The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Lakkasi Tapatalk-ohjelma toimimasta ja menin kännykällä palstalle normaalisti netin kautta, niin täytyy kerrankin antaa palstalle kehu; ne ovat kehittäneet ulkoasu-uudistuksen myötä myös tästä mobiiliversion. Helkkarin hyvä! :)
Mutta miten siitä pääsi viimeselle sivulle? Siis esim. yritin puhelimella lukea ketjuja, niin en päässy suoraan viimeiselle sivulle vaan ois pitänynnä nuolella mennä ja ja...

Tai älä selitä, en tajua kuiteskaan
 
Nimenomaan. Katsoin ensin niiden renkaiden pintaa ja kokeilin kädelläni ja totesin, että ei helvetti, kuinka sileät ja sitten katsoin taskulampulla, niin langat näkyi perkele.
Auto on 18 vuotta vanha farmari-Volvo ja heppa ja heppakärry on silloin kun tienasin hyvin, minun rahoittamiani. Sitä ihmettelen, miten exällä on varaa tuon hepan ylläpitoon. Ja renkaat ei varmaan vaan kiinnosta sitä. Teen rengastarkistuksen seuraavalla kerralla, kun lähtevät reissuun.
Tähän vuodenaikaan niitten renkaitten kandeis kiinnostaa. Jos ny ei turvallisuudesta piittaa, niin vaikka sit sen vuoksi, että poliisisedät pitävätten noita rengasratsioita. Jos jää heppakärryn kanssa kiinni tommoisilla renkailla, niin siit ei välttämättä sakoilla selviä, vaan siit voi lähteä kortti hyllylle.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä