Teksta-koira ei toimi

  • Viestiketjun aloittaja Pena77
  • Ensimmäinen viesti
Pena77
Lapseni sai joululahjaksi Teksta-koiran ja se jumittui istu asentoon. Koira ei reagoi enää mihinkään ja se päästelee rasittavaa ääntä ja sen silmät vilkkuvat. Onko kenellekään muulla ollut vastaavaa ongelmaa tai tietääkö kukaan onko koirassa ns. tilt-näppäintä jolla sen saisi alkuperäiseen tilaan. Netistä ei löydy tietoa.
 
vieras..
Ostettiin sama lelu synttärilahjaksi ennen joulua ja samaan tilttiin joutui 20 min päästä. Yrittäkää saada sitä hyppäämään se voltti taaksepäin ja jos ei onnistu niin palauttakaa. Otin ite yhteyttä sinne valmistajaan spostilla ja nämä olivat ohjeet.

Ite päädyttiin palauttamaan, kun ei se mitään voltteja tehnyt vaan päästi vaan sitä rasittavaa ääntä ja vilkutteli silmiä..
 
Nyt harmittaa
Eipä toimi meilläkään koira :( Toistelee vaan "Teksta, Teksta, Teksta..." ja vilkuttelee silmiään. Kahden tunnin yrittämisen jälkeen sain sen kerran haukahtamaan ja heiluttelemaan korvia - siinä se.
Lapsi oli TODELLA pettynyt ja harmissaan :(
Todellinen hittilelu...
 
Teksta
"anonyymi"
ei istu meilläkään. Ollaan testattu painamalla päälaen nappeja, kunnes kuuluu piip piip. sitten painettu kuonossa olevaa nappia, mutta ei istu. Kokeiltu heilutella myös käsiä, ei vain istu. Lapsi meilläkin on tosi pettynyt.
 
"puppy"
meillä ei edes lähde liikkeelle tuo koira eikä myöskään istu. Syö kyllä ja röyhtäilee seka reagoi silityykseen. Ja haukkuu ja ulisee.

On heilutettu käsiä n. 10 cm päässä ja läpsytelty käsiä. Kokeiltu myös nappien kautta ohjeen mukaisesti saada istumaan, mutta ei vain istu. Harmittaa kyllä lapsen puolesta.
 
"puppy"
[QUOTE="puppy";29372512]meillä ei edes lähde liikkeelle tuo koira eikä myöskään istu. Syö kyllä ja röyhtäilee seka reagoi silityykseen. Ja haukkuu ja ulisee.

On heilutettu käsiä n. 10 cm päässä ja läpsytelty käsiä. Kokeiltu myös nappien kautta ohjeen mukaisesti saada istumaan, mutta ei vain istu. Harmittaa kyllä lapsen puolesta.[/QUOTE]

niin ja patteritkin ollaan vaihdettu.
 
kkik
Nyt harmittaa
Mekin olemme koittaneet vaikka mitä.
Ohjeet Youtubesta katsottu kolmeen kertaan. Heiluteltu käsiä ja paineltu kaikki nappeja ohjeiden mukaan.
Kännykkäänkin on ladattu sovellus, eikä tee mitään senkään avulla.
Suuri pettymys! Koska Iltalehti mahtaa julkaista jutun tuosta koirasta...
 
"äitee"
mekin ollaan useampaan kertaan tehty youtuben ohjeiden mukaan, mutta kun ei istu niin ei istu. Olisko jo liikeantura rikki...

Ja ikävä puoli on se että tuote on loppunut kaupoista jo aikaa sitten, eli ei ole mistä vaihtaa uuteen ja toimivaan. Rahat takaisin ei paljon lohduta lasta :(
 
harmittaa edelleen
meillä vaihdettu patteritkin jo moneen kertaan, mutta teksta puppy ei kävele eikä liiku muutenkaan, ainoastaan korvat liikkuu. Pitäisi nämäkin vehkeet tajuta testata ennen kuin laittaa pakettiin. Joulupukki toi toisenkin lelun, joka ei toimi.

No, elämä jatkuu, mutta toki joulun toivelahja oli iso pettymys ja lapsi on edelleen harmissaan. Sanoi, että pentu on vielä niin pieni että ei osaa kävellä eikä istua. Reppana luulee, että puppy vielä lähtee käveleen ja oppii istumaan. Ei auta selittelyt että toi puppy ei vain toimi kuten pitäisi ja on rikki.
 
meilläkin vikaa
FB-ryhmän mukaan resetointi onnistuu painamalla yhtaikaa pään molempia nappeja ja kuonon nappia, sen jälkeen sammuttamalla koira ja toistamalla nappien painaminen. Vikaa tuntuu olevan paljon noissa koirissa. Meillä koira ei päästä ääntäkään, ei hauku eikä varoita, mutta osaa kyllä istua ja tehdä voltin. Tosin ei päästä sitä varoitusääntä ennen volttia. Resetointi ei meillä auttanut ja otin jo yhteyttä valmistajaan ja jälleenmyyjään. Iso harmi, koska tämä oli ainoa lahja jota meidän poika toivoi. :(
 
"vielä"
http://www.amazon.co.uk/Teksta-68369-Robotic-Puppy-Blue/dp/B00CO31TMY

Ja tuolta nuo kommentit.. Ei kuulosta lupaavalta. Oli aika kallis joululahja ja tosiaan mitään muuta isompaa ei meidän poika saanut. :(
 

Yhteistyössä