ihan turhia tehdä niitä, ennemmin tarjoaa vaikka kipoista, jos niitä päätyy tarjoamaan.
 
kukas
Onko toi robin jotain lastenmusiikkia? luulin etta teini-ikaisten. Meilla 6 vee laulaa viela ihahaata tms. lastenlauluja, ei todellakaan kuuntele mitaan ihmissuhdemusiikkia.. En oo tosin kuullu kuin yhden biisin tolta robinilta, mutta jostain tytosta se laulo. Tarjoilut mustakin aika imelia..
 

Yhteistyössä