[QUOTE="minde";30456910]Ma:
- pinaattikeitto ja kananmunat
- kasvislasagne
Ti:
- kasviskeitto
- soijapullat + perunasose
Ke:
- kalakeitto
- kasviskiusaus
To:
- porkkanasosekeitto
- kasvisrisotto
Pe:
- kasvishernekeitto
- kasviscurry
La:
- kalakeitto
- Paahdetut uunijuurekset ja tofua
Su:
- sienikeitto
- uunilohi ja kasvisgratiini[/QUOTE]
Oho, onko teillä niin monta ruokailijaa ettei kattilat riitä kahden päivän annokseen vai miten jaksatte tehdä joka aterialle oman ruokansa?
Meillä arkisin lounas syödään päiväkodissa/koulussa (minä ja mies opiskelijoita, Sodexolla lounas + salaattipöyt' + juoma + leipä maksaa 2e eli ei kannata omia eväitä raahata) ja iltapäivällä kotona lämmin ruoka, maanantaina ja tiistaina sama, ke ja to sama, perjantaina ''herkkua'' eli kotitekoista pizzaa/hampparia/tortillaa/tacoa. La ja su lounas on sama, ja la päivällinen on ateria johon panostetaan. Sunnuntaisin syödään vuoroviikoin joko mun tai miehen vanhemmilla.
Tällä viikolla syödään:
ma ja ti päivällinen: lihapataa, bataattiperunamuusia
ke ja to päivällinen: kalakeitto
pe: ei vielä päätetty
la ja su lounas: kasvissosekeitto, uunipatonki
la päivällinen: ankan rintaa, pippurinen sinappikastike, uunijuureksia, jälkkäriksi hyytelökakku
Usein teen ruoan edellisen päivän iltana, koulupäivän jälkeen ei arkena tarvitse jaksaa kuin lämmittää ruoka ja kattaa pöytä.