The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
kahvikirahvi
Puolisot: Crystal Harris (v. 2012), Kimberley Conrad (v. 1989–2010), Millie Williams (v. 1949–1959)

Nyt siis kolmannen kerran.
Okei. No, ei kai se kolme paha määrä oo tohon ikään ja miehen maineeseen (mitä netistä selasin), ja liittojen pituuteen nähden.


Sitä paitsi se oli viiskytluvulla puolustanu julkisesti homoja niin peukutan sille.

"Esquiren hylättyä Playboyn vuonna 1955, päätti Hefner alkaa julkaista lehdessään Charles Beaumountin scifitarinaa "The Crooked Man", jossa heteromies joutuu syrjinnän kohteeksi homoseksuaalisessa maailmassa. Saatuaan lukuisia vihaisia palautekirjeitä tarinan vuoksi, Hefner vastasi kritiikkiin kirjoittamalla: "Jos on väärin syrjiä heteromiehiä homoseksuaalisessa yhteiskunnassa, niin on sen oltava väärin myös toisinpäin."
 
Huomenta! Aamukaffe on aiemmin linkitetyssä Muumi pyllistää -mukissa. Mukeja on yli kolmekymmentä ja kaikki arkikäytössä. Harvinaiset yksilöt vaihdoin riihikuivaksi muutama vuosi sitten. Mun uusin essu ja patalaput yms on Muumikuosiset. Niihin mies ei saa koskea, sillä on omansa, mitä sotkea ja polttaa uunissa.
 
IhQ
Meilläkin on varmaan lähes parikymmentä muumimukia jo. Jokunen vuosi sitten ostin muutaman aiemman kesän/taven mukeja ihan vaan hyllylle. Mut sen jälkeen niitä on sit tullut synttäri/joululahjoina (joko omina tai lasten)
Tänä aamuna tosin kahvit on änkkäreiden Pinkki lintu-mukissa. Se on lasten mut saan lainata :D
 
kahvikirahvi
Nukuin pommiin vaikka oli kaksi herätystä ja puolikas nousi katsomaan lastenohjelmia. Ei oo kiire, mutta ärsyttää etten herännyt halumaani aikaan.
Vettäin sataa sen verran että taidan hyödyntää julkista liikennettä tarhamatkalla. Päivällä sitten fillaroin hakemaan ja toivon parempaa keliä.

Mun aamukahvi on pyllumukissa.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä