oikeaatiko joku tekee leivän valkoisesta vehnäsyä.,paisto 450 asteessa.No joo, meinasin pistää tuon edellisen ohjeen mutta alkuperäisestä paikasta, eli New York Timesin sivuilta.
No, tässä alkuperäinen ohje:
http://www.nytimes.com/2006/11/08/dining/081mrex.html?_r=0
jo on, vehnäjauhoa, suolaa roppakaupalla ja 100 grammaa voita! Vai onko tää jokin lauantai-illan herkuttelujuttu.Alkuperäinen kirjoittaja Teen aina tällä;30240722:Muokaten välillä... Mutta perusohje on: 5 dl vettä, 50 g hiivaa, 2 rkl siirappia, 2 tl suolaa, 100 g voita ja sitten voit laittaa vehnäjauhojen lisäksi kaurahiutaleita, neljänviljan hiutaleita, porkkanaraastetta, juustoraastetta. Ei liika tiukkaa taikinaa, hyvä kohotus taikinalle ja sitten leivotuille sämpylöille / vuokaleivälle ja uuniin. 250 asteessa paistuvat nopeasti ja tulee pehmeitä. Ohje aikanaan Kaarina Roinisen kirjasta napattu.
Ihan normaali ohje. Tällä oon tehny vuosia ja ollaan ihan normaalipainosia koko perhe.jo on, vehnäjauhoa, suolaa roppakaupalla ja 100 grammaa voita! Vai onko tää jokin lauantai-illan herkuttelujuttu.
Opetettiix sulle koulussa koskaan että maailmassa on käytössä erilaisia lämpöasteikkoja? 450 astetta Fahrenheit-asteikkolla on Celsius-asteikolla n. 230 astetta .oikeaatiko joku tekee leivän valkoisesta vehnäsyä.,paisto 450 asteessa.