Syöpä sairaiden lasten vanhemmat,oletteko kokeilleet sitä hedelmää minkä sanotaan olevan kaikkein tehokkain?

  • Viestiketjun aloittaja Sairaanlapsenäiti
  • Ensimmäinen viesti
Yksi kotimainen ja tehokas apu voi olla PAKURIKÄÄPÄ joka on lisäksi aivan ilmainenkin. Sen soveltuvuutta lapsille en tiedä mutta aikuisille ainakin sopii. Tutulta katosi mystisesti kasvaimia joita piti leikata. Myös leukemiapotilaille on kuuleman mukaan ollut apua.
 
Yksikään skeptikko ei ole nero
Uskonpa, että tästä suosituksesta sataa varmaankin paskaa niskaan, mutta jaan kuitenkin...

Kannattaa lukaista Alexander Loyd & Ben Johnson, Paranemisen avain -kirja. Kyse on solumuistista ja sen parantamisesta Loydin menetelmien avulla. Takakannesta: "Vuonna 2001 tohtori Alexander Loyd keksi, miten aktivoidaan kehon oma mekanismi, joka poistaa jopa 95% kaikkien sairauksien ja sairastamisen syistä. Aktivoinnin jälkeen kehon oma immuunijärjestelmä saa tehdä rauhassa työtään ja parantaa siellä, missä sitä tarvitaan. --" (Huom. syistä).

Luin kirjan viikko sitten, joten minulla ei ole menetelmästä omakohtaista kokemusperää, mutta on mielestäni maininnan arvoinen. Jospa kirjasta avautuisi jotain hyödyllistä uutta näkökulmaa itsehoitoon tai lähimmäisen hoitoon. Olen melko skeptinen ihminen ja kirjassa on kieltämättä paikoin myös melko "jenkki meininki", mutta silti kokonaisuudessa on näkemystä.

Kirjassa mainitaan lyhyesti myös graviola tehokkaana syöpähoidoissa. Ja epäorgaanisesta / orgaanisesta seuraavaa
--
"Tämä johtaa seuraavaan lääketieteen aikakauteen eli lääkkeiden / kemikaalien aikakauteen. Miksi kutsun niitä kemikaaleiksi? Koska ne aivan yksinkertaisesti ovat sitä. Suurin osa lääkkeistä kehitetään niin, että ensin löydetään hyödyllinen yrtti. Sitten se hajotetaan ja yritetään löytää sen "aktiiviset ainesosat. Tässä vaiheessa tuotetta ei vielä voida patentoida. Eikä se sitä paitsi tuottaisi voittoa, koska se ei ole harvinainen ja vaikeasti saatavilla. Seuraava vaihe läkkeiden valmistuksessa onkin, että "aktiivista ainesosaa on muutettava siten, että se ei ole luonnolinen.

Nyt meillä on kemikaali. Ehkä tämä ei sinusta ole kovin vaarallista, mutta on ymmärrettävä, että kehon luonnolliset järjestelmät on suunniteltu käsittelemään vain luonnollisia, orgaanisia aineita. Sen sijaan meillä on aine, lääke, jota keho ei enää pysty hajottamaan osiin. Sitä sanotaan itseasiassa toksiiniksi, myrkylliseksi aineeksi. Meillä on siis kokonainen teollisuudenala, joka perustuu myrkyllisten aineiden valmistamiseen--"

Tuskinpa ainakaan mitään menettää, jos menetelmää kokeilee. Antavat myös takuun, eli rahat ainakin saa takaisin jos ei koe hyötyvänsä kirjasta...

Kaikkea hyvää, kaikille!
 
  • Tykkää
Reactions: Aamuäree
Vierailija2
Juuri kuulin ystäväni isän tarinan joka graviolauutetta käyttämällä sai hävitettyä syövän joka oli levinnyt jo mm. Munuaisiin, maksaan , selkäytimeen.. Kolmessa viikossa!!
Joten todellakin suosittelen!
...ja kyllä tämä ei ole ainoa kasvi/keino jonka lääketiede yrittää pimittää rahan takia!
 
"hoplaa"
Että joka asiassa pitää alkaa vittuilemaan ihmisille, menkää äkkäilijät kotiinne ja pysykää siellä, jos tällaisesta tiedosta on jollekin hyötyä niin sehän on vaan hyvä asia, ei se ole kiukkuperseiltä pois!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mutta aurinkoista päivänjatkoa kaikille kiukkupyllyille ja voimia kaikille joita syöpä koskettaa lähipiirissä.
 
Graviolaa ostamaan
Hienoa, että on löytynyt Graviola-hedelmä, joka tehoaa. Kiitos, kun kerroit muillekin. Se ottaa onkeensa, ken tietoa tarvii (muilla on vara olla negatiivisia).Ja hyvä kun teit tiettäväksi, että nimenomaan hedelmä on se, mikä tehoaa. Ei pillerit eikä purkit eikä kapselit yms.
 
"Kaima"
Jos tietaisitte, millainen bisnes syopa ja syopahoidot ovat maailmanlaajuisesti, ette ihmettelisi, miksi kaikille saatavilla olevat halvat lakkeet ovat kauhistus laaketeollisuudelle, eika niihin kannusteta, painvastoin. Amerikkalaiset tutkivat Graviolaa 70-luvulla ja totesivat silla olevan erittain suuri potentiaali syovan hoidossa. Halusivat muuntaa Graviolan parantavat vaikutukset synteettisiksi ja tehda miljoonia, mutta eivat pystyneet.. joten se unohdettiin eika siita enaa puhuta.. Netissa on runsaasti paranemiskokemuksia (ei paljoa viela Suomeksi), ne voi googlata "Graviola testimonies".. En ole luontaistuotealalla, mutta olen asunut Brasiliassa tarpeeksi, tietaakseni tasta paikallisesta hedelmasta enemman kuin valtavaesto.. (sorry, ei ole skandeja kaytossa)...
 
"tinttara"
kannattaa sitten myös muistaa, että kaikki tuontihedelmät tuodaan meille aika raakoina...joten jos haluaa parhaimman hyödyn tuontitavarasta pitäisi mennä nauttimaan niistä sinne missä ne luonnonmukaisesri kasvavat. Itse ainakin olen huomannut, että esim banaanit ja mangot ovat aivan eri makuisia kun ne saa suoraan viljelijältä ostettuna ja kun taas kotona ostaa samoja kaupasta..noh..syöhän niitä mieluummin kuin selkäänsä ottaa :)
 
"tinttara"
[QUOTE="Kaima";28731523]Jos tietaisitte, millainen bisnes syopa ja syopahoidot ovat maailmanlaajuisesti, ette ihmettelisi, miksi kaikille saatavilla olevat halvat lakkeet ovat kauhistus laaketeollisuudelle, eika niihin kannusteta, painvastoin. Amerikkalaiset tutkivat Graviolaa 70-luvulla ja totesivat silla olevan erittain suuri potentiaali syovan hoidossa. Halusivat muuntaa Graviolan parantavat vaikutukset synteettisiksi ja tehda miljoonia, mutta eivat pystyneet.. joten se unohdettiin eika siita enaa puhuta.. Netissa on runsaasti paranemiskokemuksia (ei paljoa viela Suomeksi), ne voi googlata "Graviola testimonies".. En ole luontaistuotealalla, mutta olen asunut Brasiliassa tarpeeksi, tietaakseni tasta paikallisesta hedelmasta enemman kuin valtavaesto.. (sorry, ei ole skandeja kaytossa)...[/QUOTE]


olisihan se mahtavaa mikäli luonnon tuotteella päästään samaan kuin lääketehtaiden valmisteilla, mutta jotenkin ainakin minua nuo "ihmeet" vähän pistävät mietityttämään..ymmärrän pointtisi, mutta yleensä ei ole savua ilman tulta ja mikä kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta...on yleensä juuri sitä. jonkun puolueettoman tahon pitäisi oikeasti alkaa tutkimaan näitä luonnon parannuskeinoja, mutta on varmaan aika hankalaa saada koehenkilöitä siihen.
 
karsinooma
[QUOTE="tinttara";28731621]olisihan se mahtavaa mikäli luonnon tuotteella päästään samaan kuin lääketehtaiden valmisteilla, mutta jotenkin ainakin minua nuo "ihmeet" vähän pistävät mietityttämään..ymmärrän pointtisi, mutta yleensä ei ole savua ilman tulta ja mikä kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta...on yleensä juuri sitä. jonkun puolueettoman tahon pitäisi oikeasti alkaa tutkimaan näitä luonnon parannuskeinoja, mutta on varmaan aika hankalaa saada koehenkilöitä siihen.[/QUOTE]

En ole varma, etteikö koehenkilöitä saataisi kokeiluun mutta eri asia on, miten se tapahtuisi. Jos minulle käy niin, ettei syöpähoidoista ole enää apua, en kyllä heittäydy odottamaan kuolemaa, vaan kokeilen luonnon tuotteita. Nyt juon ihan onkologin luvalla havupuu-uutejuomaa hoitojen ohella.
 
No eipä noista halvemmista tukihoidoista juuri haittaa ole. Antavat fiiliksen, että tekee kaikkensa sairauden voittamiseksi. Arveluttavia taas ovat rahat-pois-hoidot, jotka antavat perusteetonta toivoa ja tyhjentävät lompakon.
 
Kasvikset on pop
Tää Graviola oli mulle ihan uus juttu ja ISO KIITOS tiedon jakamisesta. Maailma on täynnä pieniä ihmeitä ja hyvä niin!
Muistaako kukaan TV-dokkaria miehestä (oisko ollu britti.. en ole yhtään varma??) joka teki kaikkensa kuolemansairaan isänsä pelastamiseksi??? Lääkehoitoja siis takana ja tilanne tod vakava. Mies taisi matkustaa aina Yhdysvaltoihin saakka tapaamaan jotain tiettyä lääkäriä tai ravitsemusterapeuttia, joka osasi kertoa syöpäsoluja tuhoavista kasviksista. Näitä tietoja rikkaampana mies palasi kotimaahansa ja kertoi isälleen uudet reseptit. Ja kyllä, isä parantui! Mä en muista yhtään mikä dokumentin nimi oli ja pliiiisss jos joku muistaa, kertokaa!!!
 
Todella hienoa että olet löytänyt lapsellesi avun ja kiitos tiedon jakamisesta. Voiko tuota hedelmää syödä kuka vaan, vai voiko sillä olla jotain sivuvaikutuksia? Syökö teillä muutkin ko hedelmää? Minkälaisia annoksia (joku jo aiemmin kysyikin). Jaksamisia koko perheelle <3.
 
töss
UK cancer research sivuilla (linkki alla) kerrotaan, että sivuoireina voi olla hermostollisia häiriöitä. Pieninä määrinä syötynä ei ongelmia pitäisi olla. Tutkimusta ei ole tehty siten,e ttä virallisesti osattaisiin tuosta syöpää parantavana sanoa vielä juuri mitään, mutta ilmeisesti jotkin maksa- ja rintasyöpäsolutyypit saattavat laboratorio-olosuhteissa reagoida graviolan ainesosiin. Eli ehkä tulevaisuudessa tutkitaan lisää. VArmasti kannattaa koittaa, jos muu ei auta ja jos hermosto-oireet ei pelota.

http://www.cancerresearchuk.org/cancer-help/about-cancer/cancer-questions/can-graviola-cure-cancer

Toisena kommenttina toteaisin, että tullakseen viralliseen lääkekäyttöön tuostakin hedelmästä eristettäneen ne tietyt aineet, jotka sitten mahdollisesti parantavat - näinhän tehdään kaikille luonnosta löydetyille lääkkeille, eikä virallseissa lääketieteessä hedelmiä tms sellaisenaan sytetä vaikka alunperin ainesosat luonnosta olisi. Ikäänkuin tiivistettä siis ko aineesta annetaan lääkkeenä, ja tämän vuoksi oireetkin voivat olla pahoja: mm. tuossa graviolassa parkinsonin taudin kaltaista. ONneksi löydetään uusia juttuja, joskin tuookin toki vnaha, kun luonnonlääkinnässä käytetty infektioiden yms hoitoon herimojen parissa.
 
"Kifa"
Eivät hedelmätkään välttämättä ole sivuvaikutuksia vailla. Yksi tunnetuimpia esimerkkejä on ihan tavallinen greippi joka vaikuttaa tiettyihin maksaentsyymeihin siten, että joidenkin lääkeaineiden pitoisuus voi elimistössä kohota valtavan suureksi jos henkilö nauttii samanaikaisesti runsaasti greippimehua. Toisaalta esimerkiksi verenohennuslääkettä käyttävän henkilön tulee välttää tiettyjä vihreitä vihanneksia koska ne voivat aiheuttaa yhteisvaikutuksena lääkkeen kanssa verenvuotoriskin. Muitakin vastaavia esimerkkejä löytyy.
 
"Kifa"
"Seuraava vaihe läkkeiden valmistuksessa onkin, että "aktiivista ainesosaa on muutettava siten, että se ei ole luonnolinen.

Nyt meillä on kemikaali. Ehkä tämä ei sinusta ole kovin vaarallista, mutta on ymmärrettävä, että kehon luonnolliset järjestelmät on suunniteltu käsittelemään vain luonnollisia, orgaanisia aineita. Sen sijaan meillä on aine, lääke, jota keho ei enää pysty hajottamaan osiin. Sitä sanotaan itseasiassa toksiiniksi, myrkylliseksi aineeksi. Meillä on siis kokonainen teollisuudenala, joka perustuu myrkyllisten aineiden valmistamiseen--"

Tämä nyt on ainakin täyttä puppua. Itse asiassa suurin osa nykyisistä lääkkeistä on suunniteltu nimenomaan siten, että elimistö itse muokkaa ne toimivaan muotoon. Tällöin lääke ei ala vaikuttaa väärässä kudoksessa tai toisaalta hajoa ennen ehtimistä vaikutuskohtaansa kun vasta kohde-elimen entsyymit aktivoivat sen. Lääkeaineet myös poistuvat elimistöstä ihan sen omien metaboliareittien kautta (lukuunottamatta sellaisia joiden on tarkoituskin poistua elimistöstä sellaisenaan, esimerkiksi antibiootit joiden ei ole tarkoituskaan vaikuttaa elimistön omiin soluihin tai ummetuslääkkeet jotka tavallaan
toimivat elimistön ulkopuolella koska ne vaikuttavat vain ulostemassan koostumukseen, eivät varsinaisesti suoliston kudoksiin).
 
"Heli"
Tää Graviola oli mulle ihan uus juttu ja ISO KIITOS tiedon jakamisesta. Maailma on täynnä pieniä ihmeitä ja hyvä niin!
Muistaako kukaan TV-dokkaria miehestä (oisko ollu britti.. en ole yhtään varma??) joka teki kaikkensa kuolemansairaan isänsä pelastamiseksi??? Lääkehoitoja siis takana ja tilanne tod vakava. Mies taisi matkustaa aina Yhdysvaltoihin saakka tapaamaan jotain tiettyä lääkäriä tai ravitsemusterapeuttia, joka osasi kertoa syöpäsoluja tuhoavista kasviksista. Näitä tietoja rikkaampana mies palasi kotimaahansa ja kertoi isälleen uudet reseptit. Ja kyllä, isä parantui! Mä en muista yhtään mikä dokumentin nimi oli ja pliiiisss jos joku muistaa, kertokaa!!!
Minulla on tallennettuna tämä ohjelma. Esitetty 25.2.2013 TV1:llä. Nimi on siis 'Taistelu syöpää vastaan' (= Fuck cancer; Chris MacDonald vs. Kraeft) ja esittelyteksti menee näin: Kun Cal MacDonald sairastui syöpään, ryhtyi hänen poikansa Chris tukemaan isäänsä kaikin tavoin taistelussa syöpää vastaan. Kaikista tehokkaimmat hoitokeinot otetaan käyttöön ja lopputulos yllättää.

Syöpään sairastunut isä oli tanskalainen.
 
syöpäloki
Sinällään on totta, että lääketeollisuus mieluiten syntetisoi parantavan ainesosan, jos sitä alunperin on jossain hedelmässä tai muussa kasvinosassa. Tämä johtuu siitä, että on tärkeää käyttää täsmälleen oikeaa pitoisuutta lääkeainetta potilaan kohdalla. Hedelmissä pitoisuudet vaihtelevat hurjasti yksilöstä toiseen. Siksi luonnonlääkintä on epävarmaa touhua, vaikka ainesosilla olisikin oikeasti parantavaa vaikutusta.
 
syöpäloki
miljardin dollarin lääkeyhtiö Yhdysvalloissa yritti lähes seitsemän vuotta valmistaa keinotekoisesti puun kahta, kaikkein voimakkainta syöpää tuhoavaa kemikaalia..
Aivan 1990-luvun alussa, lukkojen takana, tämä tunnettu lääkejättiläinen alkoi etsiä parannuskeinoa syöpään - samalla tarkasti vartioiden mahdollisuuttaan patentoida se, ja saada voittoa.

Tutkimus keskittyi legendaarinen parantavaan puuhun nimeltään Graviola.
Puiden osia mukaanlukien kuori, lehdet, juuret, hedelmät ja hedelmien siemenet - oli käytetty vuosisatoja poppamiesten ja Etelä- Amerikan intiaanien sydänlääkkeenä, astmaan, maksaongelmiin, ja niveltulehduksiin.
Edeten vain vähän dokumentoidulla tieteellisen kirjeenvaihdolla, yritys kaatoi rahaa ja resursseja testatakseen Graviola: n syöpää parantavia ominaisuuksia ja ne tulokset olivat järkyttäviä.

Graviola oli syöpäsolujen tappodynamo.
Mutta siihen tarina Graviolasta lähes päättyi.
Lääkeyhtiöllä oli iso ongelma.


He olivat kuluttanet vuosia yrittämällä eristää ja luoda ihmisen valmistamia kopioita, puun kahdesta tehokkaimmasta kemikaalista. Mutta he osuivat tiiliseinään. He eivät kyenneet jäljittelemään alkuperäistä. Ja he eivät myöskään voineet myydä puun uutetta sellaisenaan kannattavasti - koska liittovaltion (USA) laki säätää, että luonnollisia aineita ei voi patentoida.
_
http://portti.iltalehti.fi/keskustelu//showpost.php?p=15268266&postcount=18
 
.....
No eipä noista halvemmista tukihoidoista juuri haittaa ole. Antavat fiiliksen, että tekee kaikkensa sairauden voittamiseksi. Arveluttavia taas ovat rahat-pois-hoidot, jotka antavat perusteetonta toivoa ja tyhjentävät lompakon.
Ja kun jo pelkällä plasebollakin saadaan hyviä tuloksia, saati sitten se, että mitä kaikkea noi oikeestikin sisältää, niin ehdottomasti kokeilemisen arvoista, sanon minä.
 

Yhteistyössä