The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
no menee vähän syrjemmälle juttelemaan...
No tuo ei paljoa auta jos on ulkona kävelemässä eikä kuule kunnolla lääkärin puhetta, minua ainakin häiritsee ohiajavien autojen pörinä tai tuulen suhina. Kaupan kassalla taas on aika ärsyttävää maksaa samaan aikaan kun kaivaa puhelinta esiin. :D

Mielummin sitten ootan kotona, kuin arvailen mitä lääkäri just sanoi tai huudan puhelimeen koko ajan että mitäh.

Oma valinta tietysti.
 
:( Maailman kurjin tunne, kun hakee apua eikä saa yhtään mitään.
Jep. Sit se lääkäri vielä totes, että jos se olis umpparia, niin sä oot nuori ja hyvässä kunnossa, niin hyvin vois huomiseenki ootella, että tuut huomenna sitte ja täks päiväks kirjotti saikkua, hyvin voit huomenna mennä töihin. Meenkin tosiaan jos vaan olo helppaa, mutta hivenen outoa kuitenki.
 
Alkuperäinen kirjoittaja alastulossa mättää;30665062:
Nonii se siitä. Ei sussa mitää vikaa oo, mee kotii, tuu huomenna uusiks jos vielä sattuu. Loistavaa toimintaa etten sanois.
Eikä, tosi ikävää tuolainen :hug: jokinhan nuo sun kivut aiheuttaa.
Jos kivut vaan jatkuu,niin vaadit tarkempia tutkimuksia.

Äh ei oo vieläkään mun lääkäri soittanut.
 
Viimeksi muokattu:
:wave: Hellou!


Jopas on ATM:lle sattunu lääkäri..ei tuo nyt ihan normaaliltakaan kuulosta, tommonen kipuilu : / Meet sinne työterveyteen ja vaadit kaikki tarvittavat kokeet.
Aattelin, että jos nyt varais huomiselle ajan netin kautta, josko ne sitte tutkis vähän tarkemmin, koska kyllä sille oikeesti joku syy on, harvemmin ne kivut tyhjästäkää tulee.
 
Soitti viimein lääkäri, kolesteroli arvot jonkin verran parantunut ja alkanut hyvin laskemaan mutta pitää kuitenkin aloittaa lääkitys, Pitäis olla viellä vähän alemmat lukemat. 2kk päästä uudet verikokeet.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Coeur de Glace
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä