Hyväksytkö että YH-äiti tuo miehiä kotiin panemaan (lapsi kotona)

  • Viestiketjun aloittaja "Krisse"
  • Ensimmäinen viesti
"Krisse"
Jos nainen esim. pyytää kotiin lasten hoitajaa illaksi tai sitten sopii treffit kotiinsa illaksi kun lapsi on nukahtanut?
Ja sitten nussivat kun lapsi YH:lla nukkuu.
Mitä jos lapsi heräisi kamaliin seksin ääniin?
 
"Anne"
Periaatteessa hyväksyn. Onko niiden äänien pakko olla kamalia??
Mutta ei voi unohtaa, ettei maailma ole niin kovin mukava paikka. Mistä tietää että mies on sen verran luotettava, ettei tee mitään pahaa. Jos kuitenkin puhutaan monikossa, niin tuskin ne kaikki tuttuja on.
 
[QUOTE="miisa";29606004]Halooo... pitäiskö seksielämä loppuu, kun eroo ja on pieni lapsi... ja voihan se laps herätä siihenkin, kun oma äiti ja isä ähkii... onko siin sit joku ero?[/QUOTE]

Niin, kaipa ne ydinperheen vanhemmatkin seksiä joskus harrastaa? Ja kyllä mekin sitä yleensä harrastetaan lapsen mentyä nukkumaan. Seksiä voi harrastaa myös vähän hiljemmin, ei tarvitse huutaa kuin teuraspossu. Ja tyynyä voi käyttää äänenvaimentimena ;).
 
Naimisissa oleva
Mietin vaan, että eikö naimisissa olevat saa sitten myöskään "nussia", kun lapset voi herätä??

Onko pakko huutaa siinä "nussiessa" kuin pistetty sika?

Ja toiseksi riippuu siitä, missä nukutaan ja missä harrastetaan seksiä. Ei samassa huoneessa. Eli jos lapsi/lapset ovat eri huoneessa, on musta ok. Jos samassa huoneessa, niin mikäli todellisuudessa on vaara että huudetaan niin että herää, niin ei siellä. Vie vaikka patjan olkkariin, jos ei ole kuin kaksio.

Kun meillä oli vauvaikäinen samassa, niin on meillä ollut avioseksiä, mitta ei kamalan äänekästä.
 
vierass
[QUOTE="Jopi";29606030]Aika monen mielestä sinkulle on OK panna monia miehiä, miksi ei äidille ole?[/QUOTE]
Ei ole ok isälle eikä äidille eikä sinkulle, oli se sinkku sitten mies tai nainen. Jos viikossa on useampi kumppani, niin se on liikaa jokaiselle.
 
"Rea Listi"
[QUOTE="veera";29606044]Mitä kamalaa äänissä? Seksi kuuluu elämään.[/QUOTE]

Ei lapsen tarvitse kuulla mitään seksiääniä. Jos et miksi näin, niin sulla on korvien välissä pahasti jotakin vialla. Seksi ei kuulu lasten elämään ja pitää olla todella itsekäs ja välinpitämätön sellaisen aikuisen joka ei osaa lasta seksiltä suojella.
 
vieraa
[QUOTE="Rea Listi";29606063]Ei lapsen tarvitse kuulla mitään seksiääniä. Jos et miksi näin, niin sulla on korvien välissä pahasti jotakin vialla. Seksi ei kuulu lasten elämään ja pitää olla todella itsekäs ja välinpitämätön sellaisen aikuisen joka ei osaa lasta seksiltä suojella.[/QUOTE]

:LOL: et oo tosissasi?
 
No jos
Jos lapsi nukkuu tai ei ole paikalla, niin aivan sama ketä nussii ja kuinka usein partneri vaihtuu.
Jos lapsi kuitenkin on tietoinen miehestä ja hänen "lämpimistä" väleistä äitinsä kanssa, niin mahd. paljon tietty joku sama, ettei lapsi kokisi turvattomuutta usein kotiin tulevien uusien ihmisten vuoksi (ellei sitten ole ylisosiaalisesta perheestä ja tottunut siihen, että kavereita käy kylässä paljon).
 
Jos lapset ei kärsi tilanteesta ja ukkoja lapsille esitellä niin ei kai se poikkea siitä mitenkään että ydinperheissäkin seksiä toivottavasti harrastetaan lasten nukkuessa.

Jos niitä ukkoja liukuhihnalla tuodaan esiteltäväksi, onkin asia eri.
 
"vieras."
Jos lapsi nukkuu eikä edes tapaa näitä miehiä niin miksipä ei? Ja mitä eroa siinä on siihen että vanhemmat harrastaa seksiä lapsen nukkuessa, samaa touhua se on.
 
"Kukkahattutäti"
En ymmärrä tätä aloitusta. Kai yh-äitikin saa seksiä harrastaa ja ei vahinkoa ole lapselle asiasta, josta ei mitään tiedä. Ydinperheissäkin pannaan, kun lapset on saatu nukkumaan :)
 
mutta
[QUOTE="Kukkahattutäti";29606177]En ymmärrä tätä aloitusta. Kai yh-äitikin saa seksiä harrastaa ja ei vahinkoa ole lapselle asiasta, josta ei mitään tiedä. Ydinperheissäkin pannaan, kun lapset on saatu nukkumaan :)[/QUOTE]

Yhdinperheessä seksi on äänetöntä.
 
njoo
kerrotanpa sit oman kokemuksen pohjalta, muistan että olinnoin5vuotias äitini yh,äitini kännissä toiainakännisen miehen kotiin,äiti luuli että nukuin,mua pelotti, ahdisti ja oli huono olla.
 

Yhteistyössä