The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
:wave:

Voi mikä päivä,puolikuntoisena töissä. Kyllä tässä nyt varmaan jotain tautia sitten pukkaa,olis tehnyt mieli lähteä kesken päivän kotiin mutta sinnittelin. Kotiin tulin niin nappia naamaan ja nukahdin melkein pariksi tunniksi huomatakseni vain herättyäni että olo ei ole yhtään parempi.Pää jyskyttää kuin viimestä päivää,viluttaa ja tuntuu että okesennus ei ole kaukana. Niinkuin nyt muuten ei olisi ollut viimeajat kurjia niin sitten vielä tälläistä.Jos illalla olo vielä kamala niin en taatusti mene huomenna töihin. Kai tässä vielä toisetkin unet ottaa.

Toivottavasti teillä muilla on asiat paremmin.

Ai mutta ihqulla kans jotain tautii...:hug: paranemisia.
 
Viimeksi muokattu:
IhanaValo
Kiitti Tinku ja halit siulle kans :hug:

Vähän parani olo kun otin 800mg Buranan ja Bafycin-tabun. Huomenna en tiiä miten jaksan kun mies menee töihin, ja jos lapset ei mene hoitoon ja kouluun, ne on täällä tappelemassa..ei niihin vaan tää lämpöily/kuumeilu niin vaikuta. Naamasta/silmistä näkee että on kipeenä mut ei muuten kun tietty yskästä/nuhasta ja mittarista.
 
Kävin pikasesti kaupassa jos huomenna olo ettei mene töihin niin ei sitä sitten kauppaankaan. Tulipahan sitten sähellettyä ,ensin rahojen kanssa ja sitten meinasin pysähtyä ihan noin vaan vihreisiin valoihin.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä