Mikähän vaivaa 6-vuotiasta poikaa?

jotain rajaa...
"Salmonellaa voivat levittää myös E-koodatut elintarvikelisäaineet ja entsyymit, toteaa teollisuus raportissaan. Mainitaan mm. että

BAKTEEREJA VOIVAT LEVITTÄÄ ERILAISET SAKEUTUSAINEET JA AROMINVAHVENTEET.

Keväällä 2010 tavattiin yhdysvalloissa s a l m o n e l l a a HYDROLYSOIDUSSA KASVIVALKUAISESSA, jota käytetään natriumglutamaatin ja hiivauutteen valmistuksen raaka-aineena, mutta sitä käytetään sellaisenaankin arominvahventeena.

Havainnon seurauksena myynnistä poistettiin valtavat määrät usean merkkisiä sipsejä, dippikastikkeita ja burritoja. Teollisuus ehti tuskin julkistaa raporttinsa, kun jo oli seuraavan suuren epidemian aika. Sillä kertaa lähteenä oli Nestlen pakastettu suklaakakkutaikina"

Kirjasta "Vaara vaanii keittiössä" siv 183

Olikohan niissäkin syynä soija, (joka on muuntogeenistä, ei siksi pitöisi käyttää ollenkaan!)
jonka mukana ne salmonellat tulivat/tulevat rehuihin? Tuleehan ne, mut rehutehtaan vaan tarvii ne bakteerit saada tapettua. Ennen sitä ne toki ovat ehtineet levittää rehuun toksiininsa?
 
kukaan ei tiennyt?
"Salmonellaa voivat levittää myös E-koodatut elintarvikelisäaineet ja entsyymit, toteaa teollisuus raportissaan. Mainitaan mm. että

BAKTEEREJA VOIVAT LEVITTÄÄ ERILAISET SAKEUTUSAINEET JA AROMINVAHVENTEET.

Keväällä 2010 tavattiin yhdysvalloissa s a l m o n e l l a a HYDROLYSOIDUSSA KASVIVALKUAISESSA, jota käytetään natriumglutamaatin ja hiivauutteen valmistuksen raaka-aineena, mutta sitä käytetään sellaisenaankin arominvahventeena.

Havainnon seurauksena myynnistä poistettiin valtavat määrät usean merkkisiä sipsejä, dippikastikkeita ja burritoja. Teollisuus ehti tuskin julkistaa raporttinsa, kun jo oli seuraavan suuren epidemian aika. Sillä kertaa lähteenä oli Nestlen pakastettu suklaakakkutaikina"

Kirjasta "Vaara vaanii keittiössä" siv 183

Olikohan niissäkin syynä soija, (joka on muuntogeenistä, ei siksi pitäisi käyttää ollenkaan!) jonka mukana ne salmonellat tulivat/tulevat rehuihin? Tuleehan ne, mut rehutehtaan vaan tarvii ne bakteerit saada tapettua. Ennen sitä ne toki ovat ehtineet levittää rehuun toksiininsa?
samaan sarjaan kuuluvat proteiinihydrolysaatit:
Etsi - karppaus.info :: keskustelufoorumi
 
jatkakaa ihmeessä
Fosfaatit sitovat rautaa ja siten aiheuttavat anemiaa... On tärkeää jättää kaikki fosfaatit pois juomista ja ruoista ja huolehtia, et vitamiinit saa ruoasta parhaiten, eikä pillereistä:
http://www.crohnjacolitis.fi/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?num=1362514259/0#0
 
myrkkyjä maississa
Maissiöljystä tiedettiin eu:ssa jo vuonna 2006 tämä mut loisamyrkkyä ei mainittu edes... :

Polysykliset aromaattiset hiilivedyt, PAH-yhdisteet Bentso(a)pyreeni | < 2 ?g/kg |

Käsittely aktiivihiilellä on välttämätön, jotta polysykliset aromaattiset hiilivedyt (PAH-yhdisteet) eivät rikastuisi runsaasti saippuoitumatonta ainesta sisältävän maissinalkioöljyn tuotannossa."

Ei tietenkään, kun ei kaikkea ikinä voida tutkia:-(
 
---a p u a !!!!
Alkuperäinen kirjoittaja myrkkyjä maississa;28170970:
Maissiöljystä tiedettiin eu:ssa jo vuonna 2006 tämä mut KOISAmyrkkyä ei mainittu edes... :

Polysykliset aromaattiset hiilivedyt, PAH-yhdisteet Bentso(a)pyreeni | < 2 ?g/kg |

Käsittely aktiivihiilellä on välttämätön, jotta polysykliset aromaattiset hiilivedyt (PAH-yhdisteet) eivät rikastuisi runsaasti saippuoitumatonta ainesta sisältävän maissinalkioöljyn tuotannossa."

Ei tietenkään, kun ei kaikkea ikinä voida tutkia:-(
Maissihan tuottaa sen koisamyrkyn ihan itse nykyään, mut noi muut oli tiedossa jo silloin! Lainalause on tuolta:
EUR-Lex - - FI
 
suomentakaa muut
Bentsoaateista tiedetään tämä ja niitä on mm. Phosporalissa ja Amoxin- antibiootissa. Ihme jos herkät kestää...:

"Professor Peter Piper, a professor of molecular biology and biotechnology, tested the impact of sodium benzoate on living yeast cells in his laboratory. What he found alarmed him: the benzoate was damaging an important area of DNA in the "power station" of cells known as the mitochondria.

He told The Independent on Sunday: "These chemicals have the ability to cause severe damage to DNA in the mitochondria to the point that they totally inactivate it: they knock it out altogether.

"The mitochondria consumes the oxygen to give you energy and if you damage it - as happens in a number if diseased states - then the cell starts to malfunction very seriously." -keväällä 2008-
 
kiitos Kamulle
Tuota luomukermaa ja manteljauhoa, tulee yhää pannukakkua. Kannattais syödä viljojen tilalla sitä:
http://www.crohnjacolitis.fi/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?num=1363003745/9#9
 
hoksasithan

Yhteistyössä