Hätähousut himotestaajat ja haamuviivoja osa 2

Puuromarja siis eikös siinä ole joku viivanen? :heart: ja unelmavauvasta selvät kaksi viivaa, ONNEA! Voi miksei minullakin tuollaista? Testinä siis perhosen herkkä.
Okei. En ole ikinä kuullutkaan tuon nimisestä testistä. Teehän uusi, niin arvioidaan. :) Mulla takana kaksi keskenmenoa, joten itse en vielä hypi riemusta, vaikka selvät kaksi viivaa sainkin.
 
Ethän heittänyt testiä roskiin, nyt kun testi on kuivunut niin katsoppas uudestaan....onko poikkiviiva hävinnyt? Ja onko tullut mitään viivaesiintymää toisinpäin? (peukutuksia)
vaakaviiva on haihtunut lähes kokonaan, just ja just se näkee mutta.... on sitten ilmaantunut pystyviiva, tositosi haalea.. laitan kohta kuvaa
 
Reilun tunnin rakossa olleesta pissasta Apteekin testi puhdas nega, Perhosen 25mIU viivanpaikka (pitäisi tihrustaa suurennuslasilla, niin surkean kokoisia ovat Perhosen liuskat).

Kyllä tässä vaiheessa edes tuolla aiemmalla 10mIU testillä olisi pitänyt aamupissasta näkyä.

Sirottelen tuhkaa ylleni ja vedän säkin päälleni, heitän kirveeni kaivoon, ryhdyn nunnaksi ja kaiken kaikkiaan luovun kaikesta toivosta. Kun vauvaa ei tule niin sitä sitten ei tule. Viesti ymmärretty. : /
 
Noniin elikkäs... jxlPkX - Image - Aijaa.com tuossa siis se kuivunut testi. En saanut kameralla tallennettua viivoja, mutta vaakaviiva siis haalistunut ja tuohon testiviivan vasemmalle puolelle tullut tositositosi haalea pystyviiva. Tuossa vaakaviivan ja haalean pystyviivan "risteyskohdassa" näkyy punertava pallukka... vähän niinkuin tuon testiviivan ja vaakaviivan risteyskohdassa.. vaikea selittää :confused:
 
  • Tykkää
Reactions: mamuska7

Yhteistyössä