Ikean +365 paistinpannulla on paras hinta-laatu suhde. Hakkaa mennen tullen esim. Hackmanin sikakalliit mutta heti pilalle menneet paistinpannutOk, kiitos kommentistasi. Tämä pannu on kans sininen... Mua niin ärsyttää kun oon just noita teflonpannuja aina varonut hysteerisenä ja pitänyt hyvin ja silti ne on viimeistään viiden vuoden välein vaihdettava. Ja nyt ostin tän keraamisen kun sen pitäisi kestää korkeita lämpötiloja ynnä muuta paremmin ja aattelin että jos se samalla hoidolla menis vähän pidempään... Taidan palauttaa tämän ja ostan tilalle halvimman teflonpannun mitä löydän ja vaihdan niitä sitten vaikka vuoden välein
Mietin vaan että eroaako toi keraaminen pinnoite mitenkään teflonista? Vai onko tää joku mainoskikka että se olis jotenkin kestävämpi? Ihan samanlaiset hoito-ohjeet on ainakin molemmilla pannuilla.
Tämä kiinnostaisi itseänikin, teräspannua olen hetken ollut hommaamassa jo.onko kellään kokemusta kuumavalssatusta teräslevystä kyhätystä pannusta?
haluttas kyllä eppäillä tuota hiiliteräksen ja valuraudan painoeroa
Siis miksi ihmeessä ihmiset ostaa noita muovisia kertakäyttöviritelmiä; ei mitään järkeä.
Vaimollakin niitä aikoinaan oli. Kun yhteiseen talouteen muutettiin, niin minä ilmoitin että
muovipannut voi jättää vaikka hiekkakasalle - keittiöön niitä ei tuoda. Hyvinhän tuo on vuosien
varrella oppinut valurautaakin käyttämään
Vanhin meillä käytössä oleva valurautapannu on isomummin peruja oleva yli sata
vuotta vanha paistinpannu, joka hakkaa nuo uudet viritelmät mennen tullen, kun vain viitsii opetella
sitä käyttämään.
Valurautapannun hoitoko muka olisi vaivaloista. Jos ei ole viitseliäisyyttä käyttää noin yhtä minuuttia
ruoanlaittokertaa kohden pannun hoitoon, niin eikö olisi sama mennä syömään ne makkaraperunat siihen kuilmagrilliin.