ÄKKIÄ apuja juustokakkuun!!!!!Onnistuuko näin?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja khlkjhlkjlk
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
K

khlkjhlkjlk

Vieras
Elikkä en halua käyttää liivatetta ja nyt tutkin ohjetta paremmin ja muokkasin kahta ohjetta omanlaiseksi.

Kertokaa joku jauhopeukalo tuleeko tämä onnistumaan. Eli:

Pohja:
175g kaurakeksejä
50g voita sulana.

Täyte:
200g tuorejuustoa
100g valkosuklaata sitruunalla (sulatetaan)
2.5dl kermaa vaahdotettuna


Hyytymään yöksi.
 
[QUOTE="vieras";29158816]Voisin kuvitella, että onnistuu sitruunalla hyydyttäminenkin. Paljonko meinaat laittaa sitruunamehua?[/QUOTE]

Suklaa on sitruunan makuinen. Fazerin uusi leivontasuklaa.
 
Jos laitat ei mehukkaita vadelmia eli ei sitä nestettä sekaan ja esim. flora kuohukermaa niin luulis pysyvän kasassa. Mutta jos laitat flora vispiä kermana niin se voi olla aika löysää, eikä kakku välttämättä pysy kasassa. Tuo suklaa kyllä sitoo kaakkua ihan hyvin kans.
 
[QUOTE="vieras";29158832]Ricottajuusto on paljon "tykympää" kuin kermavaahto. En uskaltais tehdä pelkästä vaahdosta ja tuorejuustosta.[/QUOTE]

Kelaa sivua alaspäin......kohta jossa kaunis mansikoilla kortisteltu kakku. Juustokakku ilman liivatetta.
 
Jos epäilyttää ettei pysy kasassa,niin voit laittaa sekaan vielä pari ruokalusikallista vaniljakreemi/vaniljakastike jauhette tai tomusokeria...Tomurokeri antaa vaan aika paljon lisämakeutta...Mutta suklaan pitäisi hyydyttää kyllä..
 

Yhteistyössä