Makkara kuuluu juuston päälle!

mut tiedättekö ku jossain valmiiksi täytetyissä sämpylöissä on täytteet sillee et puolet sämpylästä on pelkkää leipää, ja kaikki täytteet on yhdessä nurkassa |O

(onko leivässä nurkat? no enivei )

tai voita/margariinia sellainen 1cm kerros siellä välissä :x
 
Miten ihmeessä makkara sotkee kädet? Kyllä meillä ainakin on juustossa isompi rasvaprosentti kuin makkarassa. Eihän nyt kukaan enää mitään rasvamakkaroita syö tai kumisia vähärasvajuustoja!

Sitäpaitsi olen samaa mieltä, että jos ei osaa olla lämimättä niitä päällisiä niin parempi ettei syö ollenkaan. Tai tee mitään muutakaan.
 
Miten ihmeessä makkara sotkee kädet? Kyllä meillä ainakin on juustossa isompi rasvaprosentti kuin makkarassa. Eihän nyt kukaan enää mitään rasvamakkaroita syö tai kumisia vähärasvajuustoja!

Sitäpaitsi olen samaa mieltä, että jos ei osaa olla lämimättä niitä päällisiä niin parempi ettei syö ollenkaan. Tai tee mitään muutakaan.

juustossa oleva rasva on sidottu niin ovelasti sinne sisään että se ei tahmaa vaikka kuin lähmis
 
"lapsellista"
syödä jotain leipää.
Minä olen jättänyt sen suosiolla pois ja rullaan juston ja makkaran rullalle ja vetelen sen sillai pelkillään.
Leivässä on kamalasti hiilareita Yök
 
La Paset
Kyllä se vain on niin, että sun kokkikoulustas on vierähtäny rutkasti aikaa, jos mitään alan koulua oot käynykkään. Olet väärässä! Jos ladot leivän, kuten kerrot, alkaa tuo yhdistelmä heti tuottaa vaarallista kaasua, joka ei ole terveellistä ihmiselle. Ainoa pelastus tuohon sinun tyyliisi on peittää leipä lopuksi etikkaisella kurkulla. Etikka stimuloi kaasusta noin 3/4 pois. Että tälleen.
 
"Huoh"
Ootteko oikeesti tyhmiä?!? Te jumalauta tappelette täällä jostain leivästä ja miten se tehdään. Eiks se oo ihan sama kumpi siinä on ensin, paskana se kumminkin ulos tulee. Vai pitääkö sen paskankin tulla sitte jossain tietyssä asennossa ulos. Eikö teillä oo elämää vai muutenko vaan tappelette maailman idiooteimmasta asiasta täällä...
(Toki itse en edes lihaa syö, mutta mies syö ja siinä lihat meneee juuston alle.)
 
[QUOTE="Huoh";28591341]Ootteko oikeesti tyhmiä?!? Te jumalauta tappelette täällä jostain leivästä ja miten se tehdään. Eiks se oo ihan sama kumpi siinä on ensin, paskana se kumminkin ulos tulee. Vai pitääkö sen paskankin tulla sitte jossain tietyssä asennossa ulos. Eikö teillä oo elämää vai muutenko vaan tappelette maailman idiooteimmasta asiasta täällä...
(Toki itse en edes lihaa syö, mutta mies syö ja siinä lihat meneee juuston alle.)[/QUOTE]

tyhmiä? mekö?

no totta helvetissä ollaan, ei kai me muuten täällä oltais :O
 
  • Tykkää
Reactions: ruutiukko
"Huoh"
[QUOTE="Huoh";28591341]Ootteko oikeesti tyhmiä?!? Te jumalauta tappelette täällä jostain leivästä ja miten se tehdään. Eiks se oo ihan sama kumpi siinä on ensin, paskana se kumminkin ulos tulee. Vai pitääkö sen paskankin tulla sitte jossain tietyssä asennossa ulos. Eikö teillä oo elämää vai muutenko vaan tappelette maailman idiooteimmasta asiasta täällä...
(Toki itse en edes lihaa syö, mutta mies syö ja siinä lihat meneee juuston alle.)[/QUOTE]

Siis idiootit piti olla.
 
Juustomestari
Alkuperäinen kirjoittaja keppälerttu;28591319:
no se voi pitää paikkansa, mä kun en juustoa syö :D
Maista etelän herkkua
Casu marzu – Wikipedia
Casu marzu (sardiniaksi "mätä juusto", tunnetaan myös nimillä casu modde tai formaggio marcio) on sardinialainen lampaanmaidosta valmistettu juusto, jossa on eläviä juustokärpäsen toukkia. Sardinialaisesta pecorinosta lähtöisin olevan juuston valmistuksessa jatketaan tyypillisen fermentaation jälkeen asteelle, jota useimmat kutsuisivat mätänemiseksi. Sen saavat aikaan juustokärpästen (Piophila casei) toukat, joita lisätään juustoon sen rasvojen hajottamiseksi. Juustosta tulee hyvin pehmeää. Toukat itsessään ovat läpinäkyviä, valkoisia noin 8 mm pituisia matoja, jotka voivat häirittynä hypätä jopa 15 cm:n matkan, mikä voi juustoa syödessä vaatia silmien suojaamista.[1] Jotkut puhdistavat toukat juustosta ennen sen nauttimista, toiset taas eivät. Casu marzua syödään tyypillisesti sardinialaisen leivän (pane carasau) ja vahvan punaviinin Cannonaun kanssa...
 

Yhteistyössä