Maahanmuuton syytä tämäkin: suomalaiset tyhmentyneet vuodesta 1997 lähtien

  • Viestiketjun aloittaja missä mamu, siellä ongelma
  • Ensimmäinen viesti
vieraaa
Jokus 60-luvulla vielä tehtiin tutkimusta eri ihmisrotujen välisistä älykkyyseroista. Sittemmin tutkimukset on lopetettu ja aiheesta ei saa keskustella. Virallinen kanta on, että kaikki ihmisryhmät ovat yhtä fiksuja. Mutta miksi asiaa ei saa tutkia?... Hmm...
 
"paula"
No ainakin 1 muutos ajoittuu just siihen aikaa: meille alettiin syöttää tutun ruoan seassa hermomyrkkyä kymmenkertainen määrä. Luulin, että porukka muistais sen. Aikoinaan kirjoitin siitä sivuille jotain:
http://koti.netplaza.fi/~paula/kotikokkeli/ihmemies.htm
 
"paula"
[QUOTE="paula";30651051]No ainakin 1 muutos ajoittuu just siihen aikaa: meille alettiin syöttää tutun ruoan seassa hermomyrkkyä kymmenkertainen määrä. Luulin, että porukka muistais sen. Aikoinaan kirjoitin siitä sivuille jotain:
Arominvahventeita on ainakin n[/QUOTE]

Tämä on samalta ajalta:
lehdessä Elintarviketuotanto & ympäristö. Siinä Kirsti Piminäinen haastattelee Pirjo- Liisa Penttilää. Koko juttua en tietenkään tähän laita, mutta tämä:

"Omaa mökkipuutarhaansa Penttilä hoita luonnonmukaisin menetelmin, ympäristösyistä ja harrastuksesta. - Toistaiseksi olen pärjännyt tuholaistenkin kanssa. Olen laiska ja minulle sopii, että katteet huolehtivat kosteudesta ja rikkaruohoista."

Tuo juttu on vuodelta 1998, jolloin en todellakaan ymmärtänyt vielä varoa lisäaineita, mutta en myöskään myrkyttänyt omia marjoja, perunoita enkä persiljoitakaan, jos sellaisia ehdin välillä kasvattamaan.
 
tuhon tie
[QUOTE="wieras";30649666]Ei tyhmentyminen johdu maahanmuuttajista, vaan palstamammoista.;)[/QUOTE]

Heti 90-luvun alussa alkoi mamujen, ml somalit, vyöry ja siitähän tämä tyhmentyminen johtuu sekä siitä, että suomalaisistakin eniten lisääntyvät sossun varassa elävä luuserit.
 
"juujuu"
[QUOTE="LaMamanMorbid";30652114]Niin joo, kyllä sen huomaa ihan palstallakin tänä päivänä kun lukee näitä lukuisia maahanmuuttoon liittyviä kommentteja. :p :p :p[/QUOTE]

Juu, suvis on suvis vaikka voissa paistaisi.
 
vierailija
"OLIMEL PERIFER N4E. Ehdoin kielletty. Kielletty Ehdoin kielletty. Sallittu ... Ehdoin kielletty. oliiviöljy. 9 M2.2. Ehdoin kielletty. fenyylialaniini."Olney oli oikeassa.
 
vierailija
Miten määritellään kuka on tyhmä ja kuka on fiksu? Puhutaanko nyt jostain mensan testistä, koulufiksuudesta vai mistä? Peräkylänmummu voi tuntua tyhmältä, kun se ei edes tiedä, mikä on TikTok, mutta toisaalta peräkylänmummun mielestä lapsenlapsi voi olla vähän tyhmä, kun ei osaa kitkeä porkkanamaata. Tietoa ja älykkyyttä on monenlaista.
 

Yhteistyössä