Minkäikäinen poika voi käydä saunassa äitinsä kanssa?

  • Viestiketjun aloittaja Kauheeta!
  • Ensimmäinen viesti
kyllä 8 vuotiaan pitäis jo pärjätä jo yksin. koulussakan välttämäät oo miestä mukana jos on naisope.
Unohdin mainita et hällä on adhd(+mahdollinen kehitysviive), ei pärjäis yksin siellä miesten puolella, kävis varmaankin suihkussa 1min jos lainkaan, ja saunassa vois loukata itsensä, kun ei ymmärrä sanallisia ohjeita edes sen 200xkertaa toistettuna, ei kyttäile muista naisten puolella, ja jos tuijottaa vähääkään, huomautan kyllä siittä heti!
 
"vieras"
Unohdin mainita et hällä on adhd(+mahdollinen kehitysviive), ei pärjäis yksin siellä miesten puolella, kävis varmaankin suihkussa 1min jos lainkaan, ja saunassa vois loukata itsensä, kun ei ymmärrä sanallisia ohjeita edes sen 200xkertaa toistettuna, ei kyttäile muista naisten puolella, ja jos tuijottaa vähääkään, huomautan kyllä siittä heti!
Kauanko mielestäsi pitää olla uimahallin suihkussa? 30sek... 5min.?
 
"vieras"
Siis mistä se 12-vuotias saa traumoja, jos äitinsä kanssa saunassa käy? Siitä, että äiti näkee hänet alasti vai siitä, että hän näkee äidin alasti? Tietenkin, jos lapsi itse ei enää halua saunoa äitinsä kanssa, se pitää hänelle suoda, mutta jos lapsi ei ilmaise ongelmaa olevan, mitä väliä?
 
Sen ikäinen poika voi käydä äitinsä kanssa saunassa kuin itsestä tuntuu. Meillä 13-vuotias tulee välillä vanhempien kanssa saunaan tai jomman kumman vanhemman kanssa, välillä käy pikkusiskon kanssa, välillä yksinään. Lähinnä miten ennättää omista touhuistaan irrottautua.
 
"vieras"
juu, mut se menee VAATTEET päällä ja usieimiten hallisivotaankun sielä ei ole ketään eli illalla tai aamul aikaiisn. JA voihan hallilla olla MIESSIIVOOJIAKIN
Sinänsä sun pointin ymmärrän, mutta on kyllä pikkuisen ristiriitaista, jos mielestäsi on periaatteessa hyväksyttävää, että naissiivooja käy miesten puolella siivoamassa, mutta et hyväksy missään nimessä naisopettajan käyvän miesten puolella tsekkaamassa, että kaikki on ok.

Pitääkö muuten myös eskri-ikäisten pärjätä jo itsekseen siellä pesutiloissa ja saunassa, vai saako silloin naisopettaja käydä myös poikien puolella?
 
Rollolainen
[QUOTE="vieras";27989521]Sinänsä sun pointin ymmärrän, mutta on kyllä pikkuisen ristiriitaista, jos mielestäsi on periaatteessa hyväksyttävää, että naissiivooja käy miesten puolella siivoamassa, mutta et hyväksy missään nimessä naisopettajan käyvän miesten puolella tsekkaamassa, että kaikki on ok.

Pitääkö muuten myös eskri-ikäisten pärjätä jo itsekseen siellä pesutiloissa ja saunassa, vai saako silloin naisopettaja käydä myös poikien puolella?[/QUOTE]

ei vaaan siloi sinne tulee vaikka miespuolinen uimavalvoja tai joku vaika päiväkodin henkilökuntaan kuuluva mieshenkilö
 
isä ja tytär
Mun kaveri (tyttö) kävi isänsä kanssa kahdestaan saunassa ysiluokalla. Olin pari vuotta nuorempi ja kävin yksin. Mun mielestä kaverin saunomistapa oli outo. Perheessä oli myös äiti, mutta ei äiti käynyt isän ja tyttären kanssa saunassa. Tästä on aikaa 20 vuotta ja vieläkin ihmettelen asiaa.
 
"hhh"
meillä varmaan loppu 10-11v saunakäynnit äidin kanssa. itse sai poika päättää koska haluaa ja nykyään mennään tunnin saunavuorolla peräkkäin, ihan hyvin kerkiää kun on vaan 2 saunojaa, mut sit tuliski kiire jos ois enempi.
 
"vieras"
ei vaaan siloi sinne tulee vaikka miespuolinen uimavalvoja tai joku vaika päiväkodin henkilökuntaan kuuluva mieshenkilö
Opettajilla on jakamaton vastuu oppilaista. Sitä ei voi sysätä uimavalvojalle. Aika monessa päiväkodissa ei ole miespuolisia työntekijöitä.

Eli viisivuotiaan pojan paljaan pyllyn saa päiväkodin täti pyyhkiä, mutta kun lapsi täyttää kuusi, täti ei missään nimessä saa poikaa alastomana nähdä?
 
saunojat
suomessa alastomuus kulttuuri on aika avoin,jotkut perheet saunoo pitkään yhessä jotkut ei.nyrkkisäätönä pitäisin sitä että niin kuan kun lapsi ite haluaa olla mukana,tietty julkisissa saunoissa pitää raja vetää. voisin nyt 24v mennä saunaa 50v isäni kanssa en näe siinä mitään outoa. mutta teini iässä en olisi varmaan saunonut vanhempien kanssa.
 
"emppu"
Meillä saunotaan edelleen kaikki yhdessä, pojat 12 ja 16v. Vanhemmalla oli pari vuotta sitten kausi jolloin ei tullut samaan aikaan, ja se oli ihan ok, ei siihen sen kummemmin kiinnitetty huomiota. n. puolen vuoden jälkeen alkoi taas tulemaan yhteissaunoihin.
 
Kai se voi käyä niin kauan kun se on ok kaikille. Hallissa oli laskenu 8v 7v se raja. Jos on erityislapsi ni voi kysyä apua hallista tai erillispukkaria. Ei se nyt 8v erkka kuitenkaan voi tulla äidin mukaan enää kauaa. Itekin kiusaannun jos isompi kossi on akkainpuolella vaikka ois erkka. Osaa hekin katella ja vielä kiusallisempaa se on varmasti nuorille tytöille.
 
wataa?
Mun mielestä poika voi käydä äitinsä, ja tytär isänsä kanssa saunassa ihan kuinka vanhaksi asti vaan. Millaisia ihmisiä te oikein olette, kuka muka katsoisi omaa lastaan tai vanhempaansa sillä silmällä? Vai oliko tässä joku muu peruste sille miksei voi olla alasti samassa tilassa?
 
Rollolainen
[QUOTE="vieras";27989839]Opettajilla on jakamaton vastuu oppilaista. Sitä ei voi sysätä uimavalvojalle. Aika monessa päiväkodissa ei ole miespuolisia työntekijöitä.

Eli viisivuotiaan pojan paljaan pyllyn saa päiväkodin täti pyyhkiä, mutta kun lapsi täyttää kuusi, täti ei missään nimessä saa poikaa alastomana nähdä?[/QUOTE]

kyse on siitä että sielä haissa on MUITKAIN miehiä sielä hallissa samaan aikaan. Niitä voi häiritä.
 
EJK
Valvojat tarvittaessa peräänkatsovat ja auttavat niitä koululaisia siellä pesutiloissa on jos on "vääränmerkkinen" ope mukana. Ja kyllä hallia siivotaan pitkin päivää, eikä vain silloin kun se on kiinni.
 

Yhteistyössä