The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Ensi viikon sää on tätä viikkoa sateisempaa ja viileämpää.

Maan etelä- ja keskiosassa lämpötila kohoaa viikonloppuna yli 20 asteen. Etelä-Lapissa on noin 15 ja Pohjois-Lapissa vain kymmenisen lämpöastetta.

– Viikonloppu näyttäisi olevan kesäisin ennen seuraavaa kesää. Ensi viikolla on tulossa jättimatalapaine ja sää on selvästi tätä viikkoa sateisempaa ja tuulisempaa, ennustaa ketjun meteorologi famipala. :D


Pekka Pouta: Viikonloppu kesäisin ennen seuraavaa kesää – ensi viikolla jättimatalapaine - Kotimaa - Uutiset - MTV.fi
 
  • Tykkää
Reactions: KyöpelinVuori
Keitiössä on taas kaikki mahdollinen vapaa tila kuorrutettuina omppusilla :)! Piirakkaa kuulemma pitäs väsätä sunnuntain kunniaksi, sitten meinasin taas yhden satsin hilloa tehdä ja kiertoon ne purkit laittaa.

Mutta johan meillä on tuon sääukon kanssa kissa ja hiiri- leikkiä. Se sattaa meinaa nyt ihan saavista kaatamalla vettä, ja just ehdittiin tytön kanssa kerräämään tähän hätään tarvittavat pomppuset ja äijätiimi tussas omat hommansa siihen malliin, että jahka tuo tuosta hetkeksi laantuu, niin lähtevät viemään kuormaa pois. Välissä kun tässä piti toi keittiö sotkea sapuskaa laittaessa.

Ja johan on meillä suurta rakkautta jälleen piisannut, voi pojat sentään :D :snotty:...veljekset ovat pistäneet pihamaalla ja sen syrjässäkin parastaan eikä sitä touhua ole voinut ihan nauramatti kattella jos vaikka on sitten kiristämäänkin pistänyt. Jotta on tämä kyllä yhtä tunteitten vuoristorataa :D
 
  • Tykkää
Reactions: famipala
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä