G: Tasa-arvoinen avioliittolaki, puolesta vai vastaan?

  • Viestiketjun aloittaja Gallup
  • Ensimmäinen viesti
rgre
Mun puolesta saavat olla vaikka kymmenen miehen avioliitossa ja suklaajunassa puksutella eteenpäin, mutta adoptio-oikeutta en homoille antaisi.

Siitähän tässä on kyse, puettu susi lampaiden vaatteisiin.
 
puolestapuolesta
Puolesta ja adoptio-oikeuden puolesta myös. Adoptiot eivät siitä nopeudu, vaikka homot saisivat oikeuden, kotimaan adoptioon ei tule sen enempää lapsia, eivätkä monet ulkomaat ala yhtäkkiä luovuttamaan lapsia homopareille, jos ovat sen tähänkin saakka kieltäneet. Homot eivät myöskään kiilaa adoptiojonossa jonottavien heteroparien ohitse, että piiiiis and lööööv vaan :)
 
vastaan
[QUOTE="Miss";30469263]Puolesta tietenkin. Kaikille ihmisille samat oikeudet.[/QUOTE]

Kaikilla ihmisillähän on jo samat oikeudet. Kyllä se homomieskin voi itselleen naisen etsiä, mennä naimisiin ja hankkia lapsia.
 
"Kansalainen"
[QUOTE="akka";30469222]Olen niin lopen kyllästynyt tuosta asiasta vouhkaamiseen että ehdotan niskalaukausta oli kumpaa mieltä vaan asiasta.[/QUOTE]

Kysymys sinulle: arvostatko akkana sitä, että sinulla on äänioikeus? Jotkut nimittäin jaksoivat sinnikkäästi vouhkata, jotta asia saataisiin läpi ja meillä naisilla olisi äänioikeus.

Niin pitää joskus tehdä, jotta tavoitteet saadaan toteutumaan.
 
"höh"
Ehdottomasti puolesta. Tuo adoptio-oikeusasiakin on ihan pöllöä. Suomessa on jo sataankaariperheitä vaikka millä mitalla, ei se asiaa estä jos lakia ei hyväksytä.

Jos oma lapsesi osoittautuisi homoseksuaaliksi, niin mitä olisit siitä mieltä, jos hän kärsisi siitä suuresti että häntä pidetään b-luokan kansalaisena, jolla ei ole samoja oikeuksia kuin muilla? Ja että hänen rakkauttaan ja kykyään toimia hyvänä vanhempana arvosteltaisiin jyrkästi ihmisten toimesta, jotka eivät edes tunne häntä???
 

Yhteistyössä