jotain rajaa...
"Salmonellaa voivat levittää myös E-koodatut elintarvikelisäaineet ja entsyymit, toteaa teollisuus raportissaan. Mainitaan mm. että
BAKTEEREJA VOIVAT LEVITTÄÄ ERILAISET SAKEUTUSAINEET JA AROMINVAHVENTEET.
Keväällä 2010 tavattiin yhdysvalloissa s a l m o n e l l a a HYDROLYSOIDUSSA KASVIVALKUAISESSA, jota käytetään natriumglutamaatin ja hiivauutteen valmistuksen raaka-aineena, mutta sitä käytetään sellaisenaankin arominvahventeena.
Havainnon seurauksena myynnistä poistettiin valtavat määrät usean merkkisiä sipsejä, dippikastikkeita ja burritoja. Teollisuus ehti tuskin julkistaa raporttinsa, kun jo oli seuraavan suuren epidemian aika. Sillä kertaa lähteenä oli Nestlen pakastettu suklaakakkutaikina"
Kirjasta "Vaara vaanii keittiössä" siv 183
Olikohan niissäkin syynä soija, (joka on muuntogeenistä, ei siksi pitöisi käyttää ollenkaan!)
jonka mukana ne salmonellat tulivat/tulevat rehuihin? Tuleehan ne, mut rehutehtaan vaan tarvii ne bakteerit saada tapettua. Ennen sitä ne toki ovat ehtineet levittää rehuun toksiininsa?
BAKTEEREJA VOIVAT LEVITTÄÄ ERILAISET SAKEUTUSAINEET JA AROMINVAHVENTEET.
Keväällä 2010 tavattiin yhdysvalloissa s a l m o n e l l a a HYDROLYSOIDUSSA KASVIVALKUAISESSA, jota käytetään natriumglutamaatin ja hiivauutteen valmistuksen raaka-aineena, mutta sitä käytetään sellaisenaankin arominvahventeena.
Havainnon seurauksena myynnistä poistettiin valtavat määrät usean merkkisiä sipsejä, dippikastikkeita ja burritoja. Teollisuus ehti tuskin julkistaa raporttinsa, kun jo oli seuraavan suuren epidemian aika. Sillä kertaa lähteenä oli Nestlen pakastettu suklaakakkutaikina"
Kirjasta "Vaara vaanii keittiössä" siv 183
Olikohan niissäkin syynä soija, (joka on muuntogeenistä, ei siksi pitöisi käyttää ollenkaan!)
jonka mukana ne salmonellat tulivat/tulevat rehuihin? Tuleehan ne, mut rehutehtaan vaan tarvii ne bakteerit saada tapettua. Ennen sitä ne toki ovat ehtineet levittää rehuun toksiininsa?