The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Käsitin joskus että olette tyytyväisiä siellä missä asustelitte :O

Nyt maaseudun rauhaan? :D
Joo, ollaanhan me, mikäs tässä lintukodossa. :D Tila alkaa vaan jossain vaiheessa loppumaan ja en mä tiedä mikä muakin on alkanut vaivata nyt tän uusimman perheenjäsenen myötä: mä haluan istuttaa puskia ja puita ja rakentaa pienen kasvihuoneen, maalata seiniä ja tehdä remppaa.

Ja onhan se kiva jos ois oma piha, patio, terassi, jossa nauttia aamukahvit aamuauringossa, antaa lasten telmiä omalla pihalla, ajaa nurmikkoa kiroten ja grillata ilman kenkiä. Ja sitten talvella luoda lumia ja kilpailuttaa lämpöpumppuasentajia, saunan jälkeen käpertyä omalle sohvalle villasukat jalassa, ottaa muksut syliin ja halitella viltin alla.

^^asioita joita tässä asunnossa ei oikein voi tehdä. Lähinnä ehkä on alkanut jotenkin rasittamaan se...helppous mikä vuokra-asunnossa ja kerrostalossa on. Ja se että aika geneerinen asuntohan tää on, kalusteet tekee oman mausteensa mutta that's it. Ei paljoa laiteta klinkkeriä lattialle tai tapettia seiniin. Tähän asuntoon ei edes saada pesutornia tai kuivausrumpua, koska kylppärissä ei ole tarvittavia mitälieilmanottoja ja -poistoja. Hiukkasen kyrsii ripustella pyykkiä telineelle.

Että kai sen voi sitten ääneen sanoa: me otetaan laina pankista ja ostetaan oma talo koska mä en jaksa tätä pesutornitonta elämää.
 
Viimeksi muokattu:
vedänkö koko tuotannon tähän tänään:D no ehkä en mutta kuitenkin,tänä iltana on sellainen fiilis että viikate sopii tähän fiilikseen.
Tässäkin vain musiikki.

[video=youtube;HU5DgY42mTg]http://www.youtube.com/watch?v=HU5DgY42mTg[/video]
 
  • Tykkää
Reactions: krut
Kohta nukkumaan, hyvät yöt ja kauniita unia jokaiselle.
Levollisia unikuvia :)


...ja tääkin lähtee tästä kiehnäämään pussilakanansa kanssa :wave:...jotta jaksaa huomenissa sitten kiiruhtaa karhun ja mörön syötiksi metsään :D

Yks jähmee kattinen meni mustikkaan ja hävis :D

Mutta - lettuselle hurjasti lykkyä omannäköisen uuden kodin etsintään :)! Maltti on valttia. Ja muille - pupusnaminamit yhdessä ja erikseen, ihania ootte :kiss:

Nyt läks :wave: - nukkuos hyvin!
 
Taidanpa sutasta takkutukan töttörölle,
kipristää varvaskarvat kippuralle,
ja kömpiä peiton kanssa unille.

Jos nukkuis ainakin siihin asti kun ne ensimmäiset
päivänsäteet alkaa herättelemään,
ja jos tarve vaatii niin nurisen, murisen, käännän kylkeä
ja nukun vielä vähän pitempään.

Öitä murut :wave:
 
  • Tykkää
Reactions: famipala
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä