Olisiko ideoita? :)
Ap. 29.08.2014 #8 Alkuperäinen kirjoittaja (Laura): Näytä alkuperäinen viesti Dani, Noel, Rene, Emil. Click to expand... Kiitos. Noel ja Emil löytyvät jo lähipiiristä. Dani ja Rene eivät oikein miellytä minun korvaani.
Alkuperäinen kirjoittaja (Laura): Näytä alkuperäinen viesti Dani, Noel, Rene, Emil. Click to expand... Kiitos. Noel ja Emil löytyvät jo lähipiiristä. Dani ja Rene eivät oikein miellytä minun korvaani.
"vierailijana" 29.08.2014 #10 Eeli Eemi Aatu Aapo Onni Miko Otto Noel Miro Riku Sami Nino Joel Olli Oiva Juho Saku/Samu Milo Tino/Toni Tomi
Eeli Eemi Aatu Aapo Onni Miko Otto Noel Miro Riku Sami Nino Joel Olli Oiva Juho Saku/Samu Milo Tino/Toni Tomi
"piipula" 29.08.2014 #17 oiva ,urho, taisto, vai ovatko liian maskuliinisiä ehkä jopa arvo, kunnon vanhoja suomalais nimiä, kuten jonku ehdottama jalo
oiva ,urho, taisto, vai ovatko liian maskuliinisiä ehkä jopa arvo, kunnon vanhoja suomalais nimiä, kuten jonku ehdottama jalo
no vaikka 29.08.2014 #23 Luca, Leon, Nemo, Noel, Miio, Miko, Milo, Nooa, Tyko, Jere, Jare, Jaro, Jari, Riku, Remu, Riio,Tino, Toni, Tomi
Luca, Leon, Nemo, Noel, Miio, Miko, Milo, Nooa, Tyko, Jere, Jare, Jaro, Jari, Riku, Remu, Riio,Tino, Toni, Tomi