The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
kahvikirahvi
No olipa ihanaa saada perhe kylään. Ämpäri on paskapää, ja rakkaan lapseni ensimmäinen tekemä asia on nostaa kissa ja nakata päin hyllyä. Huoh. Etä-äitiys houkuttelisi äärimmäisen paljon.
 
Lakka eli hilla eli suomuurain (Rubus chamaemorus)[1] on vatukoiden sukuun kuuluva ruohovartinen kasvi. Nimeä käytetään myös kasvin tuottamasta heleän oranssista mehukkaasta marjasta. Kasvin nimitys vaihtelee alueittain niin, että lakasta puhutaan perinteisesti Länsi-Suomessa ja hillasta Pohjois- ja Itä-Suomessa. Keskisuomalaisen Muuramen kunnan nimi tulee suomuuraimesta, ja kasvi näkyy myös Muuramen vaakunassa. Muita kasvista tai sen marjasta käytettyjä nimityksiä ovat esimerkiksi valokki[2] ja lintti.

Lakka (kasvi) – Wikipedia
:attn: :attn: :attn:

:D :D :D :D
 
Työväenopiston kurssit.

Ihannemaailmassa saisin ilmoittautumisen Sushia lasten kanssa -kokkauskurssille, Värikylpyä vauvoille A -kurssille, vauvamuskariin, latinan edistyneisiin alkeisiin, eurooppalaisten leivonnaisten ja jälkiruokien viikonloppukurssille sekä mustavalkokuvauksen jatkoille.

Tosimaailmassa ilmoittautumispäivänä tilaa löytyy ainoastaan Suomen alkeet kotiäideille -ryhmään.

Krut: mun mielestä ois outoa sanoa hillahillo. Siksi lakka on oikea termi.
 
Mullon ollu tänään jämerä päivä. Ja jämerämmäksi näköjään muuttuu. Istuskelin ulkosalla kaikessa rauhassa kun mun äärimmäisen ihana naapurin mummo pyysi kahveelle. Join siinä kahveet ja sen perään piti maistaa raparperivelliäkin, Siinä syödes meinasin hotaasta kunnolla vellit jumiksiin kurkkuun, kun puhe kääntyi siinä yhtäkkiä seksiin... sain siinä sitten seksiohjeita ihan sen takia, kun näytän kuulemma sellaiselta joka tykkää siitä erityisesti niinkuin hänkin. Että tämmöstä täällä mettäkylässä.

Vaikka en voi kyllä valittaa, sainpahan nauraa kunnolla taas pitkästä aikaa :D
 
  • Tykkää
Reactions: famipala
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä