Iltaa.
Mä panin.
Siis viiden litran soppakattilan tulille. Pottua, pornakkaa, palsternakkaa, lanttuva, varsiselleriä, soijarouhetta, makkarakuutioita ja mitä kaikkee siihen ny tulikaan. Mut ei tota oikeen sopaksi voi kutsua. Pikemminkin pata. Ollakseen keitto siin tarttis olla pari litraa enemmän nestettä, mut kun ei kattilaan mahtunu. :ashamed:
Mä olen parin vime kuun aikana alkanu mieltyä tai tottua tohon soijarouheeseen. Jostain syystä se on löytäny tiensä mun sapuskatarvikekaappini vakiovarusteeksi. Sopii oikeestaan kaikkeen mihin voi laittaa pottua ja sipulia ja vähän kaikkeen muuhunkin. Olen kokeillu sopassa, vuokasapuskoissa, munakkaassa ja oikeestaan mis vaan lukuunottamatta kalasoppaa. Seuraavaksi ajattelin kokeilla pitsan täytteenä.
Vanha rakki muka ei opi uusia temppuja??? Höpöhöpö.