Makkara kuuluu juuston päälle!

"vieras"
Voi että kyllä pistää vituttamaan, ahdistamaan ja oksettamaan, kun jotkut ihmiset ei tajua, että sitä makkaraa ei saa laittaa leivälle juuston alle. Ihan järjetöntä! Ei voi uskoa, että joku vielä tänä päivänä harrastaa tuollaista.

Täytyy kyllä myöntää, että sääliksi käy tuollaisten makkaravammaisten miehiä, en ihmettele yhtään että he pettävät heti tilaisuuden tullen.

Kaikista eniten kyllä hirvittää se, jos nämä laittavat vielä lastenkin voileipiin sen makkaran väärään kohtaan. Muun voisi vielä antaa anteeksi, mutta kyllä se on vaan huono äiti, joka ei vaivaudu tekemään lastensa voileipiä oikein.

Ei mulla muuta.
Niinpä! Varsinkin jos se leipä vielä lämmitetään, niin suorastaan sikamaista on laittaa sitä juustoa siihen päällimmäiseksi!
 
Juustomestari
[QUOTE="piste";28590871]Makkara ja juusto ei kuulu leivän päälle ollenkaan, eikä myöskään alle eikä väliinkään.
On se kumma ku ei näin yksinkertaista asiaa jo aleta tajuamaan.[/QUOTE]
Mitä sä laitat?
Leivän päällä kuuluu olla vähintään kaksi täytettä.
 
"nella"
no hyyyyiii, kyllä juuston täytyy olla makkaran päällä, ällöä se että sormi koskettaa leivän päällimmäisenä olevaa makkaraa!!! juusto päällimmäiseksi, sen koskettaminen ei ole ällöä. tai sitten jos laittaa vielä kurkkua niin se tulee ihan päällimmäiseksi
 
[QUOTE="nella";28590925]no hyyyyiii, kyllä juuston täytyy olla makkaran päällä, ällöä se että sormi koskettaa leivän päällimmäisenä olevaa makkaraa!!! juusto päällimmäiseksi, sen koskettaminen ei ole ällöä. tai sitten jos laittaa vielä kurkkua niin se tulee ihan päällimmäiseksi[/QUOTE]

Siis kuka porsas käpälöi leivänpäällisiänsänsä?! Kyllähän jo lapsena on opetettu, että leipää pidetään sieltä pohjasta kiinni!!1! Ja jos on sit niin ahne porsas, ettei täytteet pysy päällä, niin laittaa vaikka toisen leivän siihen. Yök.
 
  • Tykkää
Reactions: Millenia ja chef
tää on muuten kohta iltapulussa ja kaupallisradiossa :LOL:

Ehkä se on hyväkin. Tämän ketjun myötä kävi selväksi millä tasolla kansan sivistys on. Valistus on hyvinkin paikallaan. Vielä voidaan ruotia kuinka voirasiasta otetaan oikeaoppisesti voita ja kuinka ne kengät oikein pistetään jalkaan. Olen nimittäin huomannut, että niissäkin tiedoissa ja taidoissa on parantamisen varaa. Liekö tietämättömyyttä vai tyhmyyttä.
 
Ja jos haluatte hankaloittaa elämäänne lisää, kokeilkaas hetken aikaa täyttää astianpesukoneen lusikkalaatikko niin et kaikki välineet on omissa lokeroissaan, ei samassa, eli haarukat yhdessä, veitset yhdessä jne jne..Siitä saa hienon päähänpinttymän vähän ajan päästä..
Ei ei ei...ne pitää asetella niin, että joka lokerossa on yhtä paljon kutakin. Näin minimoidaan se vaara, että lusikat menee sisäkkäin eikä peseydy!
Ja juusto tulee makkaran päälle koska muuten joutuu katsomaan sitä ällöä makkaraa eikä syöminen enää huvita.
Mitä vessapaperiin tulee, se todellakin pyörii siitä rullan päältä MUTTA huomioikaa, että kun otatte paperin kääritte sen sisäpuoli ulospäin ennen pyyhkimistä. Muuten pyyhitte intiiminne sillä seinäisellä paperilla, ja sehän nyt on käytännössä sama kuin asioinnin jälkeen hieroisi alakertansa seinään puhtaaksi. Siis alapäälle sama, ei välttämättä seinälle.
 
Saraldo
[QUOTE="piste";28591025]leivän päällä ylä- ja alahuuli :D puraiseminen onkin sit jo ihan toinen juttu miten se sit toteutetaan[/QUOTE]

Mut kumpi leivän puolista on yläpuoli ja kumpi alapuoli? Riippuu ihan katsojan näkökulmasta ja milä tasolla leipä on syöjään nähden. Että tavallaan kumpikin huuli on jonkun päällä. Nih :D.
 
Hirveää, meillä aina laitetaan makkara alle ja juusto päälle, jopa mun mies eikä meillä voi pitää vessapaperia
telineessä ollenkaan, kun kissat muuten repii paperit rikki. |O
 
Viimeksi muokattu:
Olen samaa mieltä. Ja niiden, jotka laittaa vessapaperin pyörimään rullasta väärin päin, täytyy olla myös aivottomia, surkeita ja säälittäviä. Täysin kykenemättömiä pitämään huostassaan mitään hiirtä suurempaa, eivätkä muutenkaan ansaitse olla onnellisia. Surkimukset.
Ja hiiriäkö sitten saa kohdella miten haluaa? Opeta nyt vielä rääkkääjämutsi lapsilleskin tuo, ni maailmasta tulee taas hiukan surullisempi paikka :'(
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Millenia
Kyllä se järjestys menee niin, että ensin leipä ja siihen levite (jos laittaa salaatinlehden niin se tähän väliin), seuraavaksi kinkku/makkara ja sitten vasta juusto. Päällimmäiseksi kurkkua tai tomaattia.

Lämppäreissä kaikki juuston alle ja paljon oreganoa. Paitsi tietty kurkku ja salaatti, ne voi syödä erikseen.

Nih. Ihme tyyppejä!
 
Viimeksi muokattu:
"piste"
Mut kumpi leivän puolista on yläpuoli ja kumpi alapuoli? Riippuu ihan katsojan näkökulmasta ja milä tasolla leipä on syöjään nähden. Että tavallaan kumpikin huuli on jonkun päällä. Nih :D.
Se on yläpuoli mikä on ylöspäin ja se alapuoli mikä alaspäin,tietysti. leivän ollessa pussissa tai poydällä siivutettuna niin siivusta ei vielä tiesä kumpi on kumpi,mutta jos se on otettu käteen ja tarkoitus on haukata niins illoin se on jo selvillä :)
 

Yhteistyössä