Haluaako joku,että katson tarotkorteista?

  • Viestiketjun aloittaja sesi
  • Ensimmäinen viesti
"kahvikissa"
Sesi, jos ehdit ja jaksat, niin voisitko katsoa kuinka minun käy? Vuosien masennus häipymässä, mutta suunta hukassa työn suhteen. Perhe-elämänikin on suuntaa hakemassa.
 
sesi
vieras-- : http://sesiliatarot.blogspot.fi/ kautta löydät sähköpostini. Vastaan järjestyksessä kaikille joille ehdin tähän ketjuun, mutta jos sinulla on kiire tai tahdot laajemman tulkinnan tilanteestasi, pistä sähköpostia. Kerro, että olet plussalainen niin pistetään vähän alennusta :)
 
"miuku"
Olisi hienoa, jos ehtisit minullekin ennustaa :) Kovasti kiinnostaa opiskelujen eteneminen ja ammattiin valmistuminen. Opinnäytetyö tekeillä :D Samoin tietysti perheasiat kiinnostavat. Kiitos jo etukäteen :)
 
sesi
miranenn: Nostin sinulle Sauvojen Kakkosen. Se kuvastaa henkistä kypsyyttä ja sopusointua ympäristön eli muiden ihmisten kanssa. Kortti kertoo sinulle, että elämä tarjoaa jatkuvasti uusia mahdollisuuksia, joten älä ainakaan itse aseta itsellesi rajoja. Kannattaa pohtia kenen sääntöjen mukaan elät - teetkö itsenäisiä päätöksiä vai asettaako esimerkiksi työnantaja, tuttava, puoliso... sinulle ne rajat, joiden sisällä toimit. Älä tyydy liian vähään, sillä sinulla on nyt mahdollisuus saavuttaa jotakin uutta.
 
  • Tykkää
Reactions: miranenn
sesi
etsin kunnes löydän...: kysyit yleisesti vuodestasi ja nostin sinulle Maljojen Seiskan. Kortti symboloi suoraan asioiden ytimeen pureutumista ja totuuden näkemistä. Sinulle siis saattaa vuoden mittaan valjeta jokin asia, mistä et ole ollut tietoinen. Kortin toinen merkitys on unelmien muuttuminen todeksi ja kykyä tarttua niihin mahdollisuuksiin, jotka tuovat meille toivotun tuloksen. Kortti kuitenkin varoittaa vääristä mielihaluista, jotka saattavat viedä sinut pois siltä tieltä, joka johtaisi lopulliseen tavoitteeseesi. Unelmointi ei ole vaarallista, mutta varo, ettet elä harhassa ja tee ratkaisujasi väärin perustein. Joka tapauksessa näkisin, että jokin suuri muutos sinulle tulee tapahtumaan vuoden aikana. Maljat edustavat tunteiden hallintaa, joten muutos saattaa liittyä esimerkiksi ihmissuhteisiin tai oman itsesi tuntemiseen.
 
sesi
Anne: Nostin sinulle maljojen lähetin, joka symboloi itsevarmuutta ja nuoruutta. Maljojen lähetti on lapsenomainen, iloinen ja aina valmis ystävälliseen kanssakäymiseen. Hän osaa nauttia elämästä oikealla tavalla, ei vaadi liikaa tai yritä hyötyä vaan tahtoo muille hyvää. Kortti kehottaa oppimaan nauttimaan elämästä ja vapautumaan turhista murheista. Kortti käskee sinua toteuttamaan sisäistä ja humaania puoltasi - ole lempeä, älä kova. Mielenkiintoista kortissa on se, että sen voi nähdä ennustavan lapsia tai uuden ystävyyssuhteen syntymistä.
 
sesi
Helena: Nostin sinulle miekkojen seiskan. Kortti varoittaa mielen taipumuksesta negatiivisuuteen ja epäilyyn. Kortti neuvoo uskomaan, että kaikki järjestyy parhain päin, vaikka olisimme epätoivoisia. Älä suhtaudu tulevaisuuteesi epäilevästi, sillä rajoitat omia mahdollisuuksiasi, jos hylkäät ideasi ennen kuin ehdit edes yrittää. Kortti käskee ennen kaikkea luottamaan itseensä. Kun hallitset mieltäsi, voit hallita muuta elämääkin paremmin.
 
"Helena"
Helena: Nostin sinulle miekkojen seiskan. Kortti varoittaa mielen taipumuksesta negatiivisuuteen ja epäilyyn. Kortti neuvoo uskomaan, että kaikki järjestyy parhain päin, vaikka olisimme epätoivoisia. Älä suhtaudu tulevaisuuteesi epäilevästi, sillä rajoitat omia mahdollisuuksiasi, jos hylkäät ideasi ennen kuin ehdit edes yrittää. Kortti käskee ennen kaikkea luottamaan itseensä. Kun hallitset mieltäsi, voit hallita muuta elämääkin paremmin.
Kiitos. Nappiin meni.
 
"enkelinsiipi"
enkelinsiipi: Nostin sinulle miekkojen kolmosen. Se on itsensä alttiiksi laittamisen ja haavoittuvaisuuden symboli. Se edustaa niitä tunteita, jotka ovat olleet syvällä sisimmässä ja odottaneet, että pääsivät pinnalle. Kortti varoittaa rakentamasta suojapanssaria ja kannustaa uskaltamaan avaamaan itsensä. Kaikki tunteet ovat yhtä tärkeitä - pelkästään onnen tunteita ei tarvitse vaalia. Kun annat tunteillesi mahdollisuuden tulla esiin, ne auttavat sinua vapautumaan, olemaan lempeä itseäsi kohtaan ja vapautumaan. Jos olosi tuntuu joskus epätoivoiselta, muista, että kaikki tunteet ovat vain osa ihmisyyttä eikä niille tarvitse etsiä selityksiä.
Kiitos :)
 
sesi
Hei! Olen tällä viikolla todella kiireinen, joten en valitettavasti ehdi jatkaa korttien nostelua ennen ensiviikkoa :( Yritän katsoa, jos vaikka muutaman ehtisin kuitenkin tehdä, mutta en uskalla luvata. Toivottavasti kukaan ei kauheasti nyt pety. Jos jollakin on jokin asia mikä todella vaivaa, minuun saa yhteyden http://sesiliatarot.blogspot.fi/

Raskasta on: Sinun tilanteesi kosketti minua todella paljon, sillä lapsen menetystä suurempaa tuskaa ei voi olla. Nostin sinulle Maljojen Kahdeksikon, joka on tunteiden hallinnan kortti ja kuvastaa antautumista ja uupumusta, mutta antaa myös toivoa uudesta ja muutoksesta. Kortti kertoo tilanteesta, jossa voimat ovat kadonneet ja elämästä on tullut virta, jossa ajelehdit. Se rakkauden ja toivon energia, joka on ollut sisälläsi on pysähtynyt. Motivaatio ja halu on lähtenyt ja kortti ei osaa neuvoa muuta kuin kärsivällisyyttä. Sinun haavojasi ei paranna mikään muu kuin aika. Kortti kehottaa sisäiseen muutokseen ja uhraamaan jonkin tunnetasoisen asian. Se myös toteaa, että nyt on aika keskittyä siihen mikä on tärkeää. Sinun kohdallasi se on varmasti surutyö. Tulevaisuutta varten nostin sinulle Sauvojen Ässän, joka symboloi voimakasta tahtoa, sisäistä voimaa, intohimoa, hedelmällisyyttä ja elämää. Vie aikaa, mutta elämä tulee voittamaan. Voi olla vaikea uskoa, mutta kortti viittaa siihen, että tulet olemaan vielä joskus onnellinen ja täynnä intohimoa elämää kohtaan.
 

Yhteistyössä