Mitä mieltä olet Sofia Ruusila-Nousiaisesta?

"femin"
En ollut kuullutkaan koko eukosta, ennen tuota kuvakohua. Todella huonon kuvan kyllä itsestään antaa tuollasella kiusaamisella, eli pidän typeränä. On myös ihan kammottavaa katseltavaa. :/
 
En arvosta kyseistä ylimielisen omahyväistä julkisuustyrkkyä tippakaan. Luulevat tämän miehensä kanssa olevansa pikkaisen liikaa jotain mitä eivät ole.. Koko pariskunta aiheuttaa puistatuksia.. Hyi. Ai niin, Sofia näyttää päivä päivältä enemmän mieheltä kun aloitti Tapen valmennuksessa :LOL:
 
"vieras"
Silloin kun voitti Miss Helsinki-kisan, ajattelin, että todella kaunis tyttö. Vaikutti ihan herttaiselta sen Nikon käsipuolessa ja se Niko on aina ollut sympaattinen.

Nyt viime aikoina mennyt täysin maku. Alottanut bodauksen ja muokannut ennen niin kauniin naamansakin turpean ja kumisen näköiseksi. elixia-kohu kertoikin sitten oman osuutensa neitosen herttaisesta luonteesta, ei edes tajunnut katua noloa tekoaan.

Harmi, Niko ansaitsisi jonkun mukavamman, luonnollisemman naisen.
 
[QUOTE="vieras";29068835]Silloin kun voitti Miss Helsinki-kisan, ajattelin, että todella kaunis tyttö. Vaikutti ihan herttaiselta sen Nikon käsipuolessa ja se Niko on aina ollut sympaattinen.

Nyt viime aikoina mennyt täysin maku. Alottanut bodauksen ja muokannut ennen niin kauniin naamansakin turpean ja kumisen näköiseksi. elixia-kohu kertoikin sitten oman osuutensa neitosen herttaisesta luonteesta, ei edes tajunnut katua noloa tekoaan.

Harmi, Niko ansaitsisi jonkun mukavamman, luonnollisemman naisen.[/QUOTE]

Nikokin on mielestäni "muovinen bimbo" nykyään. Silloin aiemminhan hänellä oli "tavallinen" tyttö, mutta se suhde jäi, kun Nikosta tuli julkkistyrkky ja nykyään Niko vaikuttaa aivan eri ihmiseltä kuin silloin 2007 BB:n aikoihin.
 
jios
http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/viihde/400_px_korkeita_kuvia_2010/2011/04/1118588.jpg

http://is11.snstatic.fi/img/978/1288581100482.jpg

Eikö ihmisetä tunnu oudolta katsoa peiliin... Vaikka kai tossa on vuosia väliä mutta silti.
 
ugsjosgj
[QUOTE="vieras";29068683]Eikös sitä sponssannut Elixia ennen tuota törkytemppua? Tai sellainen ajatus mulle tuli ton kuvakohun myötä, mitä siitä julkisuudessa puhuttiin, että menettää sponsorin. Voi olla, et oon väärässä. Törkymuija joka tapauksessa. Eipä ole mulle mainosarvoa millään mitä se törkyeukko edustaa :kieh:[/QUOTE]

En tiedä sponsoroiko Elixia mutta kynnet, ripset jne. tulevat tietysti jostain sellaisesta firmasta joka niitä muutenkin tekee, sitä vastaan että Sofia sitten kertoo vaikkapa blogissaan missä ne on laitettu. Sama vaatteiden kanssa, vaatekaupat antavat 'julkkiksille' ilmaisia vaatteita kun siinä saa hyvin mainosta.

Ja siis pari sponssia oli kai irtisanonut sopimuksen Sofian kanssa, Elixia taas purki salisopimuksen.
 

Yhteistyössä