Haluaako joku,että katson tarotkorteista?

  • Viestiketjun aloittaja sesi
  • Ensimmäinen viesti
sesi
famipala: Kysyit tulevaisuuttasi ihmissuhteissa ja nostin sinulle Hallitsijattaren. Hallitsijatar on symboli lämpimälle ja naiselliselle voimalle. Hallitsijatar osaa käyttää luovuuttaan ja tietää sen ilmenevän monin eri tavoin. Kortti kehottaa luopumaan kangistuneista käsityksistö ja katsomaan maailmaa eri näkökulmista. Ihmissuhteiden kannalta sinulla on nyt voimaa ja rohkeutta toimia itsesi parhaaksi, mutta jos ole oma Hallitsijattaresi, et ehkä osaailmentää teoissasi sitä rakkautta ja tasapainoa, joka saa muut heijastamaan samoja tunteita sinuun. Erityisesti kortti neuvoo ympäröimään itsesi ihmisillä, jotka jakavat elämänarvosi ja tukevat niitä.
 
  • Tykkää
Reactions: famipala
sesi
Trueblood: Kysyit yleisesti elämäntilannettasi ja sitä olisiko sinulla salaisuus jonka voit paljastaa. Nostin sinulle Ylipapin, joka symboloi korkeampaa tietoisuutta ja totuutta. Yli pappi on sinut itsensä kanssa, hän on löytänyt oman tiensä ja sen vuoksi hän kykenee olemaan avoin, vastaanottavainen ja tasapainoinen. Ylipappi ei anna muiden laatimien sääntöjen nousta omien tunteiden ja tietoisuuden yläpuolelle.

En osaa kortin perusteella sanoa suoraan salaisuudesta mitään, mutta kortti kehottaa sinua muistamaan, että jokainen elämäntilanne voi olla mestari. Ne tilanteet, jotka kuohuttavat tunteitasi eniten, avaavat alitajuntaasi ja kertoo sinulle jotakin olennaisen tärkeää. Ylipappi kehottaa sinua olemaan kärsivällinen - äläkä vain etsi syitä ja vikoja itsestäsi tai toisista.
 
  • Tykkää
Reactions: TrueBlood
sesi
toivoton: Kysyt jatkuuko suhteesi ja salaako miehesi jotain. Nostin sinulle Tuomion. Tuomio edustaa oikeanlaista kriittisyyttä, jossa et näe asioita mustavalkoisesti vaan niin kuin ne ovat. Tuomio ei tuomitse, mutta ei myöskään ole naivi. Se vain kykenee irrottautumaan ennakkoluuloista ja tarkastelemaan asioita järkevästi. Kortti neuvoo sinua miettimään itseäsi - heijastuuko todelliset tunteesi ulospäin, tunnetko olevasi vapaa ja mihin pyrit elämässäsi? Kortti myös varoittaa olemasta liian kriittinen itseäsi tai toisia kohtaan. Jos miehelläsi onkin jotain salattavaa, sinun on muistettava, että' kyky nähdä vaatii herkkyyttää, kyky joustaa vahvuutta. Tällä hetkellä näkisin, että voit alkaa työskennellä suhteen eteen kun ensin olet selvillä siitä, mitä itse haluat. Et elä pelkästään muita varten, elät itseäsi varten.
 
sesi
hipiti: Kysyit saatko lapsia. Kortit eivät kerro suoraan, ne enemmänkin antavat neuvoja, mitkä lähtökohdat sinulla on toteuttaa unelmiasi ja tavoitteitasi. Nostin sinulle Narrin, joka voi tarkoittaa uuden elämänvaiheen alkua tai vanhan loppumista. Tämä siis viittaisi suuriin muutoksiin - ehkä se tarkoittaisi vanhemmaksi tulemista? Narri on optimistinen ja peloton, joten hän uskaltaa ottaa haasteet vastaan ja selviää takaiskuistakin menettämättä luottamustaan. Älä suhtaudu tulevaisuuteen pelolla tai negatiivisesti tai tulevaisuutesi tulee olemaan sellainen. Kun teet parhaasi, mutta et stressaa turhaan, voit kohdata tulevaisuuden ilman pelkoa.
 
sesi
Moona81: Nostin elämäntilannettasi kuvaamaan Sauvojen Lähetin, joka kuvastaa pelkojen voittamista ja voimakkaan energian vapautumista. Sauvojen Lähetti on täynnä luottamusta ja vilpitön elämää kohtaan - hän tekee parhaansa ja jättää loput elämän haltuun. Hän osaa nauttia ja on innostuksen ja leiskuvan elämänenergian vertauskuva. Kykenetkö jo elämään kuten Sauvojen Lähetti vai pidätteletkö itseäsi? Tuntuuko, että olet sidottu tiettyihin asioihin? Kiinnostaako elämä? Meidät opetetaan pelkäämään ja elämään kaavamaisesti, mutta nyt olisi elämässäsi aika, jolloin sinun tulisi voittaa pelot ja olla spontaani - ilmaista itseäsi ja nauttia.
 
violetlila
Juu, katso ihan kaikki elämänosa-alueet. Perhe, terveys, työ? Olenko mä oikealla alalla yrittämässä vai pitäskö yrittää jotain muuta? Miten meidän parisuhde näyttäytyy? Oma terveys, tuleeko kuntoon lopullisesti?
 
sesi
yksinäinen: Kysyit tuletko saamaan lapsen. Nostin sinulle sauvojen kolmosen, joka symboloi kykyä olla yhteydessä ja yhteistyössä muiden kanssa. Kortit eivät kerro suoraan pääsetkö tavoitteeseen, mutta kertovat tien sinne. Opi nöyryyttä ja muista, että et ole yksin. Älä tuhlaa energiaa liialliseen yrittämiseen. Työskentely muiden ihmisten kanssa on vaivattominta silloin, kun kaikki uskaltavat kertoa todelliset tunteensa. Lapsen saaminen ei ole vain hedelmöitymisestä kiinni, vaan se vaatii muutakin kehitystä kohti vanhemmuutta ja sitoutumista.
 

Yhteistyössä