Aiempina vuosina ollaan käyty ravintolassa. Nyt päätettiin ettei jonoteta täydessä salissa tuntia ruokaa kun kotonakin voi syödä. Tehdään itse pitsaa. Todella courmet
Aiempina vuosina ollaan käyty ravintolassa. Nyt päätettiin ettei jonoteta täydessä salissa tuntia ruokaa kun kotonakin voi syödä. Tehdään itse pitsaa. Todella courmet
Aamupalaksi pekonia, munakokkelia ja täytettyjä croissantteja sekä valkosuklaajuustokakkua. Lounaaksi porsaan sisäfileestä pihvejä, valkosipulivoita, perunamuussia ja fetasalaattia. Päivällinen syödään anoppilassa ja iltapalaksi vielä quesadilloja
Mies sai toivoa päivälliseksi ihan mitä halusi, eikä tarvinnut ottaa huomioon terveellisyyttä tai budjettia.. Syödään nyt sitten uunilenkkiä ja makaronia. Eipähän ole ainakaan vaikea kokata.