Tunnetko ketään Helvetin enkeliä?

"mä vaan"
Mahtava meriitti, että osaa tehdä ruokaa (=ei uusavuton), ja kohtelee naisia hyvin (=normaalisti, ei juntti/Wagner/Uuno Turhapuro). Taidankin pyrkiä tuttavuuteen heidän kanssaan, tällaista laupeutta ei nykyään usein näekään. Ihan tässä kyllä mieli näin joulun alla herkistyy moisesta. Eikös niitä ole Hells Angels-luostareitakin?

Tarja hei, anna nyt ihmeessä näille hymypojille valkoisen leijonan suurristi nauhoineen, kullannuput!

--

Muistan, kun 8-vuotiaana laitettiin poikien kanssa Helkamaan pyykkipojilla punaisen maitopurkin kyljestä leikattuja räpättimiä. Ai ai, oli messevä fiilis ajella! Muoviset oli vielä parempia, koneen teho säilyi iskussa ajetuista kilometreistä huolimatta.
 
njooh.
joo muutaman kerra baarissa nähny ja jotainha nää kaverit on olevinaa. 3-4 kertaa baarissa lauman tota rotua nähny ja aina tappelemassa? ei nuo ihan fiksuimmasta päästä oo mutta kai siellä iha normaaleitakin tyyppejä on. ei vaan vielä oo muita sattunu näkemään ku ihan tappelua hakevia helvetin enkeli tyyppejä.
 
Elvenpath
Veljen naapurissa asuu yksi. Oli ruvennut kyseisen tyypin koira, bulldog muistakseni rodultaan, haastamaan silloin veljelläni hoidossa olleen koiran kanssa riitaa. Kuulemma itse ihminen ei aiheuta mitään ongelmia, koira on pahempi tapaus, vaikka omistajastahan sekin koiran agressio johtuu useimmiten..
 
Leskenpoika
Enkelitnon vitun siistei. Ne ei kuse sisälle eikä kakkaa nurkkaan kuten meidän muutoin miehekäs kolli-Olli.
Bandidos myös, lähes herrasmiehiä. Vaik täytyy sanoa et kun Sakke Pirra (Damu) kuoli, tulin kovasti iloiseksi. Se, et jengi huolii moisen kusipään joukkoonsa, tekee mulle selvän pesäeron tähän Pandiittien räkäjätkäsakkin. Painukoon vittuun koko paviaanilauma, Enkeleille kuuluu Suomi!
 
katatsu
Mieheni isä on Helvetin Enkeleiden jäsen. En tosin tunne isää, en ole häntä nähnyt (eikä ole miehenikään mooooneeeen vuoteen), mutta ainakin on pahimmista ajoistaan rauhoittunut kuuleman perusteella.
 
Tuli tuolla Satakunnassa asuessa tutustuttua yhteen ja ihan normi perheellinen jäbä oli. Harrasti kalastusta ym. Eipä sittemmin tullu kysyttyä puh nro ja yhteys katkes siihen kun muutettiin takasi kotikulmille perheen kans. Täällä kun tuntuu olevan sellasta porukkaa (ei helvetin enkeleitä) et ruvetaan isottelee heti kun joku uus muuttaa kulmille. Rauhassa sitä haluttais asua. Rauhaa kaipais tällekkin alueelle.
 
"vieras"
AIka säälittävää jos joku nainen, seurustelee rikollisen kaa saa pelätä hengessä puolesta. ne mitään tavallisii rippikoulupoikii oo taitaa nää jotka puolustelee kuuluu niihin.
 
En
En tunne Helvetin enkeleitä eikä kiinnosta tutustuakaan. Oma mieheni kuuluu ihan kilttiin moottoripyöräkerhoon, jossa moottoripyörät on pääosassa ja rikollisuutta ei harrasteta.
 
Motoristi
Vittu miten yksinkertasta väkee täällä. Enkelit on rikollisia, jokainen apinaa älykkäämpi tietää tuon. Nyky-yhteiskunnassa on pakko pitää matalaa profiilia eikä leveillä rikoksilla jotta voi toimia jatkossakin.
Enkeleiden rahat tulee huumekaupasta, kiristyksestä ym hämärä bisneksistä ja sekaan toki heitetään laillista toimintaa ja annetaan pikkusen fyrkkaa hyväntekeväisyyteen, jotta hämätään näitä idiootti YH mammoja.
Se vaikka joku osaa olla kohtelias ja perheenisä ei tee hänestä hyvää ihmistä. Rikollisuus on perseestä oli se sitten enkeleiden tai kenen vaan tekosia ja se että jotkut ovat pahempia ei ole mikään puolustus.
Ja sen naisen kunnioituksen voi unohtaa saman tien, vetävät kyllä turpaan vaikka omaa tyttöystävää jos tarvis vaatii ja piripää ei kestä tilanteita. Joukossa on tietysti erilaisia ihmisiä kuten kaikissa porukoissa, mutta järjestö on itsessään rikollinen ja jos siihen kuulut niin olet rikollinen.... ei siellä millään hyvällä läpänheitolla kukaan pelkästään ole.
Onhan näissä takavarikoissa ollut järjestäin huumeita ja aseita ym mukavaa.
Tahdotteko te äidit kenties että lapsestanne tulee vaikka narkomaani?
 
kaivain
Meidän presidentti on nainen, minun vaivomoni hän on istunut valkeisessa huoneessa presidenten tuoleessa kahden overkill jäsen bro 5 ja 9 pakottivat hänelle ottamaan vastaan pahin presidentin paikant. Kun JUKI KUOLEE
 
fluemieneism
Go shopping together with other people anytime you can; if purchasing together with young children, make certain that they understand where to start should they turn into segregated from an individual prentice capital management website To-date, the particular hedge finance industry may be ready to all nation jurisdictions to prevent hassle government meddling. The actual the latest retaining wall block begun monetary melt lower provides proven which a personal controlled industry seriously isn't resistant. This indicates huge company privileges acquire precedence around individual privileges. So a number of regulations might be up forthcoming. In times past, the particular hedge deposit business has become capable of avoid legislation through featuring its items and then the particular Recognised Investor. There exists a rigorous arranged formulation based on money deposition. This idea currently being in the event you were being smart plenty of to accumulate money, then you definately are generally sensible sufficient to understand your innovative opportunities getting suggested.
 
fluemieneism
Purchase shares regarding companies who have skilled in addition to established management clubs. prentice capital Managed Futures -- uses asset and also financial futures market segments, and also forex market around the world. This style of managing utilizes precise and also well-timed facts with regards to costs along with other specialized expertise to increase dividends.
 
Juujuu....
Kumma kun jokatoinen ihminen "tuntee" aina helvetin enkeleiden pressan... Pieni on maailma, tai sitten joillain vain isot jutut, kallistun jälkimmäisen puolelle, ei kai niitä pressojakaan ole kuin yksi per maa?
 
KaunisNainen
Hän on aina rakastanut moottoripyöriä ja teki paljon päästäkseen jengiin. Perhe hänellä myös on ja ei minkäänlasta rikosrekisteriä, ihan on insinööriksi itsensä lukenut mies.

Onhan niitä toki sellaisiakin, joilla on rikosrekisteri, mutta niin on sellaisia "rikoksen tekijöitä" ja "entisiä rikosten tekijöitä" myös golf kerhoissa jne. Ja yleensä ne rikokset ovat pikkuisia, kuten liikenne rikkomuksia, pahoinpitelyjä jne. Tämä mies on ollut minulle aina kuin oma isä ja samalla myös idolini, ja oma haaveeni olisi joskus kuulua kyseiseen jengiin, mikä tulee tosin olemaan mahdotonta. :(
 
"ville"
Hän on aina rakastanut moottoripyöriä ja teki paljon päästäkseen jengiin. Perhe hänellä myös on ja ei minkäänlasta rikosrekisteriä, ihan on insinööriksi itsensä lukenut mies.

Onhan niitä toki sellaisiakin, joilla on rikosrekisteri, mutta niin on sellaisia "rikoksen tekijöitä" ja "entisiä rikosten tekijöitä" myös golf kerhoissa jne. Ja yleensä ne rikokset ovat pikkuisia, kuten liikenne rikkomuksia, pahoinpitelyjä jne. Tämä mies on ollut minulle aina kuin oma isä ja samalla myös idolini, ja oma haaveeni olisi joskus kuulua kyseiseen jengiin, mikä tulee tosin olemaan mahdotonta. :(
Puoli tuntia sitten kerholainen kertoi telkussa nämä sinun 'totuutesi' ja kuinka ollakaan vanha ketju pompahtaa ylös pikapuoliin.
 

Yhteistyössä