Eipä taida haluta suurin osa pojistakaan, mutta sinne vaan on mentävä.Alkuperäinen kirjoittaja tyttö itse;28603963:Eiku pojat vaan. En itekään haluaisi mennä.
Asepalveluksen kesto on n. viis ja puol kuukautta yleisimmin.Ja isäksi (ja äidiksi jos tulisi pakolliseksi naisille)tulemisen pitäisi olla vapauttava syy. Olen kuullut liian monta surullista tarinaa kun isä on joutunut olemaan poissa lapsensa luota ja lapsi vieraantunut isästään.
Niin 5,5kk pois lapsen elämästä, se on todella pitkä aika pienelle lapselle.Asepalveluksen kesto on n. viis ja puol kuukautta yleisimmin.
Oliko joku kaveri käynyt/kertonut intistä, vai miten päädyit sinne?Suuren osan yleisöstä kauhistutan ja kannatan tasapuolisesti kaikkia inttiin. Tosihan on, ettei armeijan vahvuus enää ole saman suuruinen kuin ennen ja varmaan tästä pieneneekin, eikä kaikki edes pääse, -huom. pääse-, suorittamaan asevelvollisuutta.
Itse olen siitä onnellinen, että kävin intin, oiken pitkän kaavan mukaan ja loppuajan olinkin ruova aliluutnantti. Harkitsin jopa maanpuolustuskoulua, mutta oli siviiliopinnotkin jo aika pitkällä.
Jenkeissä äiti on tehnyt valinnan armeijasta itse. Lisäksi hänelle maksetaan siitä palkkaa. Ei siellä yhtäkään äitiä väkisin revitä armeijaan...Helppoa on Suomen naisten intti. Ei niitä äitejä sinne otettaisi jos eivät halua. Riittää sitoutumatonta naista vaikka miten.
Ja siitä Suomen helppoudesta vielä. Eipä esim.paljoa jenkeissä kysellä kun arpa sattuu äidin kohdalle. Sinähän menet eikä vikinät auta.
No kylläpä kai sitä vähäpätöisimpiinkin asioihin rahaa laitetaan, vai mitä luulet?Se on aina hienoa huudella mielipiteitään näissä ketjuissa jättämällä kaikkein tärkeimmän perustelun perustelematta, eli mistä maksetaan. Jotenkin tuntuu huvittavalta kuinka tyhmät ihmiset laukoo mielipiteitään aivan kuin ne hienot ideat olisivat ilmaisia. Haluaisin minäkin kuulla mielipiteessä myös rahapuolen.
Se on totta, mutta jos tuota hokee niin maksellaan kaikista vähäpätöisimmistä asioista ikuisesti kun mitään ei voi muuttaa "maksetaanhan sitä muustakin".No kylläpä kai sitä vähäpätöisimpiinkin asioihin rahaa laitetaan, vai mitä luulet?
Kuten pakkoruotsin ylläpitämiseen.No kylläpä kai sitä vähäpätöisimpiinkin asioihin rahaa laitetaan, vai mitä luulet?