Onko se Jyskin laatu ihan p**kaa?

  • Viestiketjun aloittaja mauili
  • Ensimmäinen viesti
mauili
En oo ostanu ikinä mitään Jyskistä, mutta nyt eksyin niiden nettisivuille. Ihan kivankin näköisiä huonekaluja ois. Onko laatu ihan täyttä kuraa kun on noin halpaa? Kokemuksia?
 
kysk
Kyllä ne sen kestää, minkä muutkin MDF-huonekalut eli jos ikeaa kodissa, niin on turha nyrpistellä jyskin kalusteille. Osassa jyskin kalusteita on puutakin ja ne kestävät minusta ihan hyvin. Aitopuisiin toki mekin tähdätään, mutta n. puolet kalusteista on vielä jyskiä tai ikeaa...
 
merilä kai
ON.
Esim. runkosängyn laidat valmistetaan raakalaudasta jonka päälle tueksi on laitettu 0.5 mm paksuinen metallilista.
Suosittelen mieluummin toista huonoa laatua eli IKEAa, sillä siellä "laatu" on karvanverran parempaa ,eli kestää juuri ja juuri vuoden jos ei paljoa käytä =)
 
En sanoisi ihan surkeaksi. Olemme ostaneet sieltä kaksi tv-tasoa, vitriinin, runkopatjasängyn ja joitain säilytyslipastoja.
Vertaan Ikean ja Sotkan laatuun joita meillä ollut ja on noita.
Kokoamisohjeet paremmat kun Ikean tavaroissa, samaa luokkaa Sotkan kanssa. Osat olleet paketeissa ja hyvin saatu kasattua.
Laatu on tv-tasoissa ja lipastoissa hyvä, samaa kun Ikea. Sotkaan verrattuna pinnat kalusteissa kestää paremmin.
Runkopatjasängyssä on jouset säilyneet hyvänä, ainostaan jalat on semmoset huterat koska on korkeat. Meillä on samoihin aikoihin ostettu Maskun runkopatjasänky joka suunnilleen saman hintanen, siitä on menny jouset huonoks vaikka on kevyemmällä nukkujalla kun Jyskin sänky.
Ainoa mitä oon huonoa kohdannu Jyskin kalusteista niin muutamalla kaverilla on sohvat menneet rumaks tosi äkkiä. Kangas alkaa mutkuilla ja runko hajoaa.
 
Meillä on jyskin puiset puutarhakalusteet ja ne on olleet kyllä ihan hyvät, aika vähällä käytöllä tosin. Lipasto vasta ostettiin mutta se on kyllä vähän kärsinyt, en ole hirveän tyytyväinen. Köyhällä ei vaan ole oikein varaa parempaan, pitäisi varmaan käytettyjä metsästellä.
 
kysk
http://www.jysk.fi/130/134/3648341/a/catalog

Meillä on ollut tämän tapainen jysk-senkki (keskirivissä ei ole ollenkaan kaappia vaan hyllyt) varmaan 10 vuotta, eikä ole mitään valittamista laadussa. Ovet ja laatikot ovat puuta, takaseinä ja laatikoiden pohjat jotain ohutta levyä. Meillä on tuon kaima varmaan kohta kymmenen vuotta eikä ole valittamista. Kuten sanottua, huonekalut joissa on oikeaa puuta, ovat aina kestävämpiä kuin mdf-kalusteet ja jyskistä löytyy kumpiakin.
 
En ostais
Jyskin kalusteet on todella huonolaatuisia kalustelevypas**ja. Hinta toki näyttää edulliselta, mutta käyttöikä ei myöskään sitten ole kovin kummoinen. Muutenkin tyyliltään / materiaaleiltaan ovat selvästi _halpoja_ eli en kyllä mitään kotiini ostaisi. Laatu paljon alle Ikean, joka sekään ei aina kovin kummoinen ole. Ikeasta kuitenkin voi löytää jotain ihan ok kamppeita, kunhan vähän katsoo mitä ostaa. Kierrätyskeskuksista ja kirppiksistä tai antiikkikaupoista löytyy toisinaan ihan kivoja huonekaluja edullisesti. Siis puisia / antiikkisia. Tosin, mitä kukakin katsoo edulliseksi..
 
"vieras"
Sängyt ainakin ovat olleet hinta-laatusuhteeltaan hyvät. Nukuttu noissa nyt 4 vuotta ja hyvänä pysyneet, petaritkaan ei menneet pesusta miksikään. Noi ei kyllä ollut halvimmat, takuu oli muistaakseni 10 vuotta.
 
Juujaa
jyskin lasinen keittiönpöytä, tuolit rikki 6kk, lasitason kannattimet rikki 2kk.
jysk lipasto 5kk vedin repesi.

Ja itse kun olen köyhä on tullut netistä tilattua paljon huonekaluja esim lähdesmäki on hyvä paikka halpa ja kestävää tavaraa.
 
"juu"
No olen ostanut sieltä tv-tason jossa pyörät että on helpompi siirtää..Kerran siirsin että pääsen imuroimaan ni hajos saman tien..Muuten ostan jyskistä tavaraa mut huonekaluja en ole sen jälkeen ostanut..Voihan olla että sattu meille vaan huono säkä ja saatiin joku "virheellinen" tuote
 
"vieras"
Myönnän, että myös mun mielikuvat Jyskistä on se, että ne myy ihan kuraa.

Mutta yllättäen sitten ollaan ostettu sieltä yksi senkki ihan meidän ekaan asuntoon. Se asunto me ollaan myyty 1997 mutta senkki näkyy anoppilassa edelleen olevan käytössä :D. Toinen oli tv-taso, joka ostettiin pikaiseen ihan väliaikaiseksi ratkaisuksi. Se väliaikainen ratkaisu oli käytössä vissiin kymmenen vuotta eikä se pirun taso hajonnut vaan meni sitten miehen veljelle...

Eli jotain lipastoja yms voisin sieltä ostaakin :D.
 

Yhteistyössä