Suostuisitko seksiin tuntemattoman kanssa yhden kerran jos saisit siitä 100 000e?

  • Viestiketjun aloittaja Tällasta
  • Ensimmäinen viesti
En. Ja jos suostuisin niin sille äijälle pitäisi sitäpaitsi maksaa 200 000 € että suostuisi sekstaamaan tämmöisen elähtäneen muijan kanssa. :LOL:
Noo kai mussa joku ripaus vielä entistä hehkeyttä on.
 
Lopettakaa nyt tuo jojoilu, en antaisi, antaisin.
Helvetti jokainen antaisi tuosta summasta, ei ole epäilyksen häivääkään. Nuo täällä ensimmäiseksi kieltävät ladyt olisi lonkka levällään heti.
 
  • Tykkää
Reactions: nuusa
Peyote
[QUOTE="vieras";28016864]No jos mulle annettaisiin vuoden palkka tyyliin alle tunnin työstä, niin kyllä se kummasti kelpaisi ja lämmittäisi mieltä.[/QUOTE]

No mä en tekisi tollasta työtä ikinä.
 
- - -*
Ja pitää vielä jatkaa keskusteluun, että mielestäni seksi on seksiä. Ja mitä siitä, että huoraa ja ottaa rahaa, eipä siinä mitään kovin synnillistä loppupeleissä ole. Iloa molemmille osapuolille.

Puhun tosin vain tästä tapauksesta, kuitenkin merkittävä summa rahaa kyseessä.

Ai niin, mites lahjaveron kanssa käy? Pitääkö perustaa toiminimi? ;)
 
Scarlett harmaana
[QUOTE="vieras";28016935]Ls-ilmon paikka kun sossutuella elävä yh kieltäytyy sadastatonnista. Likka ansaitsee vastuullisemmat vanhemmat.[/QUOTE]

Älä ny edes viitti olla noin naurettava! :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:
 
lucifer
[QUOTE="vieras";28017047]Ei naurata kun jonkun pässin ylpeys menee lasten edun edelle. Mikä siinä on kun ei edes ilmainen raha kelpaa ellei tule sossun luukusta.[/QUOTE]mitä jos keräisit kamas ja painuisit takas luolaas tai vastaavasti vedät narun kaulaan ja hyppäät kaivoon.
 

Yhteistyössä